västra götalands län

Västra Götalands län

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Den 1 januari 1998 bildades Västra Götalands län genom en sammanläggning av Göteborgs och Bohus län, Skaraborgs län och Älvsborgs län. Här på sidan har vi samlat alla privata hyresvärdar i respektive kommun. Du kan som hyresvärd kontakta oss ifall du kostnadsfritt vill synas på sajten. Vi hoppas att du som letar efter lediga lägenheter kan komma i kontakt med rätt hyresvärd. Lycka till med ditt bostadssökande.

Västra Götalands läns hyresvärdar

Vill du hyra bostad i Västra Götaland? När nedanför kan du hitta privata hyresvärdar i samtliga kommuner som erbjuder hyreslägenheter. Här kan du öka dina chanser att hitta lediga lägenheter.

Information om Västra Götaland

Länets regioner kan naturgeografiskt indelas i Västkusten med öppet landskap, skärgård, kala klippor, ädellövskog, ljungheds- och kustskogsområden samt Bohusläns kustskogsregion med skärgård, tallskog och ekskog vid odlingsbygd. Innanför kusten finns kuperade barrskogs- och lövskogsområden med kraftiga åsar och sprickdalar. Inlandet kännetecknas av centrala slättbygder med uppodlad mark, platåberg och ädellövskog.

Västra Götalands län är ett av Sveriges län, beläget i sydvästra delen av landet, vid den norra och mellersta delen av Sveriges västkust och vars residensstad är Göteborg. Länets landsting kallas Västra Götalandsregionen. Sedan införandet av namnet har många kommit att kalla landskapet Västergötland för Västra Götaland, vilket är felaktigt eftersom länsgränserna och landskapsgränserna inte är desamma.

Länet omfattar hela landskapet Bohuslän, huvuddelarna av Dalsland och Västergötland samt mindre delar av Halland och Värmland. Det består av 49 kommuner och har drygt 1,5 miljoner invånare, vilket är 17 % av Sveriges befolkning. Länet gränsar till Värmlands län, Örebro län, Östergötlands län, Jönköpings län och Hallands län. Länet gränsar också till Østfold fylke i Norge. Länsgränsen nuddar Vättern och korsar Vänern.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

3 reaktioner på ”Västra Götalands län”

 1. Söker hyreslägenhet!
  Skånetös som bor i Göteborg sedan 1,5 år tillbaka. Heltidsanställd på Mannheimer Swartling Advokatbyrå sedan juni 2016 men saknar fortfarande en fast plats att kalla hem. Har under min tid i stan fått flytta totalt 7 gånger mellan andrahands- och inneboendelösningar pga otrygga och oseriösa hyresvärdar. Eftersom jag har pojkvän i stan och trivs bra med mitt jobb vill jag verkligen inte behöva flytta hem till Skåne igen, därav vänder jag mig nu hit i hopp på bättre lycka att hitta ett stabilt boende. Fri från betalningsanmärkningar, rökfri och har inga djur. Har ni en ledig lägenhet idag, imorgon eller om så ett halvår så snälla hör av er!

  ÖNSKEMÅL
  Område: Flexibelt
  Inflytt: Flexibelt
  Maxhyra: 7000SEK

  Tel: 0735018454
  Mejl: emy.w.kristoffersson@gmail.com

  Stort tack på förhand!

  Bästa hälsningar,
  En bostadslös och orolig skånetös

 2. Önskar hyra!
  Är en glad, pigg, skötsam tjej (21 år) som vill hitta sitt egna lilla boende. Söker något litet med en maxhyra på 4000kr/mån. Bor just nu hos mina föräldrar påväg ut mot Marstrand (Kungälv) men arbetar på ICA Maxi i Angered, så söker något i Göteborg med omnejd.
  Det är bara att höra av sig om ni har eller vet någon som har något som skulle passa mig!
  Tel. 0763206721
  Mail. anova.masen@hotmail.com
  Tack på förhand
  Mvh Melinda Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.