Dalarna

Dalarnas län

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Här finns kontaktuppgifter till alla hyresvärdar och fastighetsägare i Dalarnas län.

Det var fram till 1997 Kopparbergs län (vars namn syftade på Stora Kopparberget), som är ett län i mellan Sverige, som i stort sammanfaller med landskapet Dalarna.

Dalarnas län ligger mot Jämtlands län, Gävleborgs län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län i Sverige, samt mot Hedmark fylke i Norge. Länet har idag 15 kommuner och tillhör Västerås stift. Residensstad är Falun.

Dalarnas läns vackra natur utgör historia och kunskap om Sverige. Gustav Vasa som lade grunden till Vasa loppet utan att ens veta om detta.. Ge din karriär lite livskvalitet. Och blås liv i din karriär samtidigt. Flytta till Sveriges hjärta – Dalarna. Ett av Sveriges främsta exportlän och lika omtyckt besöksdestination.

Dalarnas län har samma vapen som landskapet Dalarna. När vapnet är krönt med kunglig krona representerar det länsstyrelsen i länet. Länet har som vänlän Viljandi län i Estland och Pskov oblast i Ryssland samt samarbetar även med vojvodskapet Lublin i Polen. För historia, geografi och kultur, se artikeln om landskapet Dalarna.

Hyresvärdar i Dalarnas län

Dalarna sträcker sig från fjällen kring Grövelsjön i norr ner till Dalälvslandskapet och den bördiga jorden i söder. Från vildmark och skidorter i väster till folkmusikens Bingsjö och skogarna i öster. I mitten breder sjön Siljan ut sig mellan Leksand, Rättvik och Moras blånande berg. Lite längre söder ut finns de två största städerna Falun och Borlänge, som samsas om sin skärgård i sjön Runn.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.