GOTLANDS LÄN

Gotlands län

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Gotland är ett län som är identiskt med landskapet Gotland. Som omfattar ön Gotland och kringliggande småöar i Östersjön. Residensstad är Visby och att du hittar både hyresvärdar och lediga lägenheter här är ett faktum.

Hyresvärdar på Gotland

Här finner du en lista över alla hyresvärdar på Gotland som kanske kan ha en ledig hyresrätt.

  • Båset AB 070-848 06 75
  • LEIF PETTERSSON Fastigheter 0498 – 25 66 99 
  • Stånga-Bo AB 0498 – 48 25 47 
  • GotlandsHem, AB 0498 – 20 39 00 
  • Cityfastigheter AB 0498 – 21 01 80

Finns det fler hyresvärdar på Gotland? Du kan också som hyresvärd kontakta oss och ligga med helt kostnadsfritt,

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Vägen till enkommunen, Gotlands kommun

Ordet “kommun” kommer från latinets communis, som betyder gemensam. Kommunerna är alltså till för att lösa medborgarnas gemensamma frågor. Begreppet kommun började användas i Sverige först i och med 1862 års kommunallagar

Gotland är Sveriges till befolkningen minsta län, med omkring 57 000 invånare. Det är unikt såtillvida att det består av en enda kommun, Gotlands kommun och att landsting saknas.

Rauk

Regionen har cirka 57 400 invånare, varav omkring 24 000 bor i Visby. De största tätorterna utanför Visby är Hemse, Slite, Roma och Klintehamn.

Gotland är Östersjöregionens mest kreativa och magiska plats präglad av närhet, hållbar tillväxt och livslust.

Visby stad var en tidigare kommun i Gotlands län och det kan vara lite svårt att hitta lediga lägenheter här, dock så kan du alltid prova dig fram. Titta under Gotlands kommun så finner du hyresvärdar här!

Gotlands läns valkrets är valkrets vid riksdagsval i Sverige. Många politiker åker till Gotland varje år under Almedals veckan..  http://www.almedalsveckan.info/ 

På Gotland finns inget landsting utan Region Gotland ansvarar för både primärkommunala uppgifter och landstingskommunala uppgifter som vård och kollektivtrafik. Även det regionala utvecklingsansvaret ligger på Region Gotland.

Gotlands län är ett län i Sverige, med samma utsträckning som landskapet Gotland. Länet omfattar ön Gotland och kringliggande småöar i Östersjön. Residensstad är Visby.
Gotlands läns valkrets är valkrets vid riksdagsval i Sverige.

Ett viktigt mål för Gotland är att vi blir fler gotlänningar. Många lockas av den dragningskraft Gotland har och väljer därför att flytta hit.

Nya gotlänningar ska känna sig välkomnade i det gotländska samhället. Mötesplatserna ska vara naturliga och dörrar till de gotländska hemmen ska stå öppna.

Ännu mer fakta om Gotland klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se