Katrineholm

Privata hyresvärdar Katrineholm

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Katrineholm ligger i Södermanlands län och har idag 32 874 invånare. Ambitionen är att kunna erbjuda boendemiljöer som lockar till inflyttning. Du kan här på sajten hitta kontaktuppgifter till privata hyresvärdar om du är på jakt efter en ledig lägenhet.

På samhällsbyggnadsförvaltningen pågår planarbete med att förtäta staden, utveckla nya verksamhetsområden, skapa sjö- och naturnära bostadsområden samt bevarande av kulturhistorisk bebyggelse.

Lista med privata hyresvärdar

Här nedanför hittar du kontaktuppgifter och telefonnummer till flertalet av alla privata hyresvärdar som finns att tillgå i Katrineholm. Att leta efter lediga lägenheter hos de privata hyresvärdarna kan många gånger vara en sista utväg att hitta sin framtida bostad. Det bästa man kan göra som bostadssökande är att kontakta respektive hyresvärd och fråga om hur man ställer sig i bostadskö. Du kan också många gånger registrera dig via hyresvärdens hemsida och söka efter lediga objekt den vägen. Vi vill också rekommendera Samtrygg.se, där du kan söka efter lediga lägenheter som andra privatpersoner hyr ut i andra hand. Du kan också som en privat hyresvärd i Katrineholm annonsera kostnadsfritt på sajten genom att kontakta oss. Vi önskar dig lycka till som bostadssökande, och hoppas du hittar din framtida lägenhet via oss.

Hyresvärd och vill synas i listan ?

Maila: [email protected]

Källhänvisning: www.katrineholm.se

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.