Blekinge län

Blekinge län

Blekinge län är ett av Sveriges län, beläget i sydöstra delen av vårt land och vars residens stad är Karlskrona.

I Blekinge ligger allt faktiskt ganska nära. Blekinges fem städer är lättåtkomliga oavsett om reser med bil, buss eller cykel. Passa på att tillbringa någon dag i var och en av dessa städer så kanske du kan finns ditt nya hem i just den staden. För tillsammans utgör deras skilda karaktär Blekinge och i varje kommun så finns det hyresvärdar som troligen har lediga lägenheter och lokaler.

Karlskrona den levande världsarvsstaden som präglas av sin marina historia. Staden är mycket vackert belägen vid Sveriges sydligaste spets, byggd på 33 öar i den blekingska skärgården.

Olofström erbjuder en blandning av ängar, skog, hav och kultur där bygdens kända författare Harry Martinson och Sven Edvin Salje satt sina spår.¨Kommuner i Blekinge län

Karlshamn
Karlskrona
Olofström
Ronneby
Sölvesborg

Sölvesborg en pärla från medeltiden, Ronneby den moderna kurorten med Brunnsparken som attraktion med vattenpark paradis och Karlshamn är känt för Östersjöfestivalen och laxfisket i Mörrumsån. Välkommen att hitta din plats att bo på!

Blekinge län är geografiskt identiskt med landskapet Blekinge och är landets till ytan minsta län. Det gränsar i norr till Kronobergs och Kalmar län och i väster till Skåne län och innefattar fem kommuner. Blekinge län inrättades 1683.

4 reaktioner på ”Blekinge län”

  1. 62 årig kvinna söker 2-3:a i blekinge. Lugn o skötsam, obetydliga skulder o inga betalningsanm. Bottenplan, 1 vån. el. hiss pga sjukdom.

  2. Jag heter Sanella Bajrami jag är 19 år gammal jag går förfarande i skolan men jag behöver lägenhet det behovs bara 2 rum 1 toalett och koket inget mer skulle vara tacksam om nån som kan hjälpa mig skriver .

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.