Karlskrona från vatten visas flera lägenheter och hus

Lediga lägenheter i Olofströms kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med ca. 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. En stad väl värd att hitta en fin lägenhet i. Vi hoppas att du kan hitta en ledig lägenhet nedanför med hjälp av listan över hyresvärdar.

Hyresvärdar i Olofström

Här nedanför kan du hitta några av alla hyresvärdar som finns att söka lägenheter hos i Olofström. Du kan helt kostnadsfritt annonsera hos oss som hyresvärd.

  • 2 G Fastigheter AB, 0454-92030
  • Eriksson, 0454-45080
  • Ingesson, 0454-45026
  • K.M Fastighets Aktiebolag, 070-2137122
  • Olofströmshus Aktiebolag, 0454-37200
  • Svensson, 0454-99133
  • Studentbostäder i Norden – [email protected] och hemsida www.sbsstudent.se

Vill ni också vara med på sidan som en hyresvärd?

Maila: [email protected]

Lite information om Olofström

Kommunen har en omväxlande natur som ger invånare, företag och besökare tillgång till Sveriges sydligaste vildmark. Med ett varierande kulturutbud erbjuds det något för de flesta. Och om kulturen inte räcker till finns en av världens största kulturstäder, Köpenhamn, endast två timmar bort.

olofström

Olofström, en vildmark för alla. Här kan du glida fram över en glittrande sjö för egen maskin, få ett barr i vandringskängorna och sova under stjärnhimlen. Det finns hundra sjöar och stora möjligheter att uppleva vildmarken, oavsett om du söker ro och stillhet eller utmaningar.

I Olofströms kommun finns det goda möjligheter till ett aktivt och varierat friluftsliv. Få ställen kan erbjuda det totala lugn som tystnaden i Sveriges sydligaste vildmark kan ge. Här är naturen alltid nära och den erbjuder rekreation i många olika former, med allt från fysiska utmaningar till rofylld avkoppling.

Volvo Personvagnar AB är det största företaget i kommunen och fordonsindustrin betyder mycket för både Olofströms och Blekinges inkomstbas.

Det är lätt att hitta billigt och attraktivt boende i kommunen och det finns många byggklara tomter. Olofström erbjuder bästa tänkbara förutsättningar för en lugn och trygg uppväxt. Här kan barnen växa upp med ett stort socialt nätverk, där vi alltid har plats för det viktigaste vi har – våra barn. I Olofström är det lätt att få plats på våra förskolor och det finns minst en förskola i varje större kommundel dvs. Olofström, Jämshög, Kyrkhult, Vilshult och Gränum.

Ännu mer fakta om OLOFSTRÖM klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.