Lediga lägenheter i Motala

Lediga lägenheter i Motala

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Att bo i Motala är att välja ett vattennära boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. I Motala har du aldrig mer än 5 minuter till vattnet, det är vad vi kallar vardagslyx. När man frågor en vanlig motalabo om vad det bästa med stans boende är så är det framförallt en sak som ofta nämns, ja förutom vattnet då förstås. Och det är närheten, cykelavståndet till både strand, natur och stadsliv. Om du också är sugen på att bo här så finns alla möjliga alternativ. Vi har lediga lägenheter och nya tomter till försäljning. Hitta ditt boende här.

Jakt och fiske lockade de första bosättarna till Motala ström för 8000 år sedan. Och det är fortfarande naturen och vattnet som står högt på önskelistan för nyinflyttade. Här finns nämligen chansen att hitta läget som du kanske bara drömt om tidigare. Till priser som är långt mer jordnära än i storstäderna.

Privata hyresvärdar i Motala

Här listar vi några av alla de privata hyresvärdar som finns att tillgå i Motala som kan erbjuda hyresrätter och en chans till lediga lägenheter.  Vill du annonsera här gratis som hyresvärd i Motala är det bara att mejla oss på sajten. Du kan i denna lista hitta både kommunala och privata hyresvärdar.  Det är bara för dig att börja kontakta en hyresvärd i taget och förhoppningsvis hitta en ledig lägenhet. Du kan säkert annars lämna intresseanmälan eller sätta sig i kö tills ledig bostad uppstår.

Bostadsstiftelsen Platen är den största hyresvärden. Hos dem kan du söka bland samtliga lediga lägenheter.

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se