Örebro kommun

Privata hyresvärdar Örebro

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Att bo, jobba eller kanske studera i Örebro – det är att göra ett bra val. Vi har samlat ett antal länkar här som kan vara bra att ha för dig som är ny i Örebro. Som på flera platser i Sverige är det även här svårt att hitta lediga lägenheter att hyra. Men vi har samlat ett par privata hyresvärdar som du kan kontakta och kolla läget hos. Det kan också vara en klok idé att visa sitt intresse och be dem anteckna ner ditt namn och telefonnummer ifall någon lägenhet skulle bli ledig. Hoppas du får nytta av listan nedanför och hittar din framtida bostad i Örebro.

Lista med privata hyresvärdar i Örebro

Här nedanför ser du en lista med alla kommunala och privata hyresvärdar som finns att söka lägenheter hos. Du bör kontakta några av dem och fråga ifall dom har någon typ av bostadskö. Ett sista tips är att leta lediga bostäder hos Samtrygg.se. Du kan här skapa ett gratis konto och hitta lediga lägenheter som andra privatpersoner valt att hyra ut i andra hand. Vill du synas i listan nedanför som en privat hyresvärd? Du kan i så fall kontakta oss.

Vill du ligga med i listan som en privat hyresvärd i Örebro?

Maila oss på [email protected]

Örebrobostäder AB (Öbo)

Örebrobostäder ABlänk till annan webbplats (Öbo) är Örebros kommunala bostadsföretag och är största hyresvärden i Örebro. Öbo har ett brett utbud av bostäder: radhus, villor, flerbostadshus och lokaler centralt såväl som i de olika stadsdelarna och i mindre orter runtom kommunen.

Bra att ha länkar!

Adressändringlänk till annan webbplats
Bad
Barn och utbildning (förskola, skola)
Bibliotek
Fakta om Örebro
Folkbokföring (Skatteverket)länk till annan webbplats
Föreningsliv
Företagare
Företagsregister (företag i Örebro län)
Jobb och arbetsmarknad
Kommun och politik
Konsumentrådgivning
Kultur och fritid
Lediga bostäder och tomter
Medborgarkontor
Miljö, klimat, natur
Reseföretag (tåg, flyg, buss)
Samhällslänkar
Största fastighetsägarna
Största offentliga arbetsgivarna
Största privata företagen
Turistbyrånlänk till annan webbplats
Vård och stöd
Örebrokompanietlänk till annan webbplats
Örebro läns landsting (sjukvård)länk till annan webbplats
Örebro universitetlänk till annan webbplats
Örebros historia

I Örebro finns många olika typer av studentboenden. Du kan till exempel bo i korridor, egen lägenhet eller i delad lägenhet. Studentbostäder finns både på universitetsområdet, centralt och i olika stadsdelar, allt för att du ska kunna hitta ett boende som passar just dig.

Örebro har, i jämförelse med andra universitetsstäder, god tillgång till billiga studentboenden. Den största hyresvärden med studentbostäder är Örebros kommunala hyresvärd ÖBO. Om du flyttar hit från en annan stad för att studera på minst halvfart vid Örebro universitet har du rätt till bostadsgaranti. Mer information om studentbostäder och bostadsgarantin finns hos ÖBOlänk till annan webbplats.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se