Hallands län

Hallands län

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Vi på Lediga lägenheter berättar om tips om hur du tar kontakt med en hyresvärd som har lediga lägenheter i Hallands län som är ett västsvenskt kust län i Götaland, med gränser till Västra Götalands län, Kronobergs län, Jönköpings län och Skåne län. Residensstad är Halmstad så bör du titta in på var kommun för sig. Halland är en riktigt trevlig region att flytta till, tänk på alla sandstränder vid kusten eller det stora varuhuset i Ullared, Varbergs fästning som även har konserter utomhus.. Lediga Lägenheter ger dig Halland! Välkommen du med!

Kommunerna i Hallands län

Hallands läns valkrets utgör valkrets vid riksdagsval i Sverige.
Större delen av befolkningen bor i kustområdet, som till största delen är jordbruksbygd, medan inlandet är skogsbygd. Norra delen fungerar i allt större utsträckning som förorter till Göteborg. Det gäller framförallt Kungsbacka kommun, men till viss del Varbergs kommun.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

5 reaktioner på ”Hallands län”

 1. Söker lägenhet i Falkenberg omgående.
  En 1a eller 2a lägenhet. Jag nås bara på telefon 0765741714.

 2. Jag och min Sambo söker en lägenhet 2&3a I Varberg max Hyra 6500kr.Båda har arbete och är. Djur o rökfria .

 3. Vi är ett pensionärspar som sålt vårt hus, nu är vi på jakt efter en hyresrätt med 2-3 rum i Halland max hyra 8 000:-Alla svar beaktas.

 4. Hej, vi är ett par i 28 och 36 år som har 2 katter och 1 hund. Som just nu hyr ett hus i Stamnared som vi skulle behöva flytta ifrån då det är för litet för oss. Vi söker en bostad med minst 2 till 4 rum och hyran ska ligga på runt 5 till 6000 kr. Med vänlig hälsning Sandra Andersén och Björn Johansson

 5. Hej
  Vill bara säga att era sk. hyresvärdar behöver uppdateras. Jag skrev ut listan på hyresvärdar i Kungsbacka och ca en tredjedel av alla nummer används inte eller är till stackars privatpersoner som inte alls är hyresvärdar. Så om inte annat så för deras skull borde ni se över era listor.
  Tack på förhand!
  Mvh Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.