Hallands län

Hallands län

Lediga lägenheter finns i Hallands län och dessa hyresvärdar!

Vi på Lediga lägenheter berättar om tips om hur du tar kontakt med en hyresvärd som har lediga lägenheter i Hallands län som är ett västsvenskt kust län i Götaland, med gränser till Västra Götalands län, Kronobergs län, Jönköpings län och Skåne län. Residensstad är Halmstad så bör du titta in på var kommun för sig. Halland är en riktigt trevlig region att flytta till, tänk på alla sandstränder vid kusten eller det stora varuhuset i Ullared, Varbergs fästning som även har konserter utomhus.. Lediga Lägenheter ger dig Halland! Välkommen du med!

Hallands läns valkrets utgör valkrets vid riksdagsval i Sverige.

Större delen av befolkningen bor i kustområdet, som till största delen är jordbruksbygd, medan inlandet är skogsbygd. Norra delen fungerar i allt större utsträckning som förorter till Göteborg. Det gäller framförallt Kungsbacka kommun, men till viss del Varbergs kommun.Kommunerna i Hallands län

Falkenberg
Halmstad
Hylte
Kungsbacka
Laholm
Varberg

Välkommen till Hallands län!

4 reaktioner på ”Hallands län”

  1. Jag och min Sambo söker en lägenhet 2&3a I Varberg max Hyra 6500kr.Båda har arbete och är. Djur o rökfria .

  2. Vi är ett pensionärspar som sålt vårt hus, nu är vi på jakt efter en hyresrätt med 2-3 rum i Halland max hyra 8 000:-Alla svar beaktas.

  3. Hej, vi är ett par i 28 och 36 år som har 2 katter och 1 hund. Som just nu hyr ett hus i Stamnared som vi skulle behöva flytta ifrån då det är för litet för oss. Vi söker en bostad med minst 2 till 4 rum och hyran ska ligga på runt 5 till 6000 kr. Med vänlig hälsning Sandra Andersén och Björn Johansson

  4. Hej
    Vill bara säga att era sk. hyresvärdar behöver uppdateras. Jag skrev ut listan på hyresvärdar i Kungsbacka och ca en tredjedel av alla nummer används inte eller är till stackars privatpersoner som inte alls är hyresvärdar. Så om inte annat så för deras skull borde ni se över era listor.
    Tack på förhand!
    Mvh Maria

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.