Norrköpings kommun

Hyresvärdar i Norrköping

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg och skapa ett konto. Det är helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Förteckningen över hyresvärdar med lägenheter i Norrköping fungerar som en guide för dig som söker lägenhet i Norrköping. Flertalet hyresvärdar presenteras, både med hyresrätter och bostadsrätter. Du kan också se i vilka områden deras lägenheter finns. Sedan är det bara att på egen hand kontakta fastighetsägarna.

Privata hyresvärdar i Norrköping

Här kan du hitta flertalet av alla hyresvärdar i Norrköping. Vi hoppas du får nytta av alla kontaktuppgifter som förhoppningsvis hjälper dig hitta en ledig lägenhet. Du som hyresvärd kan kostnadsfritt ligga med i listan nedanför, kontakta oss ifall du vill ligga med. Du kan också testa att söka efter lediga bostäder hos Samtrygg.se. På denna sajt är det andra privatpersoner som hyr ut sina lägenheter och hus i andra hand. Läs även vår artikel om vad som gäller för dig som vill hyra ut din bostad i andrahand.  Man får helt enkelt leta med ljus och lykta överallt för att lyckas hitta en ledig bostad.

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Nya lägenheter byggs vid Folkparken

Här tas det första spadtaget för de nya lägenheterna vid Folkparken togs det symboliska första spadtaget i kvarteret Krogen där Karl Johansskolan ligger intill Folkparken och Norrtull. Här ska linköpingsföretaget Botrygg bygga totalt 130 lägenheter var av de första 75 påbörjas nu.

Det nya bostadskvarteret ligger centralt i Norrköping men också centralt i regionen med närhet till resecentrum. Ett attraktivt boende med Folkparken som närmsta granne.

De blivande hyresgästerna avgör själva om de vill köpa en av bostadsrätterna eller om de vill hyra sin bostad. I en av trappuppgångarna byggs 18 gruppbostäder med gemensamhetsytor och personalrum.

De första lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning under våren 2015.

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.