Botrygg

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Du känner igen nya bostadsfastigheter från Botrygg tack vare deras gemensamma linje som kännetecknas av trapphus med grön marmor, massiva ekdörrar och konst på väggarna. Botrygg vänder sig till lokala konstnärer för att försköna gemensamma utrymmen i hyresfastigheter och bostadsrättsfastigheter. Bolaget bildades redan 1981 som Fastighetsbolaget Duvkullen HB men heter sedan juli 2003 Botrygg AB.
Fastighetsbolaget förvaltar både hyresrätter och bostadsrätter. De bygger nytt och driver projekt med enfamiljshus. Botrygg kan också hjälpa till med offentliga lokaler och logistikfastigheter. Under senare år bygger Botrygg omkring 500 nya lägenheter varje år. Deras mål är att bygga och förvalta attraktiva bostäder i tillväxtregioner. Bolaget drivs av VD Adam Cocozza och har omkring 450 anställda.

Var finns Botryggs bostäder?

Tidigare hade Botrygg enbart fastigheter i Linköping men idag står de bakom hyresrätter och bostadsrätter på fler orter som Stockholm, Göteborg och Norrköping. Bolaget har omkring 4000 lägenheter på olika svenska orter.

Nyproducerade bostäder finns i:

Linköping
Göteborg
Malmö
Norrköping
Uppsala
Stockholm
Örebro

Ansök om bostad

Du kan skapa ett konto på Botryggs hemsida. Det gör det möjligt för dig att registrera dig som bostadssökande och få förslag. Du kan också använda ditt medlemskonto för att se aktiva kontrakt, information om betalningar, och för att göra en felanmälan som hyresgäst hos Botrygg.
Det går också att kontakta respektive kontor för mer information om lediga bostäder.

Kontakt:

Adress – Botrygg AB, Junkersgatan 1, 582 35 Linköping, Arenavägen 41, 121 77 Johanneshov, Fabriksgatan 38-42, 412 51 Göteborg
E-post[email protected]
Telefon – 010-516 30 00
Du finner mer information på deras hemsida: www.botrygg.se

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.