Lediga lägenheter i Varbergs kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Varberg? Då kan det vara en klok idé att kontakta de privata hyresvärdar som finns att tillgå. Du kan längre ner på sidan hitta de kontaktuppgifter vi lyckats hitta.

Bo i centrum med naturen runt knuten. Varbergs centralort bjuder på båda delar. Staden byggs ut åt alla håll och många bostadsområden utanför stadskärnan har idag vuxit ihop med centrum. Längs med kusten och inåt landet byggs det också. De mindre orterna runt stadskärnan erbjuder bra boende i vacker miljö.

Privata hyresvärdar i Varberg

Varken ledigalagenheter.org eller Varbergs kommun förmedlar inga hyreslägenheter. Du som är intresserad av att hyra en lägenhet bör lämpligen ta direktkontakt med respektive privat hyresvärd eller bostadsbolag här på vår sida, vi har tagit med dem vi har hittat och om du känner till fler så är det bara att höra av sig till oss. De är också helt kostnadsfritt för alla privata hyresvärdar att synas på sajten.

Fastighetsägare i Varberg som har hyresrättslägenheter.

 • Ankarstenen Förvaltnings AB, 070-517 72 01
 • Crendo Fastighetsförvaltning 035-15 24 30
 • Derome Förvaltning AB, 0340-66 64 30
 • Fortinova AB, 0340-59 25 50
 • Havsvåg Bolagen AB, 0346-493 00
 • K.H. Fastighetsförvaltning, 0340-124 62
 • Lindebergs Förvaltning, 0340-67 50 75
 • Meras Bostäder AB, 0300-10157
 • Västerstaden, 031-800 780
 • Rutina AB, 0340-62 25 22
 • Trollängen Bostads AB, 0513-250 70
 • Varbergs Bostads AB, 0340-69 75 00
 • Maleryd Fastigheter, 070-598 50 60

Vill ni också synas här som privat hyresvärd ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Varberg från ovan

Det är lätt att må bra i Varberg. Närheten till hav, natur, ett levande centrum med en aktiviteter året om gör att många väljer att flytta hit för att bo och leva. Under sommarmånaderna flerdubblas befolkningen, Idag bor det ca 57 439 invånare.

Orter i Varbergs kommun

I kommunen finns en mängd tätorter. De skiljer sig lite från varandra, men gemensamt är närheten till staden, havet och naturen.

Varbergs centralort, Träslövsläge och Bua ligger alldeles vid kusten.
Tvååker, Trönninge och Väröbacka ligger också i västra Varberg.
Veddige, Rolfstorp och Skällinge ligger i inlandet och Kungsäter längst norrut i Varbergs inland.

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Varberg klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

70 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Varbergs kommun”

 1. Hejsan! Mitt namn är Emma och är 22 år som bor i en andra handslägenhet i varberg, mitt kontrakt går ut snart och är därför behov av nytt boende. Jag studerar på högskolan och går termin 5/6, alltså är jag snart färdig. Har en fast och stabil inkomst, är en skötsam tjej samt rök/djur fri. Hör gärna av dig ifall du har något som skulle passa, är flexibel så kan sträcka mig södra,östra,västra,norra, centrum, breared, lugnet, Trönninge ☺️

 2. Hej,
  vi är ett par som söker en lägenhet i Varberg, jag har fått jobb i Varberg men bor i Skåne och vill flytta till Varberg. En trea skulle vara bra?

 3. Hei.
  Jag och min partner har flyttat fra Norge och søker en lagenhet. Vi har fast innkomst, inga djur. Søker gärna en 2A/3A, eller en stor 1A med Max hyra 6000. Vi søker en lagenhet i Varberg området, eller i Tvååker eftersom jag jobbar der. Kan også bo mellan Tvååker och Falkenberg.

  Ta gärna kontakt på epost om ni har nogåt ledig.
  Kaltrina.bi@hotmail.com

 4. Hej, Mitt namn är Anette Englund och 72 år, som sålt mitt radhus och hyrt ett stort hus, en tid i gamla köpstad. Jag önskar hyra något centralt eller söder om staden. Jag har min son med familj i vare. Jag har ordnad ekonomi, skötsam och djur o rök fri. I övrigt är jag glad o självtändig person. Jag kan flytta in med kort varsel då mitt hyreskontrakt upphör december 2017. Ser fram emot att Höra ifrån erMvh Anette

 5. Hejsan.

  Vi är ett gift par på 64 och 57 år från Rönninge/Stockholm
  Vi vill flytta till Varberg till sommaren då vi sålt vårt hus.
  Önskemål är en 2-rummare med garage (om möjlig)t för vår mc och bil.
  Min fru vill komma närmare sin mor som bor på Krabbes väg.
  Maxhyra 6000:-

  Något förslag?

  Med vänlig hälsning
  Gunnar & Ann-Christine Beneke
  Lostigen 2
  144 62 Rönninge
  Mob: 0722-710075
  gunnarbeneke@hotmail.com

 6. Hej! Vi är ett par i medelåldern som vill hyra lägenhet/hus/stuga i Varberg med omnejd permanent fr o m 2018-02-01. Detta pga nytt arbete. Helst önskar vi utanför stan och på markplan men allt är av intresse.

 7. Lägenhet sökes

  Hallå!
  Jag ska börja studera i Varberg i höst och är på jakt efter en lägenhet i stan. Har tidigare jobbat heltid i fem år. Jag är djur och rökfri!
  Allt är aktuellt, etta, tvåa, andra hand, behöver nånstans att bo!
  Kan flytta in omgående.
  Maxhyra på 5500.
  Alla tips mottages tacksamt!

 8. AKUT.
  Jag önskar hyra en 2a lägenhet i Varberg. Jag är en skötsam tjej 17-årig och behöver en lägenhet i Varberg. Jag börjar studera på Pedersskrivaredskola i höst. Skulle vara bra att lägenhet ligger nära Pedersskrivaredsskola. Kontakta mig i e-mail siina0@icloud.com om du kan hjälpa mig att hitta en lägenhet. Med vänlig hälsning Siina Rantamaa

 9. Hej, Carina heter jag, glad och positiv kvinna på 55 år. Jag söker en lägenhet i Varberg, gärna centralt.
  Jag arbetar på förskola och bor nu i Stockholm. Då jag har släkten i Varberg vill jag flytta ner dit.
  Jag har inga djur, rökfri och inga anmärkningar.
  Öppen för förslag, men Max 5.500:-/mån. Hoppas höra ifrån Er snart!

 10. Söker akut lägenhet till mig och mina två katter!

  Inom Varberg och inte alltför hög hyra. Har en fast, men låg inkomst.

 11. Jag och min sambo söker en tvåa att hyra helst radhus i Rolfstorp eller Ullared nära vabergs kommun. vi ha en katt 9 år och vill ha svar till våren sommar. min sambo ha jobb och jag är sjukpensionär. Vi är skötsam människor är 51 år Hör av er

 12. Hej!!
  Söker en lägenhet i Varberg, alla storlekar är av intresse, stabil ekonomi och kan flytta in omgående.
  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Angelica

 13. Hej !
  Är en studerande tjej, 18 år, som söker lägenhet i varberg. Helst en 2:a men går även bra med 1:a eller 3:a.
  Bor mer än 5 mil utanför och behöver pendla minst 1,5-2h om dagen. Stort behov av lägenhet!!

  Tack

 14. Akut
  pga av ändrade familjeförhållande söker jag och min familj nu efter en större lägenhet. 4-5 rummare någonstans i Varberg.

  Jag har fast jobb på sjukhuset och min sambo är utbildad elektriker och jobbar på ringahals, vi är skötsamma och lugna. Rökfria

  MVH Frida + familj

 15. Hej, är en tjej på 27 år och en dotter på 5 år. Söker 2:a eller 3:a i varberg. Fast inkomst, djur och rökfri!

 16. Söker en 3 rums lägenhet , i Varberg . pga av att jag och min dotter vill närmare Varbergs stad . är 46 år med fast jobb rökfri och har inget djur . är mycket tacksam att få svar .

 17. Hejsan!
  Vi är ett par i våra bästa dar som kommer från Småland och har nu bestämt oss att flytta till kusten, där vi har större delen av våran familj.
  Vi söker en lägenhet, helst en 3a men en 2a kan nog också funka.
  Är väldigt lugna av oss, tar hellre soffan före en kväll på krogen.
  Vi är inte husdjursfria då vi har en liten innekatt som är helt rumsren och klösfri.
  Hoppas på svar inom kort!

 18. Hej, är en 20 årig kille som söker en lägenhet i varberg gärna någorlunda centralt. Jag bor just nu hos mina föräldrar som är skilda sedan 14år tillbaka, och börjar tröttna lite på att flytta fram och tillbaka mellan dem. Så jag skulle gärna vilja flytta hemmifrån då jag känner att det är dags nu! Har ett jobb på Sjukhuset i Varberg och söker en 1:a eller en 2:a med en maxhyra på 5000kr. kan eventuellt hyra i andrahand också.
  Hör gärna av er!
  Tack!
  MVH Daniel
  Lindgren509@gmail.com

 19. Hej, jag söker omgående en lägenhet i varberg. en stor 1 rok eller en 2 rok hade passat perfekt. Jag är ordningsam, röker ej och aldrig sen med inbetalningar. Hör hemskt gärna av er! Maila mig: free_dom22@yahoo.com Mobil: 073 8020712

 20. Hej, jag söker omgående en lägenhet i varberg. en stor 1 rok eller en 2 rok hade passat perfekt. Jag är ordningsam, röker ej och aldrig sen med inbetalningar. Hör hemskt gärna av er!

 21. Hej jag heter Katarina. Jag och min 16 åriga son bor i hus i veddige.önskar nu trea eller fyra i centrala Varberg .fast jobb på svensk bevaknings tjänst mvh Katarina wickman

 22. Hej!
  Mitt namn är Lisa Rickardsson. Jag är en skötsam tjej på 23 år som för tillfället hyr en stuga utanför Varberg. Jag söker mig inåt stan då jag till våren (januari) påbörjar en tjänst på en förskola vid sjukhuset.
  Jag har inga djur och jag röker inte.
  Hör gärna av er! 🙂

  Kontakta mig via mejl: liisa__9@hotmail.com
  eller telfn: 073.433 94 85.

 23. Mitt namn är Christoffer (21år) och jag söker tillsammans med min flickvän (19år) en lägenhet i Varberg. Jag jobbar som cykelmontör på monark, anställd av Lernia och min flickvän jobbar som butiksbiträde och kassapersonal på Gekås. I nuläget bor vi tillsammans i hennes föräldrars stuga norr om Varberg men känner att det är dags att hitta något eget och förflytta oss närmare centrum. Vi har inga betalningsanmärkningar och är rökfria.

  Vi söker minst en två och önskar en maxhyra på 7000kr.
  Ni kan nå mig på min mejl christoffercamitz@hotmail.com eller på mobilnr 0706720858

  Vänlig hälsning,
  Natalie & Christoffer

 24. Söker en större lägenhet pga ökat förhållande
  Helst en 3-4a om en hyra på 6-7k kr i närheten av Varberg centrum
  Hyreskontraktet får gärna vara 1 eller 2a hands, varav det ska vara långsiktigt boende
  Mvh och hoppas på napp

  1. Hejsan
   Har du hittat något?
   Jag har eventuellt en hyresrätt 3:à ledig fr o m 1 november -15.
   Centralt Varberg. Uthyres i så fall i 2a hand ommöblerad.
   Hör av dej

   Mvh
   Ramon

   1. Hej!
    Vi är en familj bestor av tre personer som söker ett boende som akut .
    Vår son som driver skormakaren i Galarjan i Varberg .
    Gärna hör av dig till oss snälla ni
    Ett garanterat hyra vi är väldigt skötsamma familj som går i skolan och kommer på kvällen .
    M.V.H
    Hanan med familjen

 25. hejsan! Jag (23år) och min pojkvän (24år) söker en tvåa i Varberg! Den får gärna ligga mellan centrum och breared. Jag jobbar som undersköterska på ett demensboende och min pojkvän jobbar som snickare. Vi bor just nu i en etta tillsammans med vår katt. Jag är egentligen Halmstadbo och har kvar alla mina saker i Halmstad för att ettan vi har är för liten för oss båda! Det får gärna finnas balkong i nya lägenheten, men det är inget måste! Mvh Sara & Tobias

 26. Hej..
  Jag är en 39 årig man som på ålderns höst valt att börja studera igen. Tanken var att jag skulle pendla från min bostad i Borås, men har märkt att det tar för mycket tid och ork. Därför söker jag nu en studentlägenhet, 1 rumslägenhet eller en lite 2 rumsläghet i Varberg. Helst ser jag att hyra inte överstiger 4000:- Jag kan flytta in omgående.
  Tack på förhand.

 27. Hej,
  Jag söker en central lägenhet, 2a eller 3a i Varberg.
  Bor idag i Anderstorp i Småland och jobbar på Menta Fönster i Långås så jag önskar gärna flytta närmare jobbet.
  Hoppas på att höra av er.
  Vänliga hälsningar
  Anu Andersson
  0703636371

 28. Hej, jag söker omgående en lägenhet i central varberg/söder. en stor 1 rok eller en 2 rok hade passat perfekt. Jag är ordningsam, röker ej och aldrig sen med inbetalningar. Hör hemskt gärna av er!

 29. Nyligen separerad med tre barn, delad vårdnad, söker desperat efter lägenhet i Varberg, stor två eller större. Rökfri, dricker inte, inga husdjur. Bor idag inneboende hos god vän sedan tre månader men detta är ingen hållbar lösning. Har fast jobb i Varbergs kommun, ordnad ekonomi. Kan flytta in omgående.

 30. Hej!
  Fr.o.m. mitten av november, står jag och min dotter på 5 år utan tak över huvudet. Söker främst i eller runt Tvååker (men alla förslag tas tacksamt emot), då dottern går på förskola där, och jag har mitt arbete i Falkenberg.
  Har fast tjänst, ordnad ekonomi, och inga bet.anmärkningar.
  Tack på förhand!

 31. Hej!

  Söker hyresrätter – ettor, tvåor eller treor med en maxhyra på 6500/mån.
  Vi är ett stabilt, sött par på 23 och 21 år som är mycket angelägna om att flytta hemifrån.
  Jag är timanställd på Varbergs Kurort som Lokalvårdare och återvänder nu även till Påskbergets förskola som timvikarie efter ett års studier. Min kille får sitt studielån på 9000/mån, jobbar dessutom helger på Systembolaget vid Coop. För nuvarande bor vi båda hemma, men jag bodde under ett års tid på platsarna i en andrahandslägenhet medan jag arbetade på Påskberget.

  Vi är båda djur- och rökfria, enkla, trevliga och mån om andra människor.

  Vid intresse kontakta mig gärna via mejlen som jag kollar dagligen: rebecka.rudhager@hotmail.se

  Med vänliga hälsningar
  Rebecka Rudhager

 32. Hej! Jag är 20 år och har börjat studera i Varberg och letar efter efter lägenhet helst ganska centralt 1:a-2:a maxhyra runt 4000 kr Kan flytta in omgående, är rökfri och djurfri.

  Mvh Pontus T

 33. Hej! Vi har precis flyttat till Varberg! Bor just nu i en liten stuga och söker desperat efter en lägenhet att hyra inne i Varberg med omnejd. Inget krav på max hyra eller dylikt. Finns det någon där ute som har en hyresrätt att hyra ut? Enda kravet är att det måste vara förstahandskontrakt. OBS: Fast jobb på Södra cell Värö. Kontakta mig gärna på 076-8255476. Med vänlig hälsning, Oskar Koivuniemi

 34. Hej!
  Jag heter Johannes, jag är 19 år gammal. Jag bor just nu i Väröbacka hos mina föräldrar men söker mig nu in till Varberg. Jag kan tänka mig ta inprincip vad som helst, gärna centralt!
  Max hyra 4000-5000 kr. Helst en två men annat fungerar, jag är även djurfri.
  Med vänlig hälsning, Johannes

  P.s ni kan också kontakta mig på: 0724206692

 35. hejsan jag är en ny master examinerad kille som tillsamman men flickvännen letar efter en lägenhet inom Varberg kommun. efter studierna i Karlstad har vi båda fått anställningar inom Varberg kommunen. Vi är ett lugnt par som tycker om att njuta av livet på ett lugnt och harmoniskt sätt. Och ansvar och respekt är det viktigaste för oss. Vi skulle vara tacksamma för en chans att visa upp vilka vi är lite närmare.

  mvh / Reybin och Frida

 36. Hejsan, jag och min flickvän har nyss tagit studenten och även fått några jobbtimmar som man skulle kunna klara sig på iallafall några månader. Tjejen är 19 år och jobbar på ålderdomshem och jag arbetar som snickare fick en provanställning på 2 månader i Augusti och frammåt. Vi är väldigt skötsamma även djurfria. Vi bor i Varberg hos hennes mamma och pappa just nu. Nu när vi fått jobb så är vi väldigt sugna på att förflytta oss vidare! Det vi är sugna på är en 2a med maxhyra på 5000:- samt balkong eller uteplats. Vi är trevliga och godhjärtade och inga bekymmer med något! Finns det plats för oss kan ni gärna höra av er via mail. MVH Mikael och Sanna! mickejernsand@gmail.com

 37. Hej! Jag är en tjej på snart 27 år. Letar efter ett boende i centrala Varberg, 1a eller 2a. Hyran skall max uppnå 6500 kronor.

  Jag har en fast tjänst och stabil ekonomi. Är även djur- och rökfri, inte heller några betalningsanmärkningar.
  Som person är jag väldigt ordningsam och jag är säker på att Du som hyresvärd skulle bli nöjd med mig som hyresgäst hos dig.
  Hör gärna av Er till mig om ni har en ledig lägenhet, kan flytta in omgående.

  Tack på förhand! 🙂
  Med vänlig hälsning, Johanna Johansson
  johanna__johansson@hotmail.com

 38. LÄGENHETSBYTE OMGÅENDE
  2:a i Göteborg mot 3:a eller en stor 2:a i Varberg

  Finnes:
  2:a på 53kvm i mysiga Bagaregården vid Redbergsplatsen, hyra 4607Kr inklusive värme & vatten.
  Centrumnära landshövdingehus med trevlig innegård, grill och lekplats i ett lugnt och trivsamt område. Goda kommunikationer till övriga delar av stan samt närhet till naturområdena kring Delsjön. Det är även nära till Danska vägen och Olskrokstorget där det finns ett stort utbud av restauranger, trivsamma kaféer samt små charmiga butiker.

  Önskas:
  Jag önskar byta min 2:a i Göteborg mot en 3:a eller en stor 2:a helst i ett radhus/parhus med trädgård i centrala Varberg omgående.

  Vid intresse;
  Skicka ett mail till oteburge@hotmail.com

 39. Hej!Vi längtar till västkusten där jag ursprungligen kommer ifrån,jag blir pensionär i sommar o vill flytta till varberg permanent med min fru,har även en son som bor där. Det vi söker är en 3:a med uteplats el balkong, även hisskrav om det är högre upp.Vi kan nås på tel 070-5604550 el mail davcar@telia.com Mvh David Carlsson

 40. Hej!! Jag heter Carolina Serchia. Jag och mina två barn är i akut behov av lägenhet.
  Pga ett problem som min ex man hade med sin familj är jag och mina barn tvungna att lämna lägenheten som jag skulle hyra som andra hand.
  Jag har fast jobb på Johns Place och har inga betalningsanmärkningar. Jag och mina barn är väldigt lugna och vi är djurfria. Jag är rökfri och en skötsam person.
  Vi letar efter en 3:a i Varberg eller vid utkanterna pga att mina barn börjar skolan och dagis i Nyhemskolan i Augusti månad.
  Jag och mina barn är väldigt tacksamma för all hjälp ni kan ge oss, dessutom jag har ingen familj eller släktingar som kan hjälpa mig.

  Ni kan antingen nå mig via mail eller på mobil nummer:0700-715025. carolina_ser@hotmail.com

  Mvh/

  Carolina Serchia

 41. En 20årig kille som söker lägenhet med sin flickvän i Varberg. Vi är båda ifrån Varberg och vill nu flytta hemifrån. Jag har precis fått fast anställning på Ringhals som processoperatör och min flickvän är deltidsanställd på Gekås till december. Både rök och djurfria, söker en 2a, 3a på max 6500.
  Hör gärna av er på min eller hennes mail.
  Jakobsson_94@hotmail.com
  Badlund_2@hotmail.com

 42. Hej!

  Jag söker en 3-4 rums lägenhet i Varberg, gärna södra delarna. Jag har fast arbete som officer i Halmstad, och har en dotter på halvtid. Jag är strax över 30, lugn och ordningsam, har inga betalningsanmärkningar och aldrig några klagomål från något av mina före detta boenden.

  Intresserad av det mesta upp till runt 6.500 kronor! andreas_slash@hotmail.com

 43. Hej!

  Jag är en 29-årig varbergstös som ivrigt söker efter ny bostad. Jag har för närvarande ett korttidskontrakt som löper ut i juni 2014, då lägenheten hyrs ut till sommargäster. Jag har flyttat runt ett antal gånger nu och är ganska trött på detta. Någon gång vill jag kunna slå mig till ro, och jag söker därför ett fast boende. Jag är skötsam, ordentlig, rökfri och har inga betalningsanmärkningar. Jag önskar en tvåa i Varberg. charlotte.claesson@seaside.se

 44. Tjenare! är en kille på 22 år som har fått säsongsjobb på Oscars i Varberg söker nu ett boende 1a eller 2a från början av juni till slutet av augusti men kan även flytta in direkt om det är så. Jag är både skuld och rökfri och en grym person hör av er!
  Vänliga hälsningar Johannes Kronenberg

  Mail: Jk.kronenberg@hotmail.com

 45. Kille på 23 år, fast inkomst och jobbar heltid i Göteborg inom bevakning. Söker allt från en 1:a till 4:a, pristak 8500:-
  Djur och rökfri, inga betalningsanmärkningar och kan flytta omgående. rb.nascency@gmail.com

 46. 20-årig tjej som tillsammans med pojkvännen söker lägenhet i Varberg. 2-3 r.o.k önskas. Fasta inkomster från oss båda. Rökfria och inga husdjur. Inga betalningspåminnelser. Kan flytta in omgående.

  MVH
  Anna
  sandersson.anna@gmail.com

 47. Hej! Jag är en tjej på 21 år som söker en etta, möjligtvis tvåa i Varberg. Har jobb, är skuld-och rökfri och kan flytta in så fort som möjligt.

  MVH Ellen (elleenwallin@hotmail.com)

 48. Hej, jag heter Lizette och bor just nu i en andrahandslägenhet i Varberg. Problemet är att jag och min pojkvän behöver flytta ut 31 mars, så nu är vi intresserade av en 2:à eller möjligtvis en 3:à. vi har en ordnad ekonomi och har haft en hyra på 7000 i månaden plus internet, detta har vi klarat galant både efter jul och allt annat som kommit i vägen. Hör gärna av er till lisssetten@hotmail.se om ni har något att erbjuda. Mvh Lizette och Sebastian

 49. Hej, jag är en tjej på 20 år som söker en lägenhet på 2rok i varberg. inga anmärkningar och jag har en fast inkomst. kan flytta in tidigast 1 mars då det är uppsägnings tid på min lgh. skicka gärna ett mejl om det finns något intressant. =) halemba@live.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.