Derome Förvaltning

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg och skapa ett konto. Det är helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Derome Förvaltning vill vara det självklara valet för hyresgäster. Det här är en fastighetsförvaltare som sedan 1985 har byggt och köpt fastigheter i syftet att erbjuda långsiktig uthyrning. Sedan start har stor fokus legat på att ge hyresgästen ett tryggt boende med god service. För att nå detta mål jobbar Derome en hel del med förbättringar av fastigheter.
Derome har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och de bygger också nya lokaler. De förväntar utöka antalet hyresrätter med flera hundra under kommande år. Deras målgrupp är hyresgäster som värdesätter ett boende som är familjärt och miljövänligt. Derome samarbetar också med kommuner och erbjuder en tjänst som inkluderar allt från förberedelse av tomt till färdig fastighet.

Var finns Derome Förvaltnings bostäder?

Derome Förvaltning har omkring 1700 lägenheter på flera olika orter i Sverige. Många av lokalerna finns på orter vid västkusten, mellan Göteborg och Malmö. Du finner fastigheter i städer som:

Göteborg
Kungsbacka
Falkenberg
Helsingborg
Malmö
Halmstad
Mark
Svedala
Strängnäs
Varberg
Ängelholm

Ansök om bostad

För att ansöka om bostad hos Derome Förvaltning ska du registrera dig i deras bostadskö. Det gör du via deras hemsida. Med registrering får du en plats på sajten där du kan hålla koll på din kö-plats och se vad som händer.
Den som redan har en bostad från Derome bör behålla kontot på hemsidan för kommande behov av ny bostad från samma fastighetsförvaltare. Du kan givetvis kontakta Derome på kontoret i Varberg för att få mer information om deras fastigheter.

Kontakt

Adress – Stålgatan 7, 432 32 Varberg
E-post – [email protected]
Telefon – 0340-66 64 30
Du finner mer information på Derome Förvaltnings hemsida: www.deromeforvaltning.se

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.