Lediga lägenheter i Hylte kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Lediga lägenheter i Hylte

I Hylte kommun kan du välja på många olika typer av lägenheter. De lokala fastighetsbolagen erbjuder såväl marklägenheter som boende i våningshus i de flesta av kommunens orter.

Här nedan hittar du länkar eller telefonnummer till samtliga bolag där du enkelt kan kontakta dem eller själv undersöka vad som finns hyresledigt idag.

Lediga lägenheter i Hylte

Hylte kommun är ett resultat av 1974 års sammanslagning av Hyltebruks, Torups och Unnaryds kommun. Hylte är Hallands enda inlandskommun med närmare 300 sjöar, beläget i två landskap, Halland och Småland.

Huvudorten är Hyltebruk, belägen öster om riksväg 26, grundat år 1907 kring pappersbruket Stora Enso. Företaget är än idag, jämte Hylte kommun, den största arbetsgivaren i kommunen med ca 800 anställda. Kommunens totala yta är 1009 kvadratkilometer. Invånarantalet är ca 10 200 personer.

Huvuddelen av invånarna är i dagsläget bosatta i tätorterna Hyltebruk, Torup och Unnaryd. Ytterligare orter i kommunen är Drängsered. Kinnared, Brännö, Långaryd, Landeryd, Femsjö, Jälluntofta, Rydöbruk och Fröslida. Serviceutbudet i kommunen är gott. Här finns post, bank, apotek, arbetsförmedling, sjukvård, bio, systembolag, försäkringskassa, flera livsmedelsaffärer, skor- och klädesbutiker, handelsträdgårdar, optiker, fotoaffärer, byggföretag, försäkringsbolag m.m.

Från centralorten Hyltebruk har du 4,5 mil till västkusten. Närbelägna städer är Halmstad, Falkenberg och Gislaved. Tidsmässigt tar det 1,5 timme med bil från Hyltebruk till Göteborg, lika mycket till Helsingborg och ytterligare en timme till Köpenhamn. Välkommen!

Hyresvärdar med lediga lägenheter i Hylte

  • Kungsryd fastigheter, 0769-41 98 46
  • Aj Fastigheter Aktiebolag, 0345-10000
  • Bofast AB, 0345-17340
  • Kommanditbolaget Kronan 20 i Helsingborg, 0345-40250
  • Kommanditbolaget Pål Ibb 19, 0345-10717
  • Mårten Johansson Aktiebolag, 035-109430
  • Mårtensson & Pettersson Fastighetsaktieb, 0345-71422
  • Sören – Katarina Fastigheter AB, 0345-20900
  • Halmstad Stadskärna AB, 0708 – 62 36 90
  • Bostadsstiftelsen Hyltebostäder, 0345-18 100

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Hylte klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.