Lediga lägenheter i Hylte kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Lediga lägenheter i Hylte

 

I Hylte kommun kan du välja på många olika typer av lägenheter. De lokala fastighetsbolagen erbjuder såväl marklägenheter som boende i våningshus i de flesta av kommunens orter.
Här nedan hittar du länkar eller telefonnummer till samtliga bolag där du enkelt kan kontakta dem eller själv undersöka vad som finns hyresledigt idag.

Lediga lägenheter i Hylte
Lediga lägenheter i Hylte

 

Hylte kommun är ett resultat av 1974 års sammanslagning av Hyltebruks, Torups och Unnaryds kommun. Hylte är Hallands enda inlandskommun med närmare 300 sjöar, beläget i två landskap, Halland och Småland.

Huvudorten är Hyltebruk, belägen öster om riksväg 26, grundat år 1907 kring pappersbruket Stora Enso. Företaget är än idag, jämte Hylte kommun, den största arbetsgivaren i kommunen med ca 800 anställda. Kommunens totala yta är 1009 kvadratkilometer. Invånarantalet är ca 10 200 personer.
Huvuddelen av invånarna är i dagsläget bosatta i tätorterna Hyltebruk, Torup och Unnaryd. Ytterligare orter i kommunen är Drängsered. Kinnared, Brännö, Långaryd, Landeryd, Femsjö, Jälluntofta, Rydöbruk och Fröslida. Serviceutbudet i kommunen är gott. Här finns post, bank, apotek, arbetsförmedling, sjukvård, bio, systembolag, försäkringskassa, flera livsmedelsaffärer, skor- och klädesbutiker, handelsträdgårdar, optiker, fotoaffärer, byggföretag, försäkringsbolag m.m.

Från centralorten Hyltebruk har du 4,5 mil till västkusten. Närbelägna städer är Halmstad, Falkenberg och Gislaved. Tidsmässigt tar det 1,5 timme med bil från Hyltebruk till Göteborg, lika mycket till Helsingborg och ytterligare en timme till Köpenhamn. Välkommen!

Hyresvärdar med lediga lägenheter i Hylte

Aj Fastigheter Aktiebolag, 0345-10000

Bofast AB, 0345-17340

Kommanditbolaget Kronan 20 i Helsingborg, 0345-40250

Kommanditbolaget Pål Ibb 19, 0345-10717

Mårten Johansson Aktiebolag, 035-109430

Mårtensson & Pettersson Fastighetsaktieb, 0345-71422

Sören – Katarina Fastigheter AB, 0345-20900

Halmstad Stadskärna AB, 0708 – 62 36 90

Bostadsstiftelsen Hyltebostäder, 0345-18 100

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Hylte klicka HÄR

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

8 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Hylte kommun”

 1. Hyltebruk
  Söker en 2:a, eventuellt en 1:a runt Storgatan eller på någon av Lilje- Pensé- eller Violvägen. Eller om det finns något mellan/i närheten av dessa ställen?
  Kanske en lite kräsen beskrivning men många av mina vänner bor i närheten där och att bo i trapp på N. Industrigatan var ingenting för mig…
  Om någon vet något som ni tror passar en ung, skötsam tjej så hör gärna av er! Tack på förhand
  0723823212

 2. Benhte
  Jag söker en 2 ;a el 3:a lägh på markplan. Omgående efter uppsägningstiden på den jag har nu.
  Söker betalare.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.