Lediga lägenheter i Sölvesborgs kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet och där återfinns bland annat fina sandstränder till exempel Sandviken (Siretorp och Sandviken), Hällevik och Torsö. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns att besöka. Vid Ryssbergets sluttningar ligger också Gammalstorp och Bjäraryd. En fantastiskt fin stad att bo i, vi hoppas att du kan hitta lite lediga lägenheter via listan nedanför med kontaktuppgifter till hyresvärdar i Sölvesborg.

Privata hyresvärdar Sölvesborg

Här kan du hitta kontaktuppgifter till privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i Sölvesborg. Kontakta gärna dessa hyresvärdar och fråga om eventuell hyreskö och hur man i så fall kan registrera sig. Du kan som privat hyresvärd annonsera i listan nedanför helt kostnadsfritt genom att kontakta oss.

Är du en hyresvärd som vill synas här?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

 • Sölvesborgshem Aktiebolag, 0456-16000
 • Sölvedals Fastigheter AB, 0456-15671
 • Sölfwits AB, 0456-51479
 • Pettersson, 0456-13980
 • Nilsson, 0456-10107
 • Johansson, 0456-50142
 • Jkf i Sölvesborg AB, 0709-202027
 • Jeppsson, 0456-52815
 • J.A.P. Fastighets AB, 0456-14984
 • Behemot Real Estate AB, 0709-628118
 • Atnarsson, 0456-14767
 • Albac Fastigheter AB, 0456-41771

sölvesborg

Sölvesborg är hemmakommun till det kända fotbollslaget Mjällby AIF, som spelar sina hemmamatcher på arenan Strandvallen i Hällevik. Staden är i övrigt känd bland annat för Sweden Rock Festival i Norje, Sveriges största musikfestival 2008.

Vi är drygt 16.800 invånare i Sölvesborg. På somrarna blir vi 10.000 fler från fritidshus, båtar och bilar.

sölvesborg

I Sölvesborgs stad bor ca 8.000 invånare, men kommunen är inte bara Sölvesborg. Många bor i Mjällby, som ligger centralt på Listerlandet, eller i fiskelägena Nogersund, Hällevik och Hörvik. Gammalstorp och Kylinge vid Ryssberget och Norje på slättlandet. Valje och Pukavik är gränsorter mot Bromölla och Karlshamns kommuner.

Vi är välförsedda med skolor och har hittills lyckats ganska bra med att de minsta barnen får gå i skola i närheten av hemmet. Barnomsorgen är väl utbyggd och alla som vill ha kommunal barnomsorg får det.

Ännu mer fakta om SÖLVESBORG klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

11 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Sölvesborgs kommun”

 1. Jag söker en marklägenhet / hus att hyra i Sölvesborg med omnejd, 2-3 rum hyra max 7500 – i månaden, jag har eget hus. Jag arbetar hel tid i Karlshamn kommun. Jag vill flytta ner till Sölvesborg till mina barn med sina familjer. Jag röker ej.Kontakta mig om ni tycker jag låter intressant .Med vänlig hälsning, Eva

 2. Hej
  Vi är ett gift skötsamt par med 3 barn/tonåringar som söker hus att hyra tillsvidare i Sölvesborg
  Gärna inom 3 månader

 3. Vi söker villa :lägenhet att hyra omgående minst tre rum då vi är två vuxna oh en tonåring

 4. Hej, jag är en lugn och skötsam kvinna på 35 år. Jag kommer att jobba på Blekinge Exotiska värld som zoolog och behöver en lägenhet så fort som möjligt. Pendlingsavstånd till Karlshamn är alltså viktigt.
  Jag söker en tvåa eller trea, djurtillåten.
  Jag har en katt en iller och diverse smådjur som bor i bur. Ingen av dem påverkar lägenhetens skick, referens från nuvarande hyresvärd går att ordna.
  Vänliga hälsningar Sophia Döös
  0721-87 28 80

 5. Jag söker en marklägenhet / hus att hyra i Sölvesborg med omnejd, 3-4 rum hyra max 6000:- i månaden, jag har haft hus innan och jag är händig och kan renovera o ficksa sånt som kanske behöver göras iordning. Kontakta mig om vad ni har mvh Marcus.
  0737388016
  mail mackesodergren@gmail.com

 6. Hej Hej,
  Jag söker lägenhet åt min far Jan-Åke Wulff som blivit pensionär och bor för närvarande i Mönsterås. Jag skulle hemskt gärna få “hem” honom till Blekinge igen då han inte har något kontaktnät i Mönsterås. En etta eller 2a i markplan alt 1.a våningen. Hälsningar Anna Wulff

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.