Lediga lägenheter i Leksands kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Leksands kommun erbjuder bra och trygga skolor för barn och ungdomar, från förskola till gymnasium. Skolorna är utspridda i kommunen, och många har en trivsam byskola i närheten. Gymnasiet hör till ett av de främsta i landet och är inrymt i fräscha och trivsamma lokaler. Inom kommunen finns fem servicehus, som alla är nyligen renoverade och lugnt belägna såväl centralt som i bymiljö. Här hittar ni nedanför en lista över alla tillgängliga hyresvärdar i Leksand som kanske kan erbjuda er nästa bostad.

Hyresvärdar i Leksand

  • Abris Fastighets AB, 0247-12709
  • Farén, 0247-23676
  • Fastighetsbolaget Grimsmyrheden Aktiebol, 0247-22426
  • Flitt, 073-0696874
  • Förvaltningsaktiebolaget Maud Leander, 0247-10589
  • G.L. Fastighets Aktiebolag, 0247-12141
  • Leksands Mekaniska Verkstad AB, 0247-34420
  • Leksandsbostäder Aktiebolag, 0247-80500
  • Mekovex Handelsbolag, 0150-342018

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Leksand, en kommun att bo i

Sedan mer än 150 år är Leksand ett av landets populäraste resmål för turister både sommar och vinter. Läget vid Siljan, orörd natur, genuina kulturmiljöer och ishockey lockar många. Till de nyare attraktionerna hör Japanska parken och Ejendals Arena.

leksand

Många som besökt Leksand eller haft sitt fritidsboende här har tagit steget fullt ut och flyttat hit. Leksand erbjuder en god livskvalitet och varierande boendemiljöer. Kommunikationerna till närliggande orter som Borlänge och Falun, samt Arlanda och Stockholm är goda. År 2010 är antalet invånare ca 15 300. Över hälften av invånarna bor i någon av de 90-talet byar, alla levande med en egen karaktär. Den som önskar bo i en tätort kan välja mellan centrala Leksand, Insjön, Siljansnäs, Tällberg och Djura.

leksand

Leksand med sin företagaranda

Leksand genomsyras av en stor företagsamhet. I Leksand finns idag ca 900 aktiva företag och nya etableras kontinuerligt. De flesta branscher finns representerade i Leksand, men trä och turism hör till de som sysselsätter flest. Ungefär 95% av företagen är små företag, d v s med fem eller färre anställda. Till de större företagen hör Clas Ohlson, Leksandsbröd, Bergkvist-Insjön, Tomoku Hus, Leksands IF och Ejendals.

Något mycket speciellt för Leksand är kontakterna med Japan. I över tjugo år har Leksands kommun haft vänortsförbindelser med staden Tobetsu i norra Japan. Dessa goda förbindelser har resulterat i att ca 500 personer har sin största utkomst mer eller mindre direkt från den japanska marknaden.

leksand

Ännu mer fakta om Leksand klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.