Lediga lägenheter i Älvdalens kommun

Älvdalen har lediga lägenheter, och ligger nordväst om Mora.

Vi har 5 Hyresvärdar i Älvdalen

Norra Dalarnas Fastighets AB  0251-311 62

Knuts Bygg AB 0251-414 90

LP Skog Älvdalen 0251-101 50

Chris-Tina Eriksson Fastigheter Aktiebolag, 023-63330

Jonsson, 0253-10108

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Lediga lägenheter berättar lite mer information om kommunen, som kanske blir er nästa boplats!

Lediga Lägenheter  berättar om Älvdalen som utgör omkring en fjärdedel av Dalarnas yta. I kommunen finns nationalparker och naturreservat med en sammanlagd yta på mer än 1 800 km². Här finns också Älvdalens skjut fält  som är Sveriges största med en yta på 540 km². Genom kommunen rinner Österdalälven, med ett flertal vattenkraftverk. Det största av dessa, Trängslet, är med sin hissade höjd på 122 meters damm är det landets näst största.

Lediga lägenheter Älvdalens kommun - Lediga Lägenheter
Lediga lägenheter Älvdalens kommun – Lediga Lägenheter

Den första stora kommunindelningen 1952 påverkade inte området. Vid Kommunreformen 1971 lades Älvdalens landskommun samman med Särna och Idre till en ny kommun med namnet Älvdalens kommun.
I kommunen pågår ständigt ett utvecklingsarbete med test av nya idéer och nya angreppssätt på samhällsutvecklingsfrågor som kan gagna kommunen. Några av våra projekt är Region Siljan, Leva vid Siljan, relation Älvdalen och Människors livskvalitet i Älvdalen.

Sveriges närmaste vildmark! Det andra bara drömmer om har vi i överflöd. Älvdalens kommun – TRERIKET , eller “En kommun – tre riken”, Älvdalen, Särna, Idre. Kom hit och upptäck TRERIKET, du också!

I Älvdalens Kommun är det många goda krafter som nu drar åt samma håll för att utveckla vår vackra bygd. I detta arbete väljer vi att använda begreppet landsbygd, eller ännu hellre framtidsbygd, istället för glesbygd.

Livskarriären är en karriär som kan göras parallellt med arbetskarriären. Människorna i Älvdalens kommun har mer tid över till det man tycker är kul, närhet till natur och ett aktivt friluftsliv. Älvdalens kommun har, som storstaden saknar, det vi kallar en nypa frisk luft och lite lugn och ro.

 Ännu mer fakta om Älvdalen klicka HÄR

3 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Älvdalens kommun”

  1. Hej
    Min dotter har fått jobb i Älvdalen och söker nu någonstans att bo. I första hand söker hon en lägenhet men även fastigheter är av intresse. Tillträdesdatumet på det nya jobbet är i maj 2018. Min förhoppning är att hon kan hitta ett trevligt boende och trivas bra i Älvdalen.

  2. Hej
    Jag söker boende till min son som går i skolan på Älvdalens utbildningscentrum årskurs 1 just nu med inriktning fiske.Mindre lägenhet eller rum o kokvrå med dusch och tvätt möjligheter inte allt för långt från skolan.
    Söker boende från och med agusti 2018 när höst terminen börjar och två läs år fram åt.
    Jag som förälder kommer att stå skriven på pappren för boendet.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.