Lediga lägenheter i Älvdalens kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter lediga Lägenheter i Älvdalen? Här kan du hitta flertalet av alla hyresvärdar. Älvdalen som utgör omkring en fjärdedel av Dalarnas yta. I kommunen finns nationalparker och naturreservat med en sammanlagd yta på mer än 1 800 km². Här finns också Älvdalens skjut fält  som är Sveriges största med en yta på 540 km². Genom kommunen rinner Österdalälven, med ett flertal vattenkraftverk. Det största av dessa, Trängslet, är med sin hissade höjd på 122 meters damm är det landets näst största.

Hyresvärdar i Älvdalen

  • Norra Dalarnas Fastighets AB  0251-311 62
  • Knuts Bygg AB 0251-414 90
  • LP Skog Älvdalen 0251-101 50
  • Chris-Tina Eriksson Fastigheter Aktiebolag, 023-63330
  • Jonsson, 0253-10108

Synas här som hyresvärd kostnadsfritt?

Maila: [email protected]

Mer om Älvdalen

Den första stora kommunindelningen 1952 påverkade inte området. Vid Kommunreformen 1971 lades Älvdalens landskommun samman med Särna och Idre till en ny kommun med namnet Älvdalens kommun.

I kommunen pågår ständigt ett utvecklingsarbete med test av nya idéer och nya angreppssätt på samhällsutvecklingsfrågor som kan gagna kommunen. Några av våra projekt är Region Siljan, Leva vid Siljan, relation Älvdalen och Människors livskvalitet i Älvdalen.

Sveriges närmaste vildmark! Det andra bara drömmer om har vi i överflöd. Älvdalens kommun – TRERIKET , eller ”En kommun – tre riken”, Älvdalen, Särna, Idre. Kom hit och upptäck TRERIKET, du också!

I Älvdalens Kommun är det många goda krafter som nu drar åt samma håll för att utveckla vår vackra bygd. I detta arbete väljer vi att använda begreppet landsbygd, eller ännu hellre framtidsbygd, istället för glesbygd.

Livskarriären är en karriär som kan göras parallellt med arbetskarriären. Människorna i Älvdalens kommun har mer tid över till det man tycker är kul, närhet till natur och ett aktivt friluftsliv. Älvdalens kommun har, som storstaden saknar, det vi kallar en nypa frisk luft och lite lugn och ro.

 Ännu mer fakta om Älvdalen klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.