Lediga lägenheter i Vansbro kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Vansbro kommun är en pärla i det vackra Dalarna. Kommunen består av fyra tätorter och en rad mindre byar. I tätorterna finns butiker och service nära till hands. Enkelheten, närheten och det stora utbudet av aktiviteter och sevärdheter är några av anledningarna till att många trivs i bygden.

De tre tidigare kommunerna Järna, Nås och Äppelbo påverkades inte av den första landsomfattande kommunreformen 1952 utan fortlevde som egna kommuner fram till den andra kommunreformen 1971. Då lades de samman till Vansbro kommun, med namn efter centralorten Vansbro (municipalsamhälle 1911-1960).

Hyresvärdar i Vansbro

Hyreslägenheter

Stiftelsen Vansbrohem
Tel. 0281-712 00, 713 25

Villor

Dala-Järna Fastighetskonsulter AB
Tel. 0281-133 68
Mobil. 070-654 54 62

Vill ni också synas här som hyresvärd ?

Maila: [email protected]

vansbro

Vansbro kommun erbjuder dig ett brett utbud av boendeformer i en naturnära miljö där du inte har så långt till olika fritidsaktiviteter. På de här sidorna kan du hitta fakta om hur du söker ett bygglov, bostad eller om du söker information om vem som ansvarar för vad kring ditt boende.

Du kan även hitta information om hur du kan leva mer miljövänligt, minska dina energikostnader, var närmaste återvinningscentral finns med mera.

vansbro

Vansbro är en företagsvänlig kommun med goda utvecklingsmöjligheter som erbjuder hög livskvalitet för invånarna. Kommunen har en väl utbyggd infrastruktur med bra kommunikationer, bra sjuk- och äldrevård, gymnasium, lärcentrum och mycket annat.

Här finns ett brett näringsliv representerat av cirka 500 företag inom de flesta branscher.

vansbro

Kommunens och Näringslivssamverkans uppgift är att skapa bra förutsättningar för företagen i Vansbro att växa och utvecklas. Vi arbetar med allt från förbättring av infrastruktur, nätverksbyggande, företagsetableringar till företagskonsultation och marknadsföring.

Vansbro kommun erbjuder dig ett brett utbud av boendeformer i en naturnära miljö där du inte har så långt till olika fritidsaktiviteter.
Kort sagt här har du råd att leva fullt ut.

Ännu mer fakta om Vansbro klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.