Lediga lägenheter i Rättviks kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Nästan 11 000 personer bor här i Rättviks kommun så det finns lediga lägenheter att hitta här. Vi har nedanför satt ihop en lista över flertalet av alla hyresvärdar som finns att tillgå i Rättviks kommun. Lycka till med att hitta ditt framtida boende och hoppas listan hjälper dig hitta en framtida lägenhet. Du kanske är en hyresvärd och vill synas i vår lista? Kontakta oss på sajten så kommer vi gratis lägga med dig i listan.

Hyresvärdar i Rättvik

  • Boberg, 0258-30023
  • Bygg Aktiebolaget Sold, 0248-10020
  • Feminenta AB, 070-3188622
  • Günther, 0248-14232
  • Ganhs, 0248-30386
  • Pettersson, 0248-21000
  • Rättviks Kommun Förvaltningsfastighete, 0248-70290
  • Öna Fastighets AB, 070-5252525

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Lite om Rättviks kommun

De flesta utmed Rättviken, men många i det pärlband av byar som följer Siljansringen norröver till Ore och Furudal. Det största orterna är Rättvik, Vikarbyn, Boda Kyrkby och Furudal. Välkommen till Rättvik du också.

Vi tycker att vi har en bra livsmiljö och vi delar gärna med oss!

Vill du veta mer om Rättviks kommun och om vår företagsmiljö, arbetstillfällen, bostäder, service, fritidsmöjligheter eller turism, så är du välkommen att kontakta oss.

Det bildcollage du ser här är bara ett litet axplock av vad vi som bor här kan se och uppleva i Rättviks kommun.

Rättviks marknad, både vår och höst, när fler än 100 000 besökare kommer till Rättvik.

Här finns 18-håls golfbanor i både Rättvik och Furudals bruk.

golfbanor

Mängder med festivaler får vi ta del av under sommaren bland andra är Musik vid Siljan (vecka 27), Rättvik Dansar och Spelar (vecka 30) och Classic Car Week (vecka 31) tre stora inslag under sommaren.

Dalhalla – musikarenan i det nedlagda kalkbrottet – är numera en stor internationell spelplats. Här finns DalaTravet med tävlingar 24 gånger per år. Livskvalitet in på knutarna…

Rättviks kommuns näringsliv kännetecknas av drivkraften från hundratals entreprenörer och småföretag. Människor som lever och vill verka inom kommunen har skapat sin egen arbetsplats med hjälp av sin egen, och andras, kreativitet.

Drivkraften har lagt grund för en tradition av entreprenörskap och genomförandekraft som lever bland ortens företag.

De större branscherna i kommunen är turism, handel, träindustri samt jord- och skogsbruk. Näringslivet i Rättviks kommun består även av företag som är specialister inom exempelvis teknik, konstruktion och grafisk design.

Näringslivet i Rättvik är på frammarsch och under utveckling. Vi på näringslivskontoret arbetar hårt för att upprätthålla en god service till ortens aktörer.

Ännu mer fakta om Rättvik klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.