Lediga lägenheter i Gagnefs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Gagnefs är en kommun som ligger i Dalarnas län. Du kan hos oss hitta hyresvärdar som kanske kan erbjuda ditt framtida boende. Du kan också som hyresvärd i Gagnef annonsera här på sajten gratis. Kontakta bara oss så lägger vi upp er på listan över tillgängliga hyresvärdar i Gagnef.

Hyresvärdar i Gagnef?

  • Våra hyresvärdar i Gagnef
  • Gagnefsbostäder Aktiebolag, 0241-15100
  • Helob Fastighets AB, 0241-22232

Vill ni synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Blir Gagnef er nästa boplats?

I kommunen flyter Västerdalälven och Österdalälven samman till Dalälven.

Här möts inte bara älvar och vägar, här möter du även Dalarna, dina barns lärare, dina grannar och byalaget. Det innebär trygghet och engagemang för vuxna, barn och ungdomar. Vill du så finns det plats i någon av våra unika byar både för dig, farmor, ditt rockband eller en häst! I Gagnef ser vi besökare som välkomna gäster och vid våra mötesplatser utvecklas entreprenörer. Det kallar vi livskvalitet!

Natursköna Gagnef blev extra känt för omvärlden när en person gjorde om megasuccèn Gangnam style till Gagnef style. Men vi kan varmt rekommendera Gagnef till alla ändå!

Lediga lägenheter Gagnef– Ja du, det är en grej jag gjorde i höstas till kamraterna som en skojgrej. Sedan tjatade de om att ”den måste ut på youtube”. I söndags gjorde jag videon och så slängde jag upp den. Videon är gjord på sex timmar. Den är ju lite lågbudget, det är kul att jobba så. Det viktiga är att få det gjort. Och det är så man ska göra tydligen, jobbar man i åratal blir ingen glad. Det man gör på en kafferast – då står och slår sig själva med järnrör av glädje, säger han till DT.

Och i Gagnef kommun jublar man åt framgången.

Bastberget är en fäbod i Gagnefs kommun, som ligger ca 15 km söder om Mockfjärd, nära gränsen till Grangärde församling (Ludvika kommun). Bastberget är en av ytterst få fäbodar i Sverige som haft fäboddrift utan avbrott i över 400 år. Området utgör idag ett riksintresse för kulturmiljövården.

Kommunreformen 1952 påverkade inte området, men 1971 lades Floda och ”gamla” Gagnef samman till Gagnefs kommun.

 Ännu mer fakta om Gagnef klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.