Lediga lägenheter Mellerud

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

I Melleruds kommun är vi för närvarande drygt 9 000 invånare. Vi blir gärna fler. Därför hälsar vi Dig och Dina nära välkomna att flytta hit. Här på sajten kan du hitta kontaktuppgifter till flera privata hyresvärdar i kommunen. Vi hoppas att du får glädje av listan och kan hitta lite lediga lägenheter.

Mellerud kan erbjuda dig prisvärt boende, i någon av våra tätorter eller på landsbygden. Vi har ett rikt kulturliv, ett 100-tal föreningar, skolor och förskolor väl spridda över kommunen, väl utbyggd kommersiell service och goda kommunikationer. Här på sajten kan du hitta information som kan hjälpa dig hitta en ledig lägenhet.

Privata hyresvärdar i Mellerud

Du kan här nedanför hitta olika privata hyresvärdar samt kommunala. Du kan också som en privat hyresvärd ligga med här på sajten helt kostnadsfritt genom att mejla oss på sajten. Vi önskar er som söker efter lediga lägenheter lycka till. Du kan också testa att söka efter lediga bostäder hos Samtrygg.se. Det är en tjänst som låter privatpersoner annonsera ut hyresobjekt. Det kan vara klokt att testa olika vägar till sin dröm bostad.

 • Mabentho AB – Elisabeth Mattsson 0735433294
 • Melleruds bostäder AB (nytt fönster), 0530 – 360 80
 • Fastighetsfabriken (nytt fönster), Markus Karlsson 070-681 87 86
  – Över 300 lägenheter
 • Blomgrens fastigheter, Svante Blomgren 0530-412 57
 • Melleruds Hyres AB, Joakim Lundgren 070-585 67 09
  – En del parhus och andra hyreshus för dom som önskar hyra lite större
 • Thore Johansson, 0521-315 55, 070-620 21 21
  – Dals Rostock samt parhus i Mellerud
 • Daniel Mesa Moreno, 0530-411 99
  – Hus i Dals Rostock och Mellerud

Vill du ligga med i listan som privat hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Om Mellerud

Mellerud är något av ett Sverige i miniatyr. I öster har vi kusten mot Vänern, i söder jordbrukslandskapet, i väster reser sig Kroppefjäll, och både där och i norr har vi gott om skog och sjöar. Vi har faktiskt mer än 80 mil sjöstrand inom kommunens gränser, nästan 100 meter per invånare.

Väljer du att flytta till Mellerud kommer du till en välskött kommun, med visioner för framtiden och en ekonomi i balans. I Melleruds kommun pågår ett ständigt arbete med att förbättra tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar. En funktionsnedsättning kan vara bestående eller vara av övergående karaktär.

Tillgänglighet och användbarhet är termer som används parallellt i exempelvis bygglagstiftningen, för att beskriva vad som krävs för att personer med funktionsnedsättning ska kunna delta på lika villkor som andra. Dels handlar det om att kunna ta sig fram och att kunna nå en verksamhet. Dels handlar det om hur effektiv användningen är och möjligheterna att delta i verksamheten.

Kolonilotter och odlingslotter

Samhällsbyggnadsförvaltningen planerar att arrendera ut kolonilotter och odlingslotter i Erlandserud och vill därför ha in intresseanmälningar.

Klicka på länken till höger för att öppna en blankett. Blanketten skrivs ut, fylls i och skickas till Samhällsbyggnadsförvaltningen eller lämnas till Medborgarkontoret på Storgatan 13.

Näringsliv och arbete

Melleruds kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo – Stockholm – Göteborg, med goda kommunikationer. Det finns tågförbindelser till Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. I Trollhättan finns flygplats med dagliga turer till bland annat Stockholm och Köpenhamn. Övriga flygplatser i närområdet är Göteborg Landvetter flygplats, Göteborg City airport, Rygge och Gardemoen i Norge samt Karlstad flygplats, samtliga med internationellt flyg.

mellerud
I Uddevalla ligger närmaste djuphamn. Europaväg 45 löper genom kommunen. Till Trestadsområdet (Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla) är det cirka 5 mil. Det är 12 mil till både Karlstad och Göteborg, samt 23 mil till Oslo.

Mellerud har en mångfald av företag inom både tillverknings- och tjänstesektorn. De allra flesta är småföretag.

Eftersom Mellerud är en attraktiv semester- och handelsort, koncentreras mycket av näringen däromkring. Turismnäringen växer sig allt starkare och satsningar visar på att företag inom turism-, tjänste- och handelsnäringen, kommer att växa framöver. Detta är positivt för en kommun som redan har ett rikt företagande inom dessa sektorer. I Melleruds kommun finns över 700 registrerade och aktiva företag.
Melleruds kommun samarbetar med näringslivet för att på bästa sätt kunna erbjuda företag och företagare stöd och service.
Kommunen har tillsammans med representanter för näringslivet startat MellerudsNavet, en förening som ska arbeta aktivt för att förnya, utveckla och bredda näringslivet i Melleruds kommun. Melleruds kommun arbetar vidare med att utveckla ett kommunalt näringslivsråd. Detta arbete väntas bli klart och startas under 2013.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.