Lediga lägenheter Mellerud

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Det finns lediga lägenheter i Mellerud, flytta hit du med!

Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Mellerud utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!

Hyresvärdar i Melleruds kommun

 • Melleruds bostäder AB (nytt fönster), 0530 – 360 80
 • Fastighetsfabriken (nytt fönster), Markus Karlsson 070-681 87 86
  – Över 300 lägenheter
 • Blomgrens fastigheter, Svante Blomgren 0530-412 57
 • Melleruds Hyres AB, Joakim Lundgren 070-585 67 09
  – En del parhus och andra hyreshus för dom som önskar hyra lite större
 • Thore Johansson, 0521-315 55, 070-620 21 21
  – Dals Rostock samt parhus i Mellerud
 • Daniel Mesa Moreno, 0530-411 99
  – Hus i Dals Rostock och Mellerud

Om Mellerud

I Melleruds kommun är vi för närvarande drygt 9 000 invånare. Vi blir gärna fler. Därför hälsar vi Dig och Dina nära välkomna att flytta hit.

Mellerud kan erbjuda dig prisvärt boende, i någon av våra tätorter eller på landsbygden. Vi har ett rikt kulturliv, ett 100-tal föreningar, skolor och förskolor väl spridda över kommunen, väl utbyggd kommersiell service och goda kommunikationer.

Mellerud är något av ett Sverige i miniatyr. I öster har vi kusten mot Vänern, i söder jordbrukslandskapet, i väster reser sig Kroppefjäll, och både där och i norr har vi gott om skog och sjöar. Vi har faktiskt mer än 80 mil sjöstrand inom kommunens gränser, nästan 100 meter per invånare.

Väljer du att flytta till Mellerud kommer du till en välskött kommun, med visioner för framtiden och en ekonomi i balans. I Melleruds kommun pågår ett ständigt arbete med att förbättra tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar. En funktionsnedsättning kan vara bestående eller vara av övergående karaktär.

Tillgänglighet och användbarhet är termer som används parallellt i exempelvis bygglagstiftningen, för att beskriva vad som krävs för att personer med funktionsnedsättning ska kunna delta på lika villkor som andra. Dels handlar det om att kunna ta sig fram och att kunna nå en verksamhet. Dels handlar det om hur effektiv användningen är och möjligheterna att delta i verksamheten.

Kolonilotter och odlingslotter

Samhällsbyggnadsförvaltningen planerar att arrendera ut kolonilotter och odlingslotter i Erlandserud och vill därför ha in intresseanmälningar.

Klicka på länken till höger för att öppna en blankett. Blanketten skrivs ut, fylls i och skickas till Samhällsbyggnadsförvaltningen eller lämnas till Medborgarkontoret på Storgatan 13.

Näringsliv och arbete

Melleruds kommun ligger mitt i den strategiska triangeln, Oslo – Stockholm – Göteborg, med goda kommunikationer. Det finns tågförbindelser till Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. I Trollhättan finns flygplats med dagliga turer till bland annat Stockholm och Köpenhamn. Övriga flygplatser i närområdet är Göteborg Landvetter flygplats, Göteborg City airport, Rygge och Gardemoen i Norge samt Karlstad flygplats, samtliga med internationellt flyg.

mellerud
I Uddevalla ligger närmaste djuphamn. Europaväg 45 löper genom kommunen. Till Trestadsområdet (Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla) är det cirka 5 mil. Det är 12 mil till både Karlstad och Göteborg, samt 23 mil till Oslo.

Mellerud har en mångfald av företag inom både tillverknings- och tjänstesektorn. De allra flesta är småföretag.

Eftersom Mellerud är en attraktiv semester- och handelsort, koncentreras mycket av näringen däromkring. Turismnäringen växer sig allt starkare och satsningar visar på att företag inom turism-, tjänste- och handelsnäringen, kommer att växa framöver. Detta är positivt för en kommun som redan har ett rikt företagande inom dessa sektorer. I Melleruds kommun finns över 700 registrerade och aktiva företag.
Melleruds kommun samarbetar med näringslivet för att på bästa sätt kunna erbjuda företag och företagare stöd och service.
Kommunen har tillsammans med representanter för näringslivet startat MellerudsNavet, en förening som ska arbeta aktivt för att förnya, utveckla och bredda näringslivet i Melleruds kommun. Melleruds kommun arbetar vidare med att utveckla ett kommunalt näringslivsråd. Detta arbete väntas bli klart och startas under 2013.

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

18 reaktioner på ”Lediga lägenheter Mellerud”

  1. Önskar hyra 1 a 2 a eller liten stuga hus för året runt boende i mellerud eller snar anslutning till mellerud.

 1. hej…bor i villa i åsensbruk just nu å söker något mindre för mig å mina barn…gärna runt åsensbruk,mellerud å dals rostock..mvh emil
  0728683315

 2. Hej jag å min hund söker efter lägenhet helst 2.a men allt av intresse såklart…jag har fast inkomst,ej skulder,ej rökare, deposition kan ges..inflyttning vid överenskommelse lr omgående Max hyra 5200. .. önskar gärna 1a lr 2dra våningen,balkong lr tillgång till gräs mata , gärna lite centralt , lr tåg stationen…tack på förhand mvh Tina Magnusson

 3. Hej! Jag heter Mohamad och jag söker efter en lägenhet 2 rok i Mellerud, eftersom jag har fått ett jobb i Trollhättan .
  Mvh Mohamad

 4. jag å min sambo å mina 2 hundar söker akut efter lägenhet i mellerud,här vi bor nu är inge bra för oss, vill komma nära vänner å släkten som bor där nu. Flyttar så snart vi får något.. AKUT………

 5. im looking for a apartment with 2 bedrooms and a dining room and I hope I can find it for 5000 kr
  If it’s available contact me in my number 0760757093

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.