Lediga lägenheter Hjo

Söker du lediga lägenheter i Hjo?

Med hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Hjo utan att det kostar dig någonting. Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall! Tack på förhand!

Hyresvärdar i Hjo

​Här hittar du fastighetsförvaltare och fastighetsmäklare.

I Hjo finns det många valmöjligheter för den som lägger stor vikt vid sitt boende. I Hjo finns det möjlighet att bo i en unik trästadsmiljö, sjönära med utsikt över Vättern eller kanske  ute på landet med närhet till naturen. Här kan du säkert hitta en bostad som passar just dig!

Hjo kommun har inget eget fastighetsbolag, men på denna sida hittar du kontaktuppgifter och länkar till fastighetsägare och fastighetsmäklare.

Välkommen att kontakta oss om du funderar på att flytta hit!

Araton fastigheter – Anders Carlsson
Tel. 0705- 52 40 90

Bendix Hermansson
Tel. 0503-125 30

Bostaden i Skaraborg
Tel. 0709-60 87 61

Gunnar Lejonberg
Tel. 0503-313 97

Jättadalen fastighets AB
Tel. 0511-599 80
Hemsida

Kihlbergsgården fastigheter AB
Tel. 0503-590 21

Nauwa Shipping AB
Tel. 0502-300 77

Stadsgårdskvarteret i Hjo AB – Lars Isaksson
Tel. 0505-188 64

Wennergrens
Tel. 0503-359 90

Åsens fastigheter – Mattias Lennartson
Tel. 0503-13100

I love Hjo!

Bor du i Hjo är avstånden små, tempot lite lugnare och det går snabbt att ta sig fram överallt. Dessutom bor du i en sjönära, vacker och välbevarad trästad.

hjo

Här hittar du information om tillgängliga bostäder i staden och på landet. För den som hellre bygger själv finns det ett antal lediga tomter just nu i Hjo.

Hjo kommun ligger vid Vätterns västra strand och har ca 9000 invånare. Hjo präglas framför allt av närheten till Vättern, sin unika träbebyggelse, den bördiga Guldkroksbygden som omger staden och närheten till högskolestäderna Skövde och Jönköping.

hjo

Du som bor i Hjo kommun kommer dagligdags i kontakt med en kommunal verksamhet. Du cyklar med barnen till förskolan, lånar böcker på biblioteket eller dricker stadens friska, goda vatten. Men kommunen gör också annat som är bra för utvecklingen i samhället som att värna om miljö, folkhälsa, kulturell utveckling etc. Hjo kommun har under senare år arbetat med internationella frågor samt krisberedskap, vilket också är angelägna kommunala frågor.

En viktig förutsättning för att kommunen ska kunna bestämma över verksamheten, är rätten att bestämma hur mycket man ska ta ut i skatt av sina invånare. Kommunalskatten är kommunens största inkomstkälla. Nästan sextio procent av kommunens inkomst är kommunalskatt. På dessa sidor kan du läsa mer om kommunens budget och om planen för kommunens alla verksamheter de närmaste åren.

hjo

​ Hjo kommun har ett rikt och varierat utbud av kultur, unika historiska miljöer och mötesplatser för kultur och fritidsverksamhet.

Utbudet ger dig möjligheter till omväxlande upplevelser året om. Det handlar om allt från konst, musik, bibliotek, mötesplatser till var du kan vandra, simma eller idrotta. Aktiva, engagerade och skapande människor är en del av vår livskvalitet i Hjo.

På den grunden bygger vi vidare och fortsätter att utvecklas som kultur och fritidskommun. Var med och upplev, skapa och påverka stadens kulturutbud! Vår vision är att ge människan glädje, insikt, många uttrycksmöjligheter och ett rikare  liv.

4 reaktioner på ”Lediga lägenheter Hjo”

  1. Jag och min vuxna dotter söker 4-5 rummare eller två tvåor eller en tvåa och en trea men dessa båda lägenhet måste ligga på samma plan, helst i markplan.
    Med vänlig hälsning
    Birgitta Bjerenius, 0793577508

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.