Privata hyresvärdar Partille

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Partille ligger mitt i det goda livet. En trevlig kommun att flytta till om man vill bo på landet men ändå ha nära till stan. Här kan du hitta privata hyresvärdar som kanske kan ha en ledig lägenhet över.

Det är en geografiskt liten men till befolkningsmängd mellanstor kommun, omedelbart öster om Göteborg. Kommunen är tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden erbjuder. Så i stället för att tala om den lilla kommunen vore det mer rätt att säga att vi har storstadens fördelar men slipper de flesta av nackdelarna.

Lista med privata hyresvärdar

Här ligger några kontaktuppgifter till olika privata hyresvärdar som finns att ringa i Partille. Denna lista hoppas vi kommer vara till nytta för dig i sökandet efter en bostad i Partille kommun. Du kan som privat hyresvärd i Partille annonsera gratis hos oss. Du som bostadssökande kan också testa tjänsten Samtrygg.se. Här kan du skapa ett konto gratis och leta efter lediga lägenheter i ditt område och hyra av andra privatpersoner i andra hand.

  • Karlsson, 031-266988
  • Kihlberg, 031-260891
  • Kommanditbolaget Göteborgsvägen 27, 031-7016660
  • Kvarnhällen Fastigheter Aktiebolag, 031-210245
  • Kvibergs Byggnadsaktiebolag, 031-440360
  • Leif Landhquist Aktiebolag, 031-260487
  • Partillebo Aktiebolag, 031-440770
  • Simonsen, 031-480048
  • Windegren, 031-7956449

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Partillebo

Bostadsföretaget Partillebo ägs av Partille kommun. Du måste ställa dig i deras bostadskö ifall du vill hyra lägenhet. Partillebo har totalt 3.900 bostäder som är belägna både i centrum och utanför stan i naturen.

Studentbostäder i Partille

Är du studerande i Partille och söker efter en studentbostad? Då kan du kontakta Chalmers studentbostäder, SGS studentbostäder eller Boplats Göteborg. Här nedanför kan du hitta respektive hemsida. Partille kommun har inte själva hand om boende för studenter.

Mer om kommunen

Kollektivtrafiken är väl utbyggd och fungerar bra. Det är enkelt att pendla till och från Partille. Det tar bara 15 minuter från Partille till Göteborg och nästan lika kort tid till Landvetter flygplats. Därmed har man i Partille nära till resten av världen.

Partlles befolkning fortsätter att öka. Det 31 december 2010 bodde 35 084 personer i kommunen. Det är en ökning med 2.04 % och Partille har ökat mest av Göteborgsregionens 13 kommuner.

Partille med sitt centrala läge i regionen bjuder på många attraktiva och naturnära boendemiljöer med goda möjligheter till friluftsliv. Välkommen till Partille!

partille
partille

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.