Privata hyresvärdar Tjörn

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Tjörn, som utgör huvuddelen av Tjörns kommun, är Sveriges sjätte största ö (efter Gotland, Öland, Orust, Hisingen och Värmdö) och ligger vid bohuskusten, cirka 35 kilometer nordväst om Göteborgs centrum. Ytan är 147 kvadratkilometer och omkretsen är ca 190 kilometer.

Lista med privata hyresvärdar

Här i listan hittar du alla de privata hyresvärdar som har hyreslägenheter på Tjörn. Du som privat hyresvärd kan helt kostnadsfritt annonsera hos oss genom att mejla dina kontaktuppgifter till [email protected]

  • Västerstaden – 031-800 780
  • Pgl Förvaltnings Aktiebolag – 0709-666061
  • Höviksbostäder – 0304-661308
  • Einar Halldin – 073-5350333
  • Solhemsstigen 4 – 0304-662240
  • Häggvalldamm Fastighets AB – 0304-661630
  • Tjörns Bostad – 0304-60 10 00
  • Brogén, Rolf Evert Ingemar – 0304-674210
  • Olsson Och Söner Skärhamn – 0304-660026
tjörn

Tjörn är anslutet till Stenungsund på fastlandet, via Tjörnbron, och till Orust i norr via Skåpesundsbron. Största tätorten är centralorten Skärhamn. Andra samhällen, tillika gamla fiskelägen, är till exempel Rönnäng, Klädesholmen, Kyrkesund och Bleket. I nordost, nära Tjörnbron, finns Myggenäs. Billströmska folkhögskolan med kulturprofil ligger mitt på Tjörn. På halvön Mjörn på norra Tjörn finns förutom skalbank och vacker natur även Sundsby säteri som på 1600-talet ägdes av Margareta Huitfeldt, mest känd genom donationer, myter och sägner.

tjörn

Under sommarmånaderna ökar folkmängden från 15 000 till nästan 45 000 tack vare turismen. En stor del av turistverksamheten är koncentrerad till södra och västra Tjörn. I Skärhamn finns bland annat Nordiska akvarellmuseet, en välrenommerad gästhamn samt turistbyrå. Från Rönnäng går personfärja till Åstol och Dyrön. Den tätbyggda lilla ön Åstol med cirka 300 året runt-boende är vida känt för sitt omgjorda rökeri med fullbelagda visaftnar under hela sommaren. På ön Klädsholmen finns gästhamn, badplats samt möjlighet att se inläggning av sillkonserver. På andra sidan bron ligger det gamla fiskläget Bleket. I Säby finns Säbygården från tidigt 1800-tal, som visas för allmänheten under lördagar om sommaren.

tjörn

Vill du bo på Tjörn? Här är några alternativ.

Kommunal bostadskö

Om du är intresserad av att flytta hit eller byta bostad, kontaktar du Tjörns Bostads AB  som förmedlar kommunägda hyresrätter på Tjörn eller respektive fastighetsägare för att höra efter hur du ställer dig i kö hos dem.

  • Visa lediga lägenheter. På Tjörns Bostads AB:s startsida kan du direkt se om de har några lediga lägenheter.

Planerade bostadsområden

Tjörn erbjuder ett attraktiv boende med närhet till natur och storstad. För att leva upp till efterfrågan på bostäder planerar kommunen för en ökad bostadsproduktion.

Två till sjukhus efter krock på Tjörn – Bohuslän – www.gp.se

10:18, Tjörn. Två personer fick föras till sjukhus efter en kollision på länsväg 169 på Tjörn på tisdagen.

Sitter du på fina bilder från Tjörn Runt? – Search Magazine

Vi på Search Magazine har fått i uppdrag att producera ett jubileumsmagasin som en hyllning till Tjörn Runt, svensk kappsegling och alla som på ett eller annat sätt har haft en anknytning till tävlingen under årens lopp.

Brf Myggenäs, Tjörn | Tommy Byggare

Tommy Byggare har uppfört Brf Myggenäs – en byggmästarbildad bostadsrättsförening på Tjörn.

Tjörns kommun

Tjörns kommun omfattar ön Tjörn samt mer än 1 500 omkringliggande mindre öar, holmar och skär, varav flertalet är obebodda. 

Tjörns visfestival

Tjörns visfestival hålls på Tjörn och arrangeras av Visans Vänner på Tjörn i juli månad, sedan år 1983. Externa länkar : http://www. 

Tjörn Runt

Tjörn Runt är en distanskappsegling runt Tjörn tredje lördagen i augusti varje år sedan 1963 (första året innoffciellt). Starten går 

Stockevik, Tjörn

Stockevik var tidigare en viktig frakthamn på Tjörn på grund av sin normalt isfria hamn, med ångbåtsbrygga, post- och telegrafstation, 

Tjörn (olika betydelser)

Tjörn avser vanligen den svenska ön Tjörn . Namnet kan också syfta på: Tjörns kommun , en kommun i Bohuslän Tjörnbron , bro 

HMS Tjörn (M42)

HMS Tjörn (M42) var en minsvepare i svenska flottan av typ fiskeminsvepare avsedd att utbilda besättningar för mobilisering till 

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.