Lediga lägenheter Essunga

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Essunga & Nossebro? Med oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Essunga utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis! Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!

Hyresvärdar i Essunga (Nossebro)

 • Abelsson – 0512-51506
 • Essunga Bostäder Aktiebolag
 • Rita Kegel – 0512-57162
 • Fastighetsbolaget Främmestad AB – 0512-53340
 • Lenea AB – 0707-955131
 • Låmac Invest AB – 0512-507770
 • Fåglums Bygg AB
 • Hasse Haraldsson – 0512-29940
 • Nossans Fastighets AB
 • Tage Brolin – Telefon 0512-533 40
 • Nossebo Fastighets AB
 • Fredrik Kjellberg – Telefon 0704-13 58 08
 • BRF Fänkålen – Telefon 0512-802 35
 • Höglund & Gustafsson AB – Telefon 0512-160 20
 • Klåva Fastigheter
 • Kjell Molin – Telefon 0702-67 00 34

Vill du synas här?
Maila: ekonomifokus@gmail.com

​Om Essunga

Essunga kommun har omkring 5 600 invånare och ligger i utkanten av den bördiga varaslätten, mitt i Västra Götalands län. Kommunen bildades 1952 då socknarna Essunga, Barne-Åsaka, Fåglum, Kyrkås, Lekåsa, Bäreberg, Främmestad och Malma slogs samman.

Den 1 januari 1974 bildade Essunga tillsammans med Kvänum, Larv och Vara, Vara nya kommun. Från 1983 utgör Essunga på nytt en egen kommun med i stort sett samma område som före 1974.

Äkta jordbruksbygd

Essunga är en genuin jordbruksbygd. Nästan 10 procent av invånarna har sin utkomst från jordbruket. Ur dessa jordbruksföretag har det också vuxit fram många industrier, varav flera blivit stora arbetsplatser, bland annat Componenta i Främmestad och AB Dahréntråd i Jonslund. Ett flertal välskötta trav- och ridanläggningar bidrar till ett flertal arbetstillfällen. Vi har ett strategiskt läge mitt i storlänet och ett gynnsamt företagsklimat. Vi har små trivsamma skolor på flera platser i kommunen, och barnomsorgen är väl utbyggd.

essunga kommun

Nossebro Månadsmarknad

Mest känt i vår kommun är månadsmarknaden i centralorten Nossebro den sista onsdagen i varje månad utom december. Förenings- och kulturlivet är mycket omfattande. Vår kulturhistoria är mycket rik på fornminnen, gamla boplatser, runstenar, gravar, hällkistor med mera. Essungabygden är sagolikt vacker och ger tillfällen till många naturupplevelser.

Vi talar gärna med stolthet om den fina livsmiljön i vår kommun!

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

14 reaktioner på ”Lediga lägenheter Essunga”

 1. Hej söker en stor 1 rum å kök i Främmestad eller en liten2 a .är bostadslös just nu har en tik på 9 år går även bra utan för Främmestad har min dotter i Främmestad med Fredrik .

 2. Hej en glad å skötsam pappa på 34 söker en 2:à eller större omgående då jag och mina barns moder har gått isär. Gärna i eller runt nossebro då barnen går i skola där. Nås lättast på tel.0737445306 inga djur å är rökfri. Mvh janne

 3. Hej
  Söker ett boende inom Essunga kommun då familjesituationen håller på att förändras. Skötsam kvinna i 40-års åldern med 2 tonåringar och en 4-åring, fast inkomst, rökfri, gärna 3-4 rum i Nossebro om möjlighet finns
  Mvh Hanna
  Mail: hanna.galming@gmail.com

 4. Hej jag bor inneboende men har snart inte möjlighet till det längre…precis fått fast anställning och flyttat från Värmland jobbar i Viared söker en 2rok. Inga djur och rökfri. Mvh Maja

 5. Hej! Jag heter Annika. Jag är 51 år.jag är skötsam och vill ha det snyggt och rent runt mig. Då min snart exman har slängt ut mig från vår gemensamma lägenhet så söker jag och mina två små hundar en lägenhet, tacksam för markplan då jag är handikappad. Går med rullator. Jag kan lägga ett par hyror i förskott om så behövs. Tacksam för snar inflyttning då jag ej har nåt alls nu. 2.a-4.a vore tacksamt.

  Mvh Annika Nordgaard
  Psykolog/Pers assistent
  Tfn. 073-6560554
  Mail. ankinordgaard67@gmail.com

  Om jag inte hör tfn vänligen maila

 6. Hejsan! Jag är en ensamstående skild tjej med 2 små hundar, jag söker en 3.a, gärna enplans som kan Handikappsanpassas då jag har Rullator. Tacksam för egen tvätt o torktumlare. Hyran osv kan diskuteras när jag får svar av någon. Tack på förhand mvh Annika
  ankinotdgaard67@gmail.com

 7. Jag söker en 2 eller 3 i närområdet vedum där min arbetsgivare finns ,skulle bli otroligt glad för svar . Mvh Pierre Wennberg 0737-208673

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.