Lediga lägenheter Tidaholm

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lediga lägenheter i Tidaholm? Ingen småstad kan vara mer älskad än just Tidaholm. Staden med närhet, omtanke och kvalité.
Kommunen har en väl fungerande barnomsorg, en integrerad grundskola och en modern gymnasieskola i hjärtat av Tidaholm.

tidaholm

Ni som behöver ha dagis eller fritids kan hitta information under barn- och utbildning/barnomsorg. En naturlig mötesplats för föräldrar med små barn är Familjecentralen. För barnen finns Barnens Hus, en omtyckt oas där barnen har möjlighet att utnyttja sin skaparglädje. Tidaholm är känt för ett blomstrande föreningsliv med kultur- och fritidsaktiviteter för alla smakriktningar, som exempelvis kulturskola, ett aktivt musikliv, konstföreningar och studiecirklar.

tidaholm

Tidaholm är även känt för att ha ett bra samarbete med pensionärs- och handikappföreningarna, som exempelvis besöksverksamhet, promenader, caféer och väntjänst. År 2004 blev vi utnämnda till Sveriges tillgänglighetskommun.

Till högskoleorterna Skövde och Jönköping är det ca 30 min respektive ca 55 min.

​Hyresvärdar i Tidaholm

I Tidaholm finns cirka 2 200 lägenheter. Kontakta respektive företag om du är intresserad av att hyra en lägenhet.

 
Företag Telefon/Hemsida
Lundvold fastigheter AB Lundvoldfastigheter.se
Cederqvist Fastigheter AB 0500-48 50 08
Din bostad i Skaraborg 0515-72 14 84
Göran Kjellberg 0502-125 44
KB Tårpilen 0502-125 44
Ruwac Fastighetsförvaltning AB 0511-635 05
Sig. Larsson Bygg AB 0502-138 50
Tidaholms Bostads AB 0502-60 65 10
Tidaholms Fastighetsförvaltning AB 0703-92 51 69
Trefast 0703-92 51 69
Vadaren AB 0502-124 00
Växa förvaltning AB 0502-141 79

Vill du ligga med i listan som hyresvärd?

Maila oss på [email protected]

Nyheter

Villabranden utanför Tidaholm kan ha startat med glöd från askhink

En askhink kan vara boven i dramat med den villa som totalförstördes vid en brand i centrala Ekedalen utanför Tidaholm i förmiddags. När Nils Björnell, från polisen Östra Skaraborg, kom till platsen med sina kollegor möttes de av en dramatisk scen.

Ännu en vargobservation utanför Tidaholm

Under påskdagen lyckades en privatperson filma vargen när den sprang omkring i Dimbo utanför Tidaholm. Jette Mortensen och hennes familj har ett fritidshus i trakten kring Ekedalen i Tidaholm. De såg vargen i lördags morse vid 0930-tiden. – Den var

Så fungerar säkerheten på Tidaholm – en av Sveriges tyngsta anstalter

I andra delen av P4 Skaraborgs reportageserie om de skaraborgska anstalterna berättar vi nu om säkerheten på Tidaholmsanstalten. Sedan dödsmisshandeln av en kvinnlig vårdare på häktet i Huddinge har mycket hänt på en av landets tyngsta anstalter.

Kriminalvårdare på Tidaholm: ”Det är en spännande värld att jobba i”

De kriminalvårdare som arbetar allra närmast de intagna blir också de första att möta och ta hand om olika sinnesstämningar och situationer. Pierre Rydén som jobbat länge på Tidaholmsanstalten trycker på ärlighet och respekt, men även en luttrad

Conpharm: Conpharm förvärvar fastigheter i Tidaholm – AktieTorget

Logotype for Conpharm. Conpharm: Conpharm förvärvar fastigheter i Tidaholm. Se nyheten från Conpharm. Conpharms styrelse har ingått avtal om förvärv, via bolagsaffär, av ett mindre fastighetsbestånd beläget i Tidaholms

Svar på frågor om arbetsmarknaden i Tidaholm – Framtidens …

Kartläggning av näringslivet i Falköping och Tidaholm samt regionalt nu och i framtiden. Svar från politiker, tjänstemän och företagare om deras syn på arbetsmarknaden i Skaraborg.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.