Lediga lägenheter i Ale kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Ale? Här har vi samlat flertalet av alla hyresvärdar både privata som kommunala. Vi vill förenkla processen för dig som bostadssökande och kostnadsfritt dela kontaktuppgifter och telefonnummer till hyresvärdar i Ale. Hoppas du får nytta av listan nedanför och lycka till med ditt sökande efter ny lägenhet.

Privata hyresvärdar i Ale

Här nedanför hittar du kontaktuppgifter till alla privata hyresvärdar i Ale kommun med omnejd. Det kan i Ale vara svårt att hitta lediga lägenheter via kommunala hyresvärdar. Vi rekommenderar att kontakta varje privat hyresvärd och fråga om det finns en hyreskö att sätta upp sig i.

Vill du ligga med som privat hyresvärd i Ale?

Maila: [email protected]

Information om Ale kommun

Hemmet är den plats där vi vill trivas och må bra. Är du på väg att flytta till Ale eller har familjen blivit trångbodd? Behöver du anpassa bostaden eller funderar du på någon typ av särskilt boende?

ale


Ale är en attraktiv kommun. Det strategiska läget mellan Göteborg och Trollhättan och med naturen in på knutarna gör att man både kan bo, arbeta och njuta av sin fritid på bästa möjliga vis.

I Ale kommun är det nära till både storstaden och landet. Just nu pågår en stor infrastrukturutbyggnad. Europaväg 45, som förbinder Ales samhällen, byggs ut till fyrfältsväg och dubbelspårig järnväg. Arbetet ger Ale fem nya pendeltågsstationer i Surte, Bohus, Nödinge, Nol och Älvängen och därmed en helt ny tillgänglighet under år 2012. Det bor ca 27 394 personer i Ale.

ale


Preliminära körtider från Trafikverket är, från nedanstående till Göteborg:

  • Älvängen 27 min
  • Nol 23 min
  • Nödinge 20 min
  • Bohus 17 min
  • Surte 14 min

Kommunen har eget gymnasium, nybyggda förskolor, en väl utvecklad äldrevård, mötesplatser för både unga och äldre samt ett rikt fritidsliv. Kommunen erbjuder både aktiviteter och vila för turister och kommuninvånare.

Hjärtligt välkommen till Ale du också! Vi hoppas att du ska trivas och hjälpa oss att inte bara bevara utan också vidareutveckla vår kommun

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.
Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.