Lediga lägenheter i Ale kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Ale?

Hemmet är den plats där vi vill trivas och må bra. Är du på väg att flytta till Ale eller har familjen blivit trångbodd? Behöver du anpassa bostaden eller funderar du på någon typ av särskilt boende?

ale
Ale är en attraktiv kommun. Det strategiska läget mellan Göteborg och Trollhättan och med naturen in på knutarna gör att man både kan bo, arbeta och njuta av sin fritid på bästa möjliga vis.

I Ale kommun är det nära till både storstaden och landet. Just nu pågår en stor infrastrukturutbyggnad. Europaväg 45, som förbinder Ales samhällen, byggs ut till fyrfältsväg och dubbelspårig järnväg. Arbetet ger Ale fem nya pendeltågstationer i Surte, Bohus, Nödinge, Nol och Älvängen och därmed en helt ny tillgänglighet under år 2012. Det bor ca 27 394 personer i Ale.

ale
Preliminära körtider från Trafikverket är, från nedanstående till Göteborg:

Älvängen 27 min
Nol 23 min
Nödinge 20 min
Bohus 17 min
Surte 14 min

Kommunen har eget gymnasium, nybyggda förskolor, en väl utvecklad äldrevård, mötesplatser för både unga och äldre samt ett rikt fritidsliv. Kommunen erbjuder både aktiviteter och vila för turister och kommuninvånare.

Hjärtligt välkommen till Ale du också! Vi hoppas att du ska trivas och hjälpa oss att inte bara bevara utan också vidareutveckla vår kommunHyresvärdar i Ale kommun

Ahlafors Industrihotell 0303-740600 http://www.121.nu/onetoone/foretag/ahlafors-industrihotell-aktiebolag-9F1B
Aktiebolaget Alebyggen 0303-330800  http://www.alebyggen.se/  
Balder 031-109570 http://www.balder.se
Fastighets Ab Keron 031-3400730 http://www.keron.se/
Svenska Hus 031-130560 http://www.svenskahus.se/
Svenska Stenhus 0303-74 06 00 http://www.svenskastenhus.se/

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet
Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.
Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Ännu mer fakta om Ale klicka HÄR

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

6 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Ale kommun”

  1. Hej jag leta efter lägenhet som ska hyra i Älvängens eller Nödinge centrum och vill 4 rum och vara på högsta våning. Kan betala hyran 7000-9500 kr.

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.