Lediga lägenheter Gullspång

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Gullspång? ​

Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Gullspång utan att det kostar dig någonting. Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall! Tack på förhand!

Hyresvärdar i Gullspångs kommun

 

Bergsten & Kronlund Fastighetsförvaltning

Telefon: 0551-214 19

 

Berthil Jansson Fastigheter AB

Telefon: 0705-23 01 50

 

Björtorp Förvaltnings AB

Telefon: 0551-214 19

 

Gullspångsbostäder AB

Telefon: 0506-363 37

 

Erik Persson, Håhult gård

Telefon: 0506-308 72

 

ARRA Fastigheter AB

Telefon: 0506-311 19

 

Bartolomeus AB

Telefon: 0551-209 40

 

R. Johansson Fastighets AB

Telefon: 0506-308 13

 

Om Gullspång

Gullspångs kommun ligger i Västra Götalands län. I Gullspångs kommun har du nära till vatten och storslagen natur. Här finns sjöarna Vänern, Skagern och Unden. Samt trolska Tiveden med sina vindlande vandringsleder. Gullspångsälven rinner genom kommunen och förbinder sjöarna Skagern och Vänern med varandra.

Gullspång

Vi som arbetar här har som uppdrag att se till att du får ut mesta möjliga service för dina skattepengar. Det handlar om allt från barnomsorg till vård och skola. Det handlar också om din fritid, till exempel i form av bibliotek och stöd till föreningsverksamhet.

Det är viktigt att du som invånare i Gullspång känner att du kan göra din röst hörd och att du kan vara med och forma Gullspångs framtid. På de här sidorna kan du hitta mer information om hur kommunen arbetar med demokratifrågor och hur du kan bli delaktig på olika sätt. Här kan du också ta reda på mer om kommunens ekonomi och organisation.

Sedan några år tillbaka samarbetar vi med Mariestads kommun och Töreboda kommun inom en rad olika verksamheter.

I Gullspångs kommun har du möjlighet att hitta ett prisvärt boende. Vänern, Skagern, Gullspångsälven eller någon av våra andra sjöar ger dig tillgång till ett sjönära och älvnära boende. Här finns även lantbruksfastigheter för den som är intresserad av djurhållning och jordbruk.

Flytta till Gullspångs kommun

Som nyinflyttad har man ofta mycket frågor och vi hjälper er gärna att besvara dem.

Om du behöver mer information än vad som erbjuds på vår hemsida eller har andra frågor så kontakta oss gärna per telefon eller e-post. Vi hjälper dig med tips, råd och kontakter när det gäller till exempel arbete, skola, barnomsorg och annan kommunal service. Har du behov av en bostad lotsar vi dig vidare till vårt bostadsbolag eller våra fastighetsägare.

Vi vill att du snabbt ska finna dig tillrätta hos oss.

Gullspångs kommun ligger naturskönt mellan trollska tivedskogar och bördig västgötaslätt.
Med sina drygt 5200 invånare är Gullspång en trevlig och mysig kommun. De största tätorterna i kommunen är Hova och Gullspång.

Vi erbjuder en bra kommunal service. Vår kommun är först i Sverige med att ha samtliga skolor och förskolor “certifierade” som Skola för Hållbar utveckling!
2011 delade vi första platsen med Götene och Emmaboda i Öppna jämförelser  av vården och omsorgen om äldre som publiceras av Socialstyrelsen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Hos oss hittar man enkelt många fina badstränder längs sjöarna Vänern, Skagern, Unden och Narven. Sjön Skagern är en av Sveriges mest artrikaste fiskesjö. I kommunen finns flera mil vandrings- cykel- och ridleder. Kommunen erbjuder ett spännande kultur- och naturarv, vi bor och verkar nära naturen så du hittar alltid ett utbud av närodlade produkter i bygden.

Vår ringa storlek till trots har vi ändå ett rikt föreningsliv och en gemytlig atmosfär som välkomnar nya kommuninvånare. Föreningarna ordnar större evenemang, konserter, trivselkvällar med tema, litteraturaftnar, fester, teater, spännande kultur- och naturevenemang. Här finns något för alla!

Vill du ta del av närliggande kultur- och shoppingutbud når du flera större städer på mindre än en timma och bra kommunikationer finns med såväl Stockholm som Göteborg.

Välkommen till Sveriges mest centrala glesbygd!

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

3 reaktioner på ”Lediga lägenheter Gullspång”

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.