Lediga lägenheter Gullspång

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lediga lägenheter i Gullspång? ​Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Gullspång utan att det kostar dig någonting. Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall! Tack på förhand!

Hyresvärdar i Gullspångs kommun

  • Bergsten & Kronlund Fastighetsförvaltning – Telefon: 0551-214 19
  • Berthil Jansson Fastigheter AB – Telefon: 0705-23 01 50
  • Björtorp Förvaltnings AB – Telefon: 0551-214 19
  • Gullspångsbostäder AB – Telefon: 0506-363 37
  • Erik Persson, Håhult gård – Telefon: 0506-308 72
  • ARRA Fastigheter AB – Telefon: 0506-311 19
  • Bartolomeus AB – Telefon: 0551-209 40
  • R. Johansson Fastighets AB – Telefon: 0506-308 13

Vill du synas här?
Maila: [email protected]

Om Gullspång

Gullspångs kommun ligger i Västra Götalands län. I Gullspångs kommun har du nära till vatten och storslagen natur. Här finns sjöarna Vänern, Skagern och Unden. Samt trolska Tiveden med sina vindlande vandringsleder. Gullspångsälven rinner genom kommunen och förbinder sjöarna Skagern och Vänern med varandra.

Vi som arbetar här har som uppdrag att se till att du får ut mesta möjliga service för dina skattepengar. Det handlar om allt från barnomsorg till vård och skola. Det handlar också om din fritid, till exempel i form av bibliotek och stöd till föreningsverksamhet.

Det är viktigt att du som invånare i Gullspång känner att du kan göra din röst hörd och att du kan vara med och forma Gullspångs framtid. På de här sidorna kan du hitta mer information om hur kommunen arbetar med demokratifrågor och hur du kan bli delaktig på olika sätt. Här kan du också ta reda på mer om kommunens ekonomi och organisation.

Sedan några år tillbaka samarbetar vi med Mariestads kommun och Töreboda kommun inom en rad olika verksamheter.

I Gullspångs kommun har du möjlighet att hitta ett prisvärt boende. Vänern, Skagern, Gullspångsälven eller någon av våra andra sjöar ger dig tillgång till ett sjönära och älvnära boende. Här finns även lantbruksfastigheter för den som är intresserad av djurhållning och jordbruk.

Flytta till Gullspångs kommun

Som nyinflyttad har man ofta mycket frågor och vi hjälper er gärna att besvara dem.

Om du behöver mer information än vad som erbjuds på vår hemsida eller har andra frågor så kontakta oss gärna per telefon eller e-post. Vi hjälper dig med tips, råd och kontakter när det gäller till exempel arbete, skola, barnomsorg och annan kommunal service. Har du behov av en bostad lotsar vi dig vidare till vårt bostadsbolag eller våra fastighetsägare.

Vi vill att du snabbt ska finna dig tillrätta hos oss

Gullspångs kommun ligger naturskönt mellan trollska tivedskogar och bördig västgötaslätt.
Med sina drygt 5200 invånare är Gullspång en trevlig och mysig kommun. De största tätorterna i kommunen är Hova och Gullspång.

Vi erbjuder en bra kommunal service. Vår kommun är först i Sverige med att ha samtliga skolor och förskolor ”certifierade” som Skola för Hållbar utveckling!
2011 delade vi första platsen med Götene och Emmaboda i Öppna jämförelser  av vården och omsorgen om äldre som publiceras av Socialstyrelsen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Hos oss hittar man enkelt många fina badstränder längs sjöarna Vänern, Skagern, Unden och Narven. Sjön Skagern är en av Sveriges mest artrikaste fiskesjö. I kommunen finns flera mil vandrings- cykel- och ridleder. Kommunen erbjuder ett spännande kultur- och naturarv, vi bor och verkar nära naturen så du hittar alltid ett utbud av närodlade produkter i bygden.

Vår ringa storlek till trots har vi ändå ett rikt föreningsliv och en gemytlig atmosfär som välkomnar nya kommuninvånare. Föreningarna ordnar större evenemang, konserter, trivselkvällar med tema, litteraturaftnar, fester, teater, spännande kultur- och naturevenemang. Här finns något för alla!

Vill du ta del av närliggande kultur- och shoppingutbud når du flera större städer på mindre än en timma och bra kommunikationer finns med såväl Stockholm som Göteborg.

Välkommen till Sveriges mest centrala glesbygd!

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.