Lediga lägenheter Tibro

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lägenhet i Tibro?

Tibro är en kommun med 10 600 invånare som ligger i Västra Götalandsregionen, mellan Vänern och Vättern. Här finns en unik möbel- och inredningskompetens och ett ovanligt rikt föreningsliv.

tibro

Tibro är en utpräglad villastad och detsamma gäller de två mindre orterna i kommunen, Fagersanna vid sjön Örlen och Hönsa. Bostadsbebyggelsen består till största delen av villor och mindre hyreshus i trädgårdsmiljö.

Väl utbyggd kommunal service

Tibro kommun har drygt 1 000 anställda och är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Tibro styrs av en borgerlig allians som består av Folkpartiet, Moderaterna, Centerpartiet och Kristdemokraterna.

Den kommunala servicen är väl utbyggd och uppskattas i hög grad av kommuninvånarna. Den medborgarenkät som Statistiska Centralbyrån, SCB, genomförde våren 2009 visar att Tibroborna är mycket nöjda med barnomsorgen och skolorna, den tekniska servicen och äldre- och handikappomsorgen. Kommunalskatten är låg och det är även övriga kommunala avgifter.

Rikt föreningsliv

Tibro är en ort med ett ovanligt rikt föreningsliv. Det går att utöva idrott på både elit- och motionsnivå. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och gamla. Här finns mer att göra än i de flesta andra kommuner i Tibros storlek.

Framtidsvision som förenar

Sedan 2005 finns en gemensam framtidsvision i Tibro, Vision Tibro 2017. I den står det att alla som bor och arbetar i kommunen ska sträva efter att skapa en inspirerande och lockande boplats och att vi ska ha fokus på kunskap, inredning och design. Målet är att vi tillsammans ska skapa miljöer som sticker ut och mötesplatser för människor med många olika intressen!

Nära till allt

I Tibro är det nära till allt – och det är bra kommunikationer till grannorterna och till Stockholm och Göteborg.

Hyresvärdar i Tibro

De flesta bostadsbolag i Tibro samarbetar i en organisation som heter Lägenhetspoolen.

Lägenhetspoolen är ett samarbete mellan Tibros fastighetsägare som kommunen stöttar genom Näringslivets Hus.

Syftet är att underlätta för hyresgäster att lättare hitta vilka uthyrare som finns på orten och därigenom också underlätta för hyresgäster att lättare hitta den bostad man vill ha.

I Lägenhetspoolen finns över 90 procent av Tibros hyres- och bostadsrätter representerade.

Till höger hittar du lista på lägenhetsuthyrare och karta. Siffrorna på kartan motsvarar siffrorna på uthyrare i listan.

 • Basfast Väst
  Tel: 0500-272080
  Kontaktperson: Josephine Dahl
  Hemsida: www.basfast.se
 • Brittgården AB
  Tel: 0706-23 51 25
  Kontaktperson: Bertil Lindström
  Hemsida: www.brittgarden.se
 • Duvslaget AB
  Tel: 0504-152 90
  Kontaktperson: PeO Andersson
  Hemsida: www.duvslaget.se
 • Fastiljonen
  Tel: 0501-421 40
  Kontaktperson: Tore Berg
  Mobil: 0708-36 25 68
  E-post: berg.tore@spray.se
 • HSB NV Götaland
  Tel: 0504-614 41
  Kontaktperson: Lena Flink
 • Kartåsen Fastighetsförvaltning AB
  Tel: 0510-665 25
  Kontaktperson: Ewa Österberg Svensson
  E-post: info@kartasen.com
 • Klosterlid Förmedling
  Tel: 0511-600 04
  Kontaktperson: Kurt Främst
 • Novantor Fastighets AB
  Tel: 0502-141 79
  Kontaktperson: Angelique
  Hemsida: www.centria.se
 • Rydingstorp AB
  Tel: 0500-42 21 39
  Kontaktperson: Niklas Andersson
  Mobil: 0706-93 44 22
 • Wennergrens AB
  Tel: 0503-311 85
  Kontaktperson: Nina Gumaelius
  Hemsida: www.j-wennergren.se
 • Västanå Fastigheter AB
  Tel: 0504-590 10
  Kontaktperson: Susanne Nilsson
  Hemsida: vastanafastigheter.se
 • Övregårdens Fastigheter AB
  Tel: 0705-94 81 47
  Kontaktperson: Conny Askeröd
 • Mikael Larsson 0705-43 78 98 och
  Jörgen Wester 0705-20 87 62
Jämför mäklare i Göteborg.: Ska du sälja i Brittgården? Grattis!

museum, blev tidigt intresserad av Erskine och har föreläst om Brittgården. Upplagd av Red. kl. 05:23 · Skicka med e-postBlogThis!Dela på TwitterDela på Facebook. Etiketter: arkitekt, Erskine, lägenheter, tibro.skaraborg
Brittgården Fastigheter AB « lidkopingbolag.se Lidköping

Hushållsnära tjänster. Äldreboende. Nyckelord: Bostäder, Tibro, Hyreslägenheter, Bilpool, Äldreboende, Kortidsuthyrning, Hyresrätter, Skaraborg, Brittgården, Lägenhet, Lägenheter, Bostad, Brittgården,Bertil, Lindström, Hushållsnära tjänster, …
Tibro kommun anpassar Fågelviks utbud av gymnasieprogram till minskat …

I dag fattade Tibro kommuns barn- och utbildningsnämnds arbetsutskott beslut om att stoppa antagningen till fem av Fågelviksgymnasiets utbildningar inför hösten 2013. Beslutet fattas för att komma till rätta med de senaste årens underskott i
Tibro AIK i halvtidsunderläge

Götene IF är tillsammans med Jonsered enda laget med två segrar efter två spelade omgångar av division 2 norra Götaland. Vinst med 4-1 borta mot Sävedalen efter tre mål med en man kort. Tibro AIK förlorade med 1-2 mot Jonsered och Gauthiod nådde
Kommunal i Vänerväst försvarar strejkvarslet

Det är Falköping, Gullspång, Hjo, Skövde, och Tibro. De kanske mest kännbara åtgärderna finns i Falköping där de som arbetar med att hitta vikarier i äldreomsorgen tas ut i strejk. Förutom det här kan kommunerna också drabbas av ett allmänt varsel om
Francisco Galàn: ex-gerillaledaren som blev fredsduva

Genom förlåtelse kan man bygga försoning, och det är nödvändigt i efterkrigsarbetet, förklarar Francisco Galàn som är i Tibro under sitt Sverigebesök. Galàn har avtjänat sexton års fängelsestraff och fick en villkorlig frigivning sedan några år
Bottennapp för Karlslund

Tibro tog initiativet från start och tog lednignen i den 20:e matchminuten. En vänsterhörna nickade undan, men inte bättre än att Tibros Magnus Lagerin kunde följa upp och skjuta un bollen i mål. Samma sak med 0-2 som kom en dryg kvart senare
Nya vårpropositionen – Sverige ska accelerera

Agneta Melin beskriver hösten så här: “Vi tappade ungefär häften av våra anställda. Det kom samtidigt som Asko i Jung och Swedwood i Tibro varlsade, så hela Skaraborg var hårt ansatt och det märktes på vår orderingång också.” Reporter Marthina Stäpel.
Gymnasium Skaraborg besvarar kritik

det kan inte Gymnasium Skaraborg besluta. Det är i samverkan som behovet ska tillfredsställas och platser ska finnas. I Tibro beslutades igår att fem utbildningar på Fågelviksgymnasiet stoppas, även Lagmansgymnasiet i Vara har fattat liknande beslut.

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

4 reaktioner på ”Lediga lägenheter Tibro”

 1. Hej, jag är 48 år och bor i dag i bostadsrätt/hus med mina barn i tonåren, och behöver snarast flytta till lägenhet pga sjukdom, behöver vara en 3a alt 4a på bottenplan eller med hiss då jag sitter i rullstol.
  Skötsam, rök/sprit och djurfri. Inga betalningsanmärkningar. Fast inkomst/sjukersättningen. Kan betala in hyra i förskott.

 2. Hej mitt namn är Maria Samuelsson Tibro.
  Jag letar lägenhet helst en etta.
  Undrar om det är något ledigt eller på gång. Inte dyrare än 3000 i hyra.
  Får aktivitetsstöd från arbetsförmedlingen är arbetssökande. Letar nu lägenhet då mina föräldrar är pensionärer, så känner då att jag behöver hitta något eget.
  Mvh Maria Samuelsson

 3. Hej .jag funderar på att flytta tillbaka till Tibro. Lägenheten ska ligga på högsta våning.bor just nu i dalum ,Ulricehamn komun sen några månader tillbaka men innan detta så bodde jag i mullsjö i 5 år ca så var några år sedan jag bodde i Tibro. Hyran bör helst inte ligga över fem tusen iaf. Badkar är ett önskemål från mig och min lilla son.mina föräldrar och ett av syskonen mina bor i tibro och det flesta av mina vänner .jag är en lugn tjej som är nykterist och tyst av mig så vill gärna ha likasinnade grannar helst.vill gärna bo runt stora Ica i Tibro elr iaf gångavstånd på 10 min.balkong är inget måste för mig.just nu är jag sjukskriven i januari månad men sen se vad som händer och sker.har en liten lugn och skötsam liten hund på 4 år med.mina intressen är :barn djur veganskt mat meduim/andlighet. Söker jobb inom detta område. Har säkert mycket mer att säga så kom med frågor.just det har inga skulder eller lån elr pengaproblem mvh/Jennie

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.