Lediga lägenheter Karlsborg

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Söker du lediga lägenheter i Karlsborg?

Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Karlsborg utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!

Hyresvärdar med hyresrätter i Karlsborg

Centrumhuset i Karlsborg
Centrumhuset i Karlsborg AB ingår i Locustellakoncernen och hyr ut lägenheter i Tibro, Skövde och Karlsborg med omnejd.

Karlsborgsbostäder
AB Karlsborgsbostäder är kommunens helägda bostadsbolag och förvaltar och hyr ut i nästan alla orter i Karlsborgs kommun.

Statens fastighetsverkStatens fastighetsverk förvaltar och hyr ut bostäder på fästningsområdet i Karlsborg.

Wennergrens
Wennergrens har hyresfastigheter i Hjo, Skövde, Tibro och Karlsborg.

Om Karlsborg

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, lokaliserad vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i öster av Bottensjön.

karlsborg

Karlsborg är känt för Karlsborgs fästning som byggdes under åren 1819-1909 som en del i det så kallade centralförsvarssystemet där en rad starka fästningar planerades i det inre av Sverige. Karlsborg är Sveriges reservhuvudstad, med plats i fästningen för bland annat riksdag, regering, valutareserv och kungahus vid krig eller annan fara. Karlsborgs slogan är Sveriges reservhuvudstad.

I Karlsborg finns bland annat Polishundtjänsten, med order att utbilda svenska polisens hundförare (instruktörer). Dessutom har polisen diverse kravallutbildningar förlagda till Karlsborg.

karlsborg

I Karlsborg ligger Karlsborgs garnison där bland annat Västgöta flygflottilj F6 ingick mellan åren 1939 och 1994. Flottiljområdet och byggnaderna används idag till skolor och företag. Vissa delar har på senare år köpts tillbaka av Försvarsmakten för bl.a. utbildning av luftburen bataljon vid Livregementets husarer.

I Karlsborg fanns mellan åren 1916 och 2001 Karlsborgs radiostation.

Den första militära brevduva verksamheten i Sverige fanns i Karlsborg. 1887 började man träna duvor på sträckorna Örebro-Karlsborg och Bråviken-Karlsborg. Denna verksamhet lades dock ned i slutet av 1890-talet.

Nyinflyttad

Välkommen till Karlsborg! Vi hoppas förstås att du ska trivas här och uppleva Karlsborg som ett härligt ställe att leva, bo och verka i.

Välkomstbrev

När du har flyttat till Karlsborg skickar vi ett välkomstpaket till ditt hushåll.
I paketet finns information, karta och en särskild hälsning från flera Karlsborgsföretag i form av ett kuponghäfte med massor av fina rabatterbjudanden i butiker, på fritidsanläggningen och hos andra företag. Passa på att fynda!

Om du inte har fått ett inflyttarpaket ta kontakt med kommuninformatören. Se kontaktuppgifter till höger.

Nyinflyttarträffar

Du som är nyinflyttad till Karlsborg och vill veta mer om kommunen är varmt välkommen till någon av våra nyinflyttarträffar. Vi samlas vid Paviljongen som ligger vid Vätternstranden, strax utanför Götiska valvet på fästningen. Vi fortsätter sedan med att gå den guidade Äventyrsturen på Karlsborgs Fästning. Därefter beger vi oss tillsammans till Soldathemskonditoriet för att fika. I samband med fikat informerar vi om Karlsborg och vad som finns att göra här.

Vi ordnar nyinflyttarträffar 1-2 gånger per år. Du som har flyttat till Karlsborg från och med senaste nyinflyttarträffen kommer att få en personlig inbjudan per brev. Vi kommer också att annonsera på vår webbplats samt i tidningen SLA.

När är man nyinflyttad?

Vi har inte bestämt någon tidsgräns för hur länge man ska ha varit bosatt i Karlsborg för att ha något utbyte av våra träffar. Det känner du bäst själv. Du är varmt välkommen oavsett om du har hunnit bo här i ett halvår eller bara några dagar!

Fynda mat – alltid med 20-90% rabatt

Hemsidan Matsmart.se minskar matsvinnet i Sverige och gör att du kan fynda mat med skyhög rabatt. Det fungerar i hela Sverige och du får maten hemkörd till dörren. Kika in på Matsmart.se och se hur mycket pengar du kan spara på dina matköp.

9 reaktioner på ”Lediga lägenheter Karlsborg”

 1. Jag och min sambo söker en 2a el 3a i Karlsborg med omnejd.
  Djur och rökfria.
  Kan flytta in omgående.
  Tel: 0738437949
  Med vänlig hälsning Maja och Mårten

 2. Söker en 2a i Karlsborg för mig och min kille.
  Vi är väldigt lugna och kan garantera inkomst
  Tel 0722258436 Mvh Matilda

 3. Söker en 2a / 3:a karlsborg med omnejd helst centralt obs Har fått en tjänst på Försvarsmakten måste vara på plats 1:a Januari. Tel 0767899271m.v.h Colin

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.