Akelius Fastigheter

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Akelius Fastigheter grundades av Roger Akelius som var en välkänd entreprenör då han köpte sina första fastigheter i Göteborg, Trollhättan och Helsingborg år 1994. Med flera bästsäljande böcker hade Roger hjälpt många svenskar med mer kunskap om skatter, IT och premieobligationer. Men faktum är att Roger köpte sin första fastighet långt tidigare. Det var nämligen en sommarstuga som han köpte som elvaåring efter tredje lönen från ett sommarjobb!
Idag finns Akelius Fastigheter i sex olika länder. Bolagets affärsidé är att erbjuda ett bättre boende i de områden som anses vara mest attraktiva. Akelius har flera tusen lägenheter. Många av dessa är nyrenoverade med inredning som håller mycket hög kvalitet.

Var finns Akelius Fastigheters bostäder?

Du finner deras bostäder på följande platser:

⦁ Midsommarkransen
⦁ Åkersberga
Västerhaninge
Tyresö
Vaxholm
Malmö

På Akelius Fastigheters hemsida kan du välja ort för att se lediga objekt. Där får du också bilder på fastighet och ibland bilder på planlösning av aktuell lägenhet.

Ansök om bostad

När du ser ett objekt som intresserar dig på Akelius Fastigheters hemsida kan du klicka på knappen Ansök nu. För att använda den här funktionen ska du ha ett konto på sajten. Om du inte har det kan du registrera ett. Med ett konto på sajten kan du bevaka nya bostäder som blir lediga. På så vis kan du snabbt få erbjudande om en lägenhet som passar dig så snart som den blir aktuell.
Det går också att ladda ner en PDF att fylla i för att ansöka om bostad. Du kan skriva ut dokumentet och skicka med vanlig post eller skicka det med email.

Kontakt

Adress – Svärdvägen 3A, Box 104, 182 12, Danderyd/Föreningsgatan 15, Box 17199, 200 10 Malmö
E-post[email protected]
Telefon – 08-566 130 00 / 040-330 400
Du finner mer information på Akelius Fastigheters hemsida:

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.