Privata hyresvärdar haninge

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Här nedanför kan du hitta en lista med alla tillgängliga privata hyresvärdar i Haninge kommun. Kontakta alla hyresvärdar och anmäl intresse ifall det skulle dyka upp en ledig lägenhet. Du som privat hyresvärd i Haninge får gärna annonsera hos oss helt kostnadsfritt. Kontakta [email protected] ifall du vill ligga med i vår lista nedanför.

Lista med privata hyresvärdar

 • Akelius
  Bobutik i Brandbergen
  jungfruns Gata 411 B
  136 60 Haninge
  08-60633 00
  www.akelius.se
 • Graflunds
  Vallavägen 87 A
  136 41 Handen
  08-522 966 00
  www.graflunds.se
 • Haninge Bostäder
  Rudsjöterrassen 2
  136 22 Handen
  08-606 89 00
  www.haningebostader.se
 • Fastighetsägarna Stockholm AB
  Bostäder i Jordbro
  Alströmerg. 14,
  Box 1287
  112 98 Stockholm
  08 617 75 00
 • Proventum AB
  Vallagränd 29
  136 41  Handen
  08-777 28 10
  Kontaktperson: Jacob Ericsson
  www.proventum.se
 • Stena Fastigheter
  Poseidons Torg 4
  136 46 Handen
  075-241 50 00
  Fax 075-241 56 95
  Kontaktperson: Roger Forslund
  www.stenafastigheter.se
 • Colive ( bostad för unga vuxna 21-35 år) Colive.se

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Om Haninge kommun

Haninge kommun är en skärgårdskommun som ligger ytterst på Södertörn i södra delen av Stockholms län. Centralort är Handen (en del av tätorten Stockholm). Grannkommuner är Huddinge, Botkyrka, Tyresö, Värmdö och Nynäshamn.

Vid den riksomfattande kommunreformen 1952 bildades i området tre ”storkommuner”: Västerhaninge av de tidigare kommunerna Muskö och Västerhaninge, Dalarö av Dalarö, Ornö och Utö, samt Österhaninge (oförändrad från tidigare). Redan 1959 gick dock Dalarö upp i Österhaninge. Vid 1971 års kommunreform sammanlades Västerhaninge och Österhaninge till Haninge kommun. Inom Dalarö utgjorde tätorten mellan åren 1877-1951 ett municipalsamhälle.

Tätortsbebyggelsen i kommunens norra delen som bland annat omfattar Handen, Vendelsö, Brandbergen, Norrby, Vendelsömalm och Vega, ingår i tätorten Stockholm.

Söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält som anses vara Nordens största från äldre järnåldern.

Området var bebott redan på stenåldern och har som synlig gravplats åtminstone nyttjats sen bronsåldern. De flesta gravarna tillkom dock under järnåldern och det upphörde i samband med vikingatidens kristnande. På åsen i gravfältets anslutning förlades, troligen på medeltiden, en avrättningsplats vid den så kallade Galgstenen. De som här mötte sitt öde dömdes i Tingshuset och kom från hela Sotholms härad.

I området runt Tornberget, som med sina 111 m. ö. h. är Stockholms läns högsta punkt, har man hittat ett stort antal lämningar efter flera tusen år gamla bosättningar. Överhuvudtaget är Haninge rikt på fornlämningar och i farvattnen utanför Dalarö finns ett flertal kända vrak som Riksäpplet, Dalarövraket, Ingrid Horn och Jutholmsvraket.

Haninge kulturhus erbjuder bibliotek med hembygdsrum, cafeteria, samlings- och utställningslokaler, samt studieplatser. Byggnaden är ritad av Thelaus/Michelsen.

I Haninge ingår en omfattande arkipelag med flera tusentals öar, holmar, kobbar och skär där några av de större är Björnholmen, Utö, Ornö, Fjärdlång, Muskö, Kymendö och Huvudskär, samt halvön och naturreservatet Gålö.

I Haninge ligger också Tyresta nationalpark med 55 km vandringsleder genom orörd vildmark. Söder om kommundelen Jordbro finns ett litet naturreservat med namnet Gullringskärret. På linje i skogsområdet Hanveden ligger Rudans-, Paradisets- och Tornbergets naturreservat. Totalt 17 reservat finns inom kommunens gränser.

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.

Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.