Lediga lägenheter i Tyresö kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Det är populärt att bo i Tyresö. Det byggs nya lägenheter och småhus på många platser i kommunen – ofta i naturnära lägen. Vi är rädda om vår ”gröna” karaktär med närhet till skog, sjöar och hav.

Här kan du läsa om nya bostadsprojekt och om vår kommunala service som renhållning, vatten, avlopp, gator och trafik. Du kan också följa samhällsplaneringen och få vägledning inför ett bygge.

Privata hyresvärdar i Tyresö

Du kan via dessa kommunala och privata hyresvärdar söka efter hyreslägenheter. Vi vill öka dina chanser att hitta lediga lägenheter och ger därför ut all information gratis.

  • Tyresö Bostäder – 08-6826100
  • Hmca Investment – 08-4418763
  • Björn Isberg – 08-6689152
  • Eric F. Ericson – 08-7123602
  • Gms Sverige – 070-6729593
  • Erstaviken Fastigheter – 08-7424300
  • Stockholms Kooperativa Bostadsförening – 08-7046000
  • Akelius Fastigheter – 08-56613000
  • HSB – 077-110 10 30

tyresö

Information om Tyresö

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum (en del av tätorten Stockholm). Kommunen ligger i Södermanland vid Östersjöns kust. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Huvuddelen av Tyresö kommun ligger på halvön Södertörn och några öar i Östersjön, av vilka Ägnö och Härsö är de största. Ett flertal insjöar finns i Tyresö, varav några tillhör Tyresåns sjösystem. I söder vidtar Storskogen med inslag av urskog som ingår i Tyresta nationalpark samt det omkransande Tyresta naturreservat.

Terrängen är typisk för området, sprickdalslandskap med låga kullar och dalar, förutom en brant topografi med höga berg och virvlande forsar vid Uddbyfallet och Follbrinkströmmen, en hisnande natur som formades under istiden. Högsta punkten är vid Telegrafberget, 84 m ö.h.

tyresö

På land gränsar Tyresö till Stockholm i nordväst, Nacka i norr och Haninge i söder. Kommunen har även en sjögräns över Drevviken till Huddinge i väster, och en havsgräns till Värmdö i öster och nordost.

Tyresö är en av få kommuner helt utan spårtrafik i Stockholms län. Kollektivtrafiken består av ett stort antal busslinjer. Några av huvudbusslinjerna till Tyresö är 805, 807, 815, 872, 873, 875 från Gullmarsplan, högtrafiklinjerna 812, 813, 815C, 818 från Stockholms centralstation, 840 från Haninge och Nacka samt nattbuss 491 och 892 till Sergels torg. Huvudvägarna till Tyresö är länsväg 229 – en motorväg till Stockholm, och länsväg 260 söderut till Haninge och norrut till Nacka.

tyresö

Bostadskö

Tyresö kommun äger Tyresö Bostäder som har en bostadskö du kan ställa dig i för att få en hyresrätt eller trygghetsboende i Tyresö. Är du däremot intresserad av en seniorbostad ska du anmäla det direkt till Servicecenter i kommunen.

Uppdatera din köplats

Du behöver uppdatera din köplats hos Tyresö Bostäder minst en gång om året, annars tar datorsystemet bort dig ur kön.

Du kan uppdatera din köplats på Tyresö Bostäders webbplats. Har du inte tillgång till dator kan du gå till biblioteken eller till Tyresö Bostäders kontor på Studiovägen 10 så hjälper vi dig. Läs mer på Tyresö bostäders hemsida Tyresö bostäders hemsida

Akelius fastigheter

Akelius fastigheter är det största privatägda bostadsföretaget i Sverige. I Tyresö förvaltar Akelius en fastighet med 780 lägenheter och 716 kvm kommersiella lokaler. Akelius hemsida

Hyresvärd och vill synas här?

Maila: [email protected]

Seniorbostad

Läs mer om seniorbostäder och hur du anmäler ditt intresse Seniorbostäder

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.