Örnsköldsviks kommu

Lediga lägenheter i Örnsköldsviks kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Örnsköldsviks kommun är en kommun i Västernorrlands län. Bo med närhet till hav och sjö, i centrala lägen, på landet, i villa eller i lägenhet. En fantastisk och tillgänglig natur finns alltid inom räckhåll. Valmöjligheterna är många och Örnsköldsviks kommun arbetar för ännu fler attraktiva bostäder och tomter. Inom området Bygga, bo och miljö kan du läsa om hur planeringen av kommunen ser ut och vad som gäller om du själv vill bygga.

Här kan du också få information om hur kommunen på olika sätt arbetar för att göra din tillvaro så säker som möjligt. Det handlar om en hälsosam miljö med så bra luftkvalitet som möjligt men också om hur man på ett säkert sätt hanterar farliga ämnen mm.

Privata hyresvärdar & Bostadsföretag

I de fall när man inte lyckas få tag på en ledig lägenhet kan det kännas jobbigt och hyreskön är inte att tänka på. Du kan i detta läget välja att visa ditt intresse hos de privata hyresvärdar som finns att hitta i Örnsköldsvik. Du bör ringa upp hyresvärden och fråga möjligheterna till en lägenhet. Man brukar kunna sätta upp sig i kö eller lämna en intresseanmälan för kommande lediga lägenheter. Du kan här på sajten annonsera gratis som hyresvärd. Vi önskar er alla bostadssökande lycka till med att hitta en ledig lägenhet.

Vill du ligga med som hyresvärd i listan?

Maila: [email protected]

Information om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en stor kommun. De 68 kvadratmilen rymmer många attraktiva lägen att bosätta sig på. Nära hav eller sjö, i skogsland, i stad eller by. Valfriheten är stor och boendet prisvärt. Kommunen planerar för ännu fler möjligheter att bosätta sig på attraktiva platser. Studentlägenheter finns på några minuters avstånd från universitet och högskola.

Kommunens samhällsbyggnadsnämnd arbetar med rådgivning, tillsyn och myndighetsuppgifter inom bygglov, energirådgivning, detaljplanering, hälso-, miljö- och naturskydd, alkohol-, tobak- och serveringstillstånd, lantmäteri samt kartor och geografiska informationssystem.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se