lerstenen fastigheter umeå

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Lerstenen är ett familjeföretag som grundades år 1992 i Umeå. Det drivs av familjen Sällström och ägs till stor del av Forspro AB. Idag är Lerstenen ett av de största fastighetsbolagen i Umeå med hyresrätter såväl som företagslokaler. Bolaget förvaltar omkring 1300 lägenheter.
Lerstenen engagerar sig stort i Umeås fortsatta utveckling. Företaget har varit med i flera viktiga utvecklingsprojekt. Med smarta samarbeten försöker Lerstenen göra mer. Ett exempel på detta är samarbetet med Forspro AB som också är ett familjeföretag ägt av hockeyproffset Peter Forsberg och hans far Kent.

Var finns Lerstenens bostäder?

Lerstenen förvaltar fastigheter i Umeå. Du kan finna lokaler och bostäder i historiska hus med vacker arkitektur på platser som:

⦁ Teg
⦁ Umestan Företagspark – Det här är ett historiskt område som nu ger plats till företag.
⦁ Väst på stan – Här finns bland annat Lerstenens huvudkontor samt några mycket intressanta historiska byggnader.
⦁ Öst på stan – Lerstenen förvaltar Domherren som är ett trähus i två plan.

Ansök om bostad

Du kan se lediga lägenheter på Lerstenens hemsida. Men för att kunna göra en intresseanmälan måste du ha ett kund-kort. När du har fått ett kund-kort kan du söka lägenheter och då kommer du att ställas i Lerstenens kö.
Så snart som ett objekt som du är intresserad av blir ledigt blir du kontaktad för visning. Det är den som har sökt längst som prioriteras i kön. Just nu råder det bostadsbrist i Umeå. Därmed kan väntetiden ligga på upp till 4 år.

Kontakt

Adress – Storgatan 28 J, 903 21, Umeå
E-post – Se email adresser på hemsidan
Telefon – 090-70 41 80
Du finner mer information på deras hemsida

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.