Karlstads kommun

Privata Hyresvärdar Karlstad

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

 

 

 

Karlstad är en attraktiv stad som ständigt växer. Här kan du läsa om kommunens översiktsplan och detaljplaner, aktuella byggprojekt, hur det går till att söka bygglov och hur du ansluter vatten och avlopp.

Om du funderar på att flytta till Karlstad hittar du också samlad information kring det här, bland annat om Karlstads stadsdelar och hur du hittar en bostad.

Karlstad ligger mitt emellan Stockholm och Oslo vid Vänerns norra strand. Staden är byggd på Klarälvens delta och är residens- och stiftstad i Värmland. Karlstads kommun har cirka 87 000 invånare och är bland Sveriges 25 största kommuner. Här finns ett stort modernt universitet.

Alla privata hyresvärdar i Karlstad

Här hittar du bostadsbolag och fastighetsägare i Karlstad. Det kan i många fall vara en sista utväg att söka efter hyreslägenheter via de privata hyresvärdarna. Du kan också testa att söka efter lediga bostäder hos Samtrygg.se. Här kan du skapa ett gratis konto och sen få tillgång till alla lägenheter och villor som hyrs ut i andra hand av privatpersoner. Det är också helt kostnadsfritt för alla privata hyresvärdar att synas i listan nedanför.

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se