Stiftelsen Karlstadshus

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Sedan 1953 har Stiftelsen Karlstadshus, SKH, verkat för fler bostäder i Karlstads kommun. Det var Karlstads kommun tillsammans med Riksbyggen som gick ihop med kapital för att grunda SKH. Idag är SKH störst på bostadsförmedling i Karlstad. Bolaget har tillgång till 2592 lägenheter som finns i 8 olika områden.
SKH har lång erfarenhet av att hjälpa till med bostäder. De har cirka 300 studentbostäder såväl som seniorboenden i södra Kronoparken och på Våxnäs. Dessutom kan de hjälpa till med bilplats i garage.

Var finns Stiftelsen Karlstadshus bostäder?

De flesta bostäder som Stiftelsen Karlstadshus kan erbjuda ligger utanför Karlstads centrum. Det rör sig om flera olika bostadsområden som uppfattas som attraktiva med nära anslutning till olika former av fritidsaktiviteter.

Du kan finna bostad med SKH i följande områden:

⦁ Färjestad
⦁ Rud
⦁ Gitarr- och Banjogatan
⦁ Fagott- och Basunagatan
⦁ Jakt- och Posthornsgatan Duvkulla
⦁ Våxnäs
⦁ Norrstrand
⦁ Gruvlyckan

Ansök om bostad

Du kan ansöka om bostad via SKHs hemsida. Där finns det en länk under menyn som heter Lediga bostäder. Du registrerar ett konto på hemsidan för att ställa dig i kö. Det går också att ansöka om bilplats via hemsidan.
När du ställer dig i kö ska du välja mellan Stiftelsen Karlsttdshus Bostad, Plus55 och Studentboende. Studentboende kan du bara ansöka om när du har blivit antagen till Karlstads Universitet.
Det går också bra att ringa Stiftelsen Karlstadshus. De finns på kontoret på vardagar och tar emot besök på måndagar, onsdagar och fredagar. Det går att boka in ett besök för att få personlig service.

Kom i kontakt med Stiftelsen Karlstadshus:

Adress – Våxnäsgatan 2, våning 2, i Klara
E-post – [email protected]
Telefon – 771-860 860
Du finner mer information på Stiftelsen Karlstadshus hemsida: https://stiftelsen-karlstadshus.se

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.