Enköpings kommun

Lediga lägenheter i Enköpings kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Välkommen till Enköping, här finner du småstadsatmosfär, levande landsbygd och ett bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Uppsala. Enköping är också en kommun som ligger i framkant vad gäller miljöfrågor. En välkänd kretsloppsmodell inom vatten och avlopp och en etablerad modell för att omvandla matavfall till biogas är några exempel på satsningar i kommunen.

Privata hyresvärdar i  Enköping

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

12 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Enköpings kommun”

 1. Hej behöver en lägenhet i Enköping. Vi är skötsamma familjen. Vi är tre personer vi har inga anmärkningar. Vi bo i en villa men den är på väg att blir sålt . Vi behöver ett boende som vi kommer att trivas i .

 2. Hej mitt namn är Leif Pettersson är pensionär sedan 5år. Söker en 2rumslägenhet i Enköping

 3. Hej, jag söker en lägenhet i Enköping och bör vara en 2:a och inte alltför saftig hyra. Jag har bestämt mig för att flytta hem till Enköping igen där jag har mina barn. Jag är en lugn 50 åring, djur och rök fri med ordnad ekonomi.

 4. Hej
  Jag heter Hailezgi Weldegabr gammal 50 år och jag har family med 6 sticken och ni bor i västerås och jag jobbar som busschaufför i Enköping och jag söker lägenhet
  Mvh Haile

 5. Hej, jag är 22 är gammal tjej som behöver hyra en etta eller en liten tvåa. Jag kan betala max 5000kr i månaden. Jag har två jobb och en bra inkomst. Inga betalningsanmärkningar eller husdjur. Jag röker inte. Jag är skötsam och har goda referenser för att styrka det.

 6. Jimmy 35 år fast anställd som Elektriker, skild och söker bostad till mig och mina 2 barn som jag har delad vårdnad av.
  God inkomst och inga skulder.
  Sökt sen Januari och önskar hitta minst en 3:a alt 4-5 rummare

   1. Hej jag är en kvinna på 40år som nu flyttar tillbaka till Enköping med mina 2barn efter några år på annan ort och söker nu bostad att hyra. Då försäljning av min nuvarande bostad redan är klar så har vi möjlighet att flytta in omgående. Trygg&stabil ekonomi.

    Tack
    Mvh

 7. Hej jag behöver en lägenhet i Enköping på 2 rok. Är sjukpensionär pga vissa omständigheter. Jag är 34år.jag heter Johnnye Pihl. Jag var tvungen att flytta hem till mamma men det fungerar inte i längden. Gulsmurff@gmail.com är min mailadress. Tacksam för alla förslag.
  MVH Johnnye Pihl

  1. Hej jag behöver en lägenhet i Enköping på 2 rok
   pga vissa omständigheter. Jag är 34år.jag heter EsthEst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.