Lediga lägenheter i Trelleborgs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Trelleborg är en tätort och centralort i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne . Trelleborg är Sveriges sydligaste stad-

Stadens huvudnäringar är hamn- och industriverksamhet bland annat gummitillverkning. Betydelsefulla företag i staden är, förutom Trelleborgs Hamn AB där även färjeläget, kontinentbron återfinns, Trelleborg AB, Dux och Akzo Nobel Inks (FlintGroup). I staden finns även Trelleborgs lasarett och Söderslättsgymnasiet.

Privata hyresvärdar i Trelleborg

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Mer om Trelleborgs kommun

Trelleborgs medeltida stadsplan är till stor del orörd, men staden har förlorat en betydande del av sin äldre bebyggelse. Trelleborgs äldsta delar finns kring Gamla torg.

Trelleborgs stadsdelar är, från väst till öst, Väster Jär, Sjövik, Prästahejdan, Hallabacken, Flaningen, Flinthög, Kattebäck, Vannhög, Friheden, Änghög, Högalid, Knäckekärr, Granlunda, Akka, Malörten, Österlid, Öster Jär, Pilevall, Fagerängen, Östra Stranden samt Åhus.

Sedan 1984 har palmer som prytt infarten västerifrån till Trelleborg. Dessa står inte utomhus året runt, men kan beskådas längs gator och torg från början av juni tills första frosten slår till i oktober. Dessa palmer har gjort att orten fått smeknamnet ”Palmernas stad”

Trelleborgs hamn

Trelleborgs hamn har en omfattande godstrafik. Trelleborgs hamn är Sveriges näst största godshamn, och bara Göteborgs hamn har större godsvolym per år. Scandlines, TT-Line och Unity Line driver färjelinjer till Sassnitz, Rostock, Travemünde och Swinoujscie.

Hamnen ombesörjer ett stort antal fartyg med många lastbilar som kommer med färjorna till hamn. Här går även Sveriges enda persontåg på tågfärja, Berlin Night Express mellan Malmö och Berlin.

Stadens historia

Stadens och hamnens historia är intimt sammanknippad. Under medeltiden fanns ett färjeläge i Trelleborg, men det somnade in under flera århundraden. Efter att staden återtagit sina stadsrättigheter 1867 och Lund – Trelleborgs järnväg invigts 1875, senare även med Kontinentalbanan från Malmö, växte staden åter. En tågfärjeled, Kungsleden till Sassnitz öppnades 1909. Ökade miljökrav har under senare tid har ställt allt högre krav på hamnens verksamhet.

Europaväg 6/22 till Öresundsbron och Malmö planeras vara klar hösten 2011 och kommer vara motorväg hela vägen från Malmö till Trelleborg.

Riksväg 9 går längs sydkusten mot Ystad och länsväg 108 rakt norrut mot Lund.

Kontinentalbanan används för godståg. Ytterligare tågförbindelser (pågatåg) är planerade att tas i bruk 2012

Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Trelleborg utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!

Trelleborg

Trelleborg är en tätort och centralort i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne . Trelleborg är Sveriges sydligaste stad.

Trelleborgs kommun

Kommunen har 35 km strand i söder, bokskog i norr och däremellan jordbruk smark. Centralort en Trelleborg ligger ca 30 km söder om Malmö.

Trelleborg AB

Trelleborg AB är en global industrikoncern med säte i Trelleborg med omkring 21 000 anställda (2010) och en omsättning på 27 miljarder.

Trelleborgs stad

bildades från och med den 1 januari 1867 genom en ombildning av municipalköping en Trelleborg , som därmed bröts ut ur Trelleborgs landskommun.

Trelleborg–Sassnitz

Trelleborg–Sassnitz är en tåg- och bilfärjelinje över Östersjön mellan Trelleborg i Sverige och Sassnitz i Tyskland . Överfartstiden.

Äspö, Trelleborgs kommun

Äspö är en kyrkby i Äspö socken i Trelleborgs kommun i Skåne belägen mellan Trelleborg och Ystad och sydost om Skurup på Söderslätt.
Ännu mer fakta om Trelleborg klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.