Lediga lägenheter i Trelleborgs kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Trelleborg är en tätort och centralort i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne . Trelleborg är Sveriges sydligaste stad-

Stadens huvudnäringar är hamn- och industriverksamhet bland annat gummitillverkning. Betydelsefulla företag i staden är, förutom Trelleborgs Hamn AB där även färjeläget, kontinentbron återfinns, Trelleborg AB, Dux och Akzo Nobel Inks (FlintGroup). I staden finns även Trelleborgs lasarett och Söderslättsgymnasiet.

Trelleborgs medeltida stadsplan är till stor del orörd, men staden har förlorat en betydande del av sin äldre bebyggelse. Trelleborgs äldsta delar finns kring Gamla torg.

Trelleborgs stadsdelar är, från väst till öst, Väster Jär, Sjövik, Prästahejdan, Hallabacken, Flaningen, Flinthög, Kattebäck, Vannhög, Friheden, Änghög, Högalid, Knäckekärr, Granlunda, Akka, Malörten, Österlid, Öster Jär, Pilevall, Fagerängen, Östra Stranden samt Åhus.

Sedan 1984 har palmer som prytt infarten västerifrån till Trelleborg. Dessa står inte utomhus året runt, men kan beskådas längs gator och torg från början av juni tills första frosten slår till i oktober. Dessa palmer har gjort att orten fått smeknamnet “Palmernas stad”

Trelleborg

Trelleborgs hamn har en omfattande godstrafik. Trelleborgs hamn är Sveriges näst största godshamn, och bara Göteborgs hamn har större godsvolym per år. Scandlines, TT-Line och Unity Line driver färjelinjer till Sassnitz, Rostock, Travemünde och Swinoujscie.

Hamnen ombesörjer ett stort antal fartyg med många lastbilar som kommer med färjorna till hamn. Här går även Sveriges enda persontåg på tågfärja, Berlin Night Express mellan Malmö och Berlin.

Stadens och hamnens historia är intimt sammanknippad. Under medeltiden fanns ett färjeläge i Trelleborg, men det somnade in under flera århundraden. Efter att staden återtagit sina stadsrättigheter 1867 och Lund – Trelleborgs järnväg invigts 1875, senare även med Kontinentalbanan från Malmö, växte staden åter. En tågfärjeled, Kungsleden till Sassnitz öppnades 1909. Ökade miljökrav har under senare tid har ställt allt högre krav på hamnens verksamhet.

Europaväg 6/22 till Öresundsbron och Malmö planeras vara klar hösten 2011 och kommer vara motorväg hela vägen från Malmö till Trelleborg.

Riksväg 9 går längs sydkusten mot Ystad och länsväg 108 rakt norrut mot Lund.

Kontinentalbanan används för godståg. Ytterligare tågförbindelser (pågatåg) är planerade att tas i bruk 2012

Alltid hos oss hittar du hyresvärdar som kan ha lediga lägenheter i Trelleborg utan att det kostar dig någonting.  Varsågoda här kommer listan med hyresvärdar till dig helt gratis!

Ps, tycker du att vi gör ett bra jobb? Gilla oss på Facebook iså fall!  Tack på förhand!

Privata hyresvärdar i Trelleborg

Vill ni också synas här ?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Trelleborg

Trelleborg är en tätort och centralort i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne . Trelleborg är Sveriges sydligaste stad.

Trelleborgs kommun

Kommunen har 35 km strand i söder, bokskog i norr och däremellan jordbruk smark. Centralort en Trelleborg ligger ca 30 km söder om Malmö .

Trelleborg AB

Trelleborg AB är en global industrikoncern med säte i Trelleborg med omkring 21 000 anställda (2010) och en omsättning på 27 miljarder

Trelleborgs stad

bildades från och med den 1 januari 1867 genom en ombildning av municipalköping en Trelleborg , som därmed bröts ut ur Trelleborgs landskommun .

Trelleborg–Sassnitz

Trelleborg–Sassnitz är en tåg- och bilfärjelinje över Östersjön mellan Trelleborg i Sverige och Sassnitz i Tyskland . Överfartstiden

Äspö, Trelleborgs kommun

Äspö är en kyrkby i Äspö socken i Trelleborgs kommun i Skåne belägen mellan Trelleborg och Ystad och sydost om Skurup på Söderslätt
Ännu mer fakta om Trelleborg klicka HÄR

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

24 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Trelleborgs kommun”

 1. Hej. Vi är ett par på 36& 37 år .Med en son på 10 varannan vecka.Vi söker en lgh alt hus. Max hyra 10.000. Fasta inkomster inga betalnings anmärkningar.

 2. Hej san! Jag heter Trung . Jag ska gifta sig. Min fru önskar sig att flytta till Trelleborg. Vi vill gärna hyra en lägenhet med Hyra från 5500:- till 6500:- med två rum om det har möjlighet att vi kan få samma priser men får tre rum så tacksam för det. Vi kan flyta in när som helst. Som fort det går. Tack
  Mvh Trung

 3. Hej! Mitt namn är Malin Nilsson 23 år och bor just nu i Örebro, jag har fått fast tjänst i trelleborg i början av januari och är därför letar jag desperat efter lägenhet, skulle kunna tänka mig 2a, 1a eller ett rum att hyra. Lugn och ansvarsfull tjej som både är rök och djurfri. Hör av er om ni vill veta mer, 0727213817

  1. Hejsan Malin! Mitt namn är Karolin, och jag råkade nyss se ditt inlägg, jag bor ensam i en 2a (64kvm) i centrala Trelleborg. Jag har erfarenhet sedan tidigare utav inneboenden och det har fungerat utmärkt! Och söker nu en kvinnlig inneboende, ditt presentation är precis vad jag letade efter. Dock bor jag med en katt, hoppas detta inte är några problem? Mejla gärna vid intresse: Mastermind.se@hotmail.com

 4. Hej,
  jag är en vuxen som söker en 1:a lägenhet i Trelleborg så fort som möjligt. Inga skulder, jobbar inom vården.

  MVH Arbresha

 5. Hej. mitt namn är sabrina. Jag är ensamstående med tre barn. jag söker boende omgående. Minst en stor två men helst en trea eller större. Mvh sabrina

 6. Panik!!!
  Söker 1-3:a lägenhet att hyra eller mindre hus.
  Max hyra 6500kr. Helst så fort som möjligt. Ny skild ovh behöver ny bostad omgående. Rök och djurfri.
  Stabil inkomst. Fast jobb sedan 1 år tillbaka. Jobbar inom skolan. Kommunalanställd.

 7. Hej! Jag är en mkt skötsam kvinna, 50 år som önskar hyra en fin 2:à omgående. Maxhyra 6000 helst inte över 5,500.
  Djur-och rökfri. Jobbar heltid. Stabil ekonomi.

 8. Två vuxna och 1 barn söker nytt boende i Trelleborg då vi vill ha större. Bor i en 3:a nu, söker en 4:a. Har goda referenser.

 9. Söker 2-3 rums lägenhet i granlunda området, minst 60kvm, max hyra inkl.vatten/värme 8.000:-.
  Kan oxå tänkas litet hus i Trelleborg, max kallhyra 6.500:-.
  Lugn, skötsam familj.
  Inga bet.anm, inga skulder.
  Fast inkomst.
  Bra referenser från tidigare hyresvärd.

 10. Söker 2 rumslägenhet, prisklass 5500-6000 kronor centralt i

  Söker 2-rumslägenhet centralt i Trelleborg

 11. Hejsan hejsan.
  En mycket glad och trevlig familj på 2 vuxna och 1 barn (6år) söker en mysig 2a – 3a i Trelleborg .. Kom nyss hem från att jobbat utomlands och pg.a skolan för vår son, Gärna omgående då inflyttning kan göras direkt. För mer info var inte rädd för att fråga :).

  Mvh Mike/Pamela/John

 12. Hej jag behöver en lägenhet two sovrum och en vardagsrum närhet från bryggergatan,stan, hallasvägen,prästahejdan. så fart som möjligt. Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.