Lediga lägenheter i Landskrona kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Landskrona? Här kommer lite information om kommunen och vilka privata hyresvärdar det finns att kontakta ifall du söker efter en ledig lägenhet.

I Landskrona kommun finns det gott om lägenheter i fina lägen, så väl nybyggnationer som charmiga äldre lägenheter. I Landskrona har man alltid nära till hav och grönska. Det finns också ett rikt utbud av både fritid och kultur. Samtidigt finns Öresundsregionen runt hörnet för den som ibland önskar storstadspuls.

Privata hyresvärdar i Landskrona

Det kan vara en klok idé att kontakta en privat hyresvärd ifall man vill lyckas hitta en ledig lägenhet i Landskrona. Här nedanför hittar du en lista med alla privata hyresvärdar som erbjuder hyresrätter. Du kan också testa att söka bostäder hos Samtrygg.se. Du kan skapa et konto gratis och leta efter lediga lägenheter och hus som andra privatpersoner valt att hyra ut. Du som är privat hyresvärd kan också helt kostnadsfritt annonsera hos oss.

  • Landskronahem, 0418-569 00
  • Biskopen fastigheter, 0418-122 64
  • Heimstaden, 0418-40 20 33
  • Lindström fastigheter, 0418-44 83 99
  • Graflunds Byggnads Aktiebolag, 016-153500
  • Jlm Fastigheter, 042-220992
  • Förvaltnings Aktiebolaget Punktum, 042 – 21 00 00
  • Bovista, 0589-194 50
  • Newsec Asset Management, 031-7213000
Vill annonsera gratis här som privat hyresvärd?

Maila: [email protected]

Information om kommunen

Landskrona kommun har järnvägsförbindelse med Lund (och vidare till Malmö och Kastrup-Köpenhamn) samt Helsingborg (och vidare mot Ängelholm, Båstad och Göteborg)- eller via Helsingborg – Helsingör till Köpenhamn. Det går 2-5 tåg i vardera riktning varje timme, och att åka till Köpenhamn tar 63 minuter via Öresundsbron samt 100 minuter via HH-leden. Det går även båttrafikförbindelse med Ven. Staden försörjs av fyra stadsbusslinjer, varav en sedan 2003 är Sveriges enda trådbusslinje.

Det finns 8 tätorter i Landskrona kommun. En mindre del av tätorterna Rydebäck och Tågarp ligger också i kommunen, men de tätorterna ligger till största delen i Helsingborgs respektive Svalövs kommun.

landskrona

Vid den landsomfattande kommunreformen 1952 bildades i området ett antal ”storkommuner”: Härslöv (av kommunerna Glumslöv, Härslöv, Säby, Vadensjö och Örja), Rönneberga (av kommunerna Asmundtorp, Billeberga, Sireköpinge och Tofta), Dösjebro (av kommunerna Annelöv, Dagstorp, Saxtorp och Västra Karaby). Sankt Ibbs landskommun och Landskrona stad förblev oförändrade. Dock inkorporerades Sankt Ibb i Landskrona stad redan 1959.

År 1967 delades Dösjebro, varvid Annelöv och Saxtorp inkorporerades med Landskrona stad. Två år senare var det dags för delning av Rönneberga landskommun varvid Asmundstorp och Tofta gick till Landskrona stad. Den 1 januari 1971 ombildades alla kommuner i Sverige, varvid Landskrona stad blev Landskrona kommun. År 1974 färdigbildades kommunen i och med att Härslöv och Landskrona lades samman.

Nyheter

Landskrona station

Landskrona station (egentligen Landskrona Östra) är Landskrona s järnvägsstation som öppnade i januari 2001 och ligger utmed Västkustbanan

Landskrona museum

Landskrona museum har samlingar och utställningar som beskriver händelser och personer i Landskrona s historia. Förutom basutställningar

Landskronas trådbuss och stadsbussar

Trådbussen i Landskrona Landskrona s stadsbusstrafik består av fem linjer, varav nr 3 bedrivs med trådbuss . Stadsbusslinjenätet i Landskrona

Landskrona län

Landskrona Län var ett län i Skåne under en danska tiden. Länsmannen bodde på Landskrona slott . Runt 1600 ingick Färs , Harjagers ,

Landskrona kommunvapen

Landskrona vapen tilldelades Landskrona stad 1663 , kort tid efter att Skåne hade erövrats av Sverige, och utvisar flera unika detaljer.

Landskrona IP

Landskrona IP, är en idrottsplats i Landskrona , Sverige . Idrottsplatsen invigdes den 20 juli 1924 av dåvarande kronprinsen och

Landskrona kallbadhus

Landskrona kallbadhus Landskrona kallbadhus är ett kallbadhus i Landskrona i västra Skåne . Badhuset uppfördes 1877 och är

Ännu mer fakta om Landskrona klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.