Graflunds / D. Carnegie & Co

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

År 2016 kom pressmeddelandet om att Graflunds genomför ett varumärkesbyte och blir till D. Carnegie & Co. Bostadsfastighetsbolaget som dittills förvaltats under namnet Graflunds står för omkring 16 000 lägenheter i miljonprogrammen. Företaget har en slogan som lyder “ett bättre boende” och lägger stor vikt vid att fräscha upp lägenheter i enlighet med hyresgästers behov.

Sedan 2014 har D. Carnegie & Co byggt upp lägenheter i Stockholmsregionens miljonprogram. Det här är lägenheter som byggdes under 1960- och 1970-talen. Det finns stora behov av renoveringar. Men D. Carnegie & Co understryker att det rör sig om hus som är välbyggda och som ligger mycket bra till. Samtidigt som lägenheterna renoveras fräschas också områden med lekplatser omkring husen upp.

Var finns D. Carnegie & Cos bostäder?

D. Carnegie & Co kan erbjuda lägenheter på många olika orter men framförallt i miljonprogrammen som finns i Stockholmsområdet. Du finner bostäder på orter som:

⦁ Arboga i Mälardalen
⦁ Botkyrka söder om Stockholm
⦁ Bro nära Stockholm och Uppsala
⦁ Eskilstuna väster om Stockholm
⦁ Flemingsberg i Huddinge
⦁ Husby norr om Stockholm
⦁ Rinkeby norr om Stockholm
⦁ Sollentuna norr om Stockholm
⦁ Jordbro i Haninge
⦁ Järna söder om Södertälje
⦁ Katrineholm en timme från Stockholm
⦁ Köping nära Mälaren
⦁ Märsta
⦁ Strängnäs
⦁ Norrköping
⦁ Nynäshamn
⦁ Västerås

Ansök om bostad

Du ansöker om bostad under menyn Intresseanmälan på D. Carnegie & Cos hemsida. Där kan du skapa ett konto. Med ditt konto följer du sedan aktuella objekt och du kan tala om när du är intresserad av en specifik lägenhet. Kontot kan du sedan använda som hyresgäst för olika ärenden.

Kontaktinformation

Adress – Hamngatan 15, 111 47 Stockholm
E-post[email protected]
Telefon – 08-121 317 25
Du finner mer information på D. Carnegie & Cos hemsida: www.graflunds.se / https://www.hembla.se

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.