Lediga lägenheter i Kävlinge kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du efter en ledig lägenhet i Kävlinge kommun? Här kan du hitta en lista med alla privata hyresvärdar med hyresrätter. Vi vill göra det lite enklare att hitta lediga lägenheter i Sverige.

Kävlinge kommun står för det småskaliga, gröna boende-
alternativet. Miljöerna är variationsrika och det finns gott om områden för rekreation.

Privata hyresvärdar i Kävlinge

Detta är en del av Kävlinge kommuns fastighetsägare med hyreslägenheter. Öka dina chanser att hitta lediga lägenheter genom att kontakta privata hyresvärdar. Du kan som en privat hyresvärd annonsera i listan kostnadsfritt genom att kontakta oss.

  • KKB Fastigheter AB, 046-28 73 100
  • Esplanaden Skåne AB, 0709-223127
  • Akropol Fastigheter, 0733-558252
  • Akelius, 046-198550
  • Er-Ho Bygg AB, 046-70 58 00
  • Löddeköpinge Bygg AB, 046-70 60 00
  • Solkärnan AB, 046-70 60 93
  • SYDBO förvaltning, 046-776350
  • STIGBORG FÖRVALTNING AB, 046-12 57 00

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Kävlinge

Kävlinge har goda kommunikationer med omvärlden. Med Pågatåg och Öresundståg tar man sig snabbt både norr- och söderut.

kävlinge

Löddeköpinge

Löddeköpinge är kommunens näst största ort. Orten präglas till stor del av 70-talets grönavågenideal. I Löddeköpinge har du god tillgång på rekreationsområden, till exempel Sandskogen.

Furulund

Furulund ligger strax söder om Kävlinge och cirka tio minuter från Lund.

Hofterup

De flesta Hofterupsbor pendlar till sina arbeten i Malmö, Lund eller Landskrona. Ortens läge utmed E6:an gör det till ett attraktivt boendealternativ för de som vill ta vara på landsbygdens alla kvaliteter men samtidigt inte bo alltför långt från stadens myller.

Barsebäckshamn

I Barsebäckshamn är efterfrågan på bostäder mycket stor. Barsebäckshamn är ett gammalt fiskeläge och är beläget i ett område som är av riksintresse för kulturmiljö.

1893 byggdes linjen mot Landskrona som kallas Landskrona-Kävlinge järnväg (LaKJ). 1906 byggdes först linjer mot Sjöbo och året därpå linjer mot Barsebäckshamn som går under beteckningen Kävlinge-Barsebäcks järnväg (KjBJ). I dag bedrivs pendeltågstrafik, med Pågatåg och Öresundståg på linjerna mot Lund, Landskrona och Teckomatorp.

På 1950-talet började järnvägarna mot Sjöbo och Barsebäck bli olönsamma och de lades så småningom ner. Numera är det Västkustbanan som korsar Godsstråket genom Skåne i Kävlinge. Kävlinge kommuns vapen (som fastställdes 1955) symboliserar de sex utstrålande järnvägslinjerna.

kävlinge

I Kävlinge finns en högstadieskola, Korsbackaskolan. Biblioteket i Kävlinge ritades 1926 av arkitekten Erik Lallerstedt. Byggnaden har tidigare rymt bland annat brandstation, häkte, bibliotek, tvätteri, badhus och gymnastiksal. Kävlinge bibliotek är ett av två folkbibliotek i Kävlinge kommun.

Kävlinge kommun har tre olika 18-hålsgolfbanor och lika många 9-hålsgolfbanor och gör därmed anspråk på att vara en ”golfkommun” enligt Roland Palmqvist, politiker i Kävlinge. Den mest kända av golfbanorna är Barsebäcks Golf & Country Club där bl.a TPC Hosted By Annika, Scandinavian Masters, har spelats.

I april 1996 spårade ett godståg med ammoniakvagnar ur i Kävlinge, cirka 9 000 människor evakuerades i vad som är den största evakueringen i Sverige i modern tid.

Komediserien Starke man spelas in i Kävlinge.

Nyheter

Kävlinge

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län . Historia: Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån

Kävlinge köping

Kävlinge köping var en tidigare kommun i Malmöhus län . Administrativ historik: Kävlinge köping bildades 1946 genom en ombildning av
 Ännu mer fakta om Kävlinge klicka HÄR

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.