Larssons Fastigheter

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Larssons Fastigheter grundades år 1986 av Jan och Margaretha Larsson. Idag drivs företaget av deras äldsta son Carl-Johan Larsson. Bolaget förvaltar bland annat bostäder i Borås och i Ulricehamn. I företagets fastigheter finns det omkring 400 lägenheter och 25 lokaler. Det rör sig om en total yta på cirka 30 000 kvm.

Larssons Fastigheter har som mål att ge sina hyresgäster god service. De vill ses som en attraktiv hyresvärd och jobbar bland annat med renoveringar. Under senare år har de renoverat allt från trapphus till tvättstugor och även fasader. Larssons Fastigheter har också börjat uppdatera med fiberanslutningar.

Var finns Larssons Fastigheters bostäder?

Idag är Larssons Fastigheter aktiva på flera orter. Du finner deras fastigheter i:

Borås
⦁ Sandared
⦁ Sjömarken
⦁ Gånghester
⦁ Dalsjöfors
⦁ Aplared
⦁ Ulricehamn

Ansök om bostad

För att ansöka om bostad ska du besöka Larssons Fastigheters hemsida. Du klickar in på det objekt som du är intresserad av. Under objektsbeskrivning finns det ett formulär för ansökan. I intresseanmälan ska du bland annat ange ditt namn, adress och personnummer.
Larssons Fastigheter vill också veta mer om vad du gör och hur din inkomst ser ut. Du får tala om hur många som vill bo i bostaden, om det finns husdjur och om någon röker. Du kan lägga till ett personligt meddelande i din intresseansökan.
När du har skickat in din intresseanmälan kommer Larssons Fastigheter att kontakta dig om och när det blir relevant med en visning av den bostad som du har anmält ditt intresse för.

Kontakt

Adress – Box 116, 518 22, Sandared
E-post[email protected]
Telefon – 033-25 80 85
Du finner mer information på deras hemsida:

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.