Lediga lägenheter i Markaryds kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Söker du lägenhet i Markaryds kommun? Här nedanför kan du hitta kontakter till alla privata hyresvärdar i Markaryd som har hyreslägenheter.

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger i folklandet Finnveden, Sunnerbo härad, längs den betydelsefulla motorvägen E4 mellan Helsingborg och Stockholm, nära den skånsk-småländska gränsen.

Privata hyresvärdar i Markaryd

Här i listan nedanför hittar du kontaktuppgifter till några av alla privata hyresvärdar i Markaryd. Vi vill göra det hela enklare för dig som bostadssökande att hitta en framtida bostad. Du kan som privat hyresvärd i Markaryd annonsera i listan nedanför helt gratis genom att kontakta oss.

 • Graflunds,  0433-52 70 70
 • Sjödin Fastigheter AB, Växel: 042-383080 kl 9-11 på vardagar
  www.sjodinfastigheter.se
 • JOWY Fastighets AB, 076 – 808 63 13
 • Habi Bygg, 0433-123 86
 • 3-K Bygg, 0433-791 70
 • Olle A Byggservice, 0435-500 02
 • Lasse på Backen, 0433- 106 84
 • Tydesjö Förvaltnings AB, 044-413 77
 • Traryd Fastigheter AB,0476-302 00

Vill ni också synas här ?

Maila: [email protected]

Mer info om kommunen

Markaryd var fram till Roskildefreden 1658 en viktig gränsort för Sverige. 1638 anlades Sveriges andra poststation på orten för att knyta an Stockholm med posttrafiken från Danmark och resten av Europa. Efter att Skåne erövrades av Sverige minskade ortens betydelse.

Under slutet av 1800-talet anlades en järnväg från Åstorp till Jönköping och en från Hässleholm till Halmstad. Dessa banor kom att få sin korsningpunkt i just Markaryd som blev en järnvägsknutpunkt. Järnvägarna har i dag minskat i betydelse så järnvägen till Åstorp är nedlagd liksom järnvägen norrut (finns kvar som museibana upp till Strömsnäsbruk-Traryd, se www.ssjf.se). Banan mellan Hässleholm och Halmstad finns kvar, men används i dag endast för godstrafik samt för SJ:s tåg mellan Malmö-Göteborg och nattågen mellan Malmö-Stockholm/Oslo via Hässleholm och Göteborg. Ett InterCity-tåg i veckan i vardera riktningen gör uppehåll i Markaryd sedan 2008.

I och med att landsvägen mellan Helsingborg och Stockholm gick igenom samhället sedan tidigare växte ortens betydelse och blev Markaryds köping 1916. Framförallt växte en industri fram baserad på verkstads- och skogsproduktsföretag, och under 1960-talet förlades Rikspappersskolan (numera KCM, kunskapcentrum Markaryd) hit för utbildning inom massa- och pappersindustri.

Inflyttarservice

Välkommen till Markaryds kommun!

Flytta till en annan kommun eller ett annat land är spännande. Kultur, människor, arbete, språk, dialekter och hemmiljö – allting är nytt och Du kastar Dig in i det helhjärtat. Det är precis som det skall vara, och därför är vi till för Dig/Din familj…en liten bit på vägen. Säkert har Du många frågor som Du vill ha besvarade

Inflyttarservice är till för alla som är intresserade av att etablera sig här.
Vi kan ge tips och information i samband med flytten till Markaryds kommun.
Bland annat kan vi ge besked om hur man går vidare för att hitta jobb, bostad, barnomsorg, fritidsaktiviteter med mera.
Det är många som den senaste tiden valt just vår kommun som bostadsort!

Ännu mer fakta om Markaryd klicka HÄR 

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.