Bostjärnan

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Bostjärnan är en privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Göteborg och Västerås. Det här är ett familjeföretag som har jobbat med egna hyreshus i nära 50 år. Bostjärnan förvaltar omkring 1600 bostadslägenheter. De har också kontors- och hotell-fastigheter.
Lägenheter som tillhör denna hyresvärd har bland annat uttag för multimedia från ComHem. De har också utrustats med stadsnät från Fibra. I den hyra du får betala kommer ComHems grundutbud av tv-kanaler att ingå.

Var finns Bostjärnans bostäder?

Idag har fastighetsbolaget bostäder huvudsakligen i Göteborg och i Västerås. För att få veta vad som finns tillgängligt just nu ska du kontakta hyresvärden med email, telefon eller vanlig post.
Göteborg
Bostjärnan har fastigheter i centrum, västra och östra Göteborg såväl som på Hisingen och i Mölndal.
Västerås
I Västerås finns Bostjärnan Förvaltnings AB som är ett dotterbolag till Bostjärnan i Göteborg. Bostjärnan Förvaltnings AB äger omkring 1200 lägenheter såväl som en hotell- och kontorsfastighet i Västerås.

Ansök om bostad

Om du vill komma med i Bostjärnans bostadskö bör du kontakta dem via deras hemsida. Du kan be om att få en ansökningsblankett där du anger det, eller de, områden som är av intresse för dig.

Kontakt

Bostjärnan har kontor i Göteborg där du kan komma i kontakt med ansvariga för fastigheterna. För att få en ansökningsblankett eller för mer information om deras fastigheter kan du kontakta dem:
Adress – Bostjärnan AB, Spaldingsgatan 15B, 400 22 Göteborg
E-post[email protected]
Telefon – 031-189437
Du finner också mer information på Bostjärnans hemsida:

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.