karta på Surahammar

Lediga lägenheter i Surahammars kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Surahammars kommun är en kommun i Västmanlands län. I Surahammars kommun är det nära till det mesta oavsett om du bor i Surahammar, Ramnäs eller Virsbo. Här finner du ett varierande boende för olika behov. Småstadscharm med storstaden inom räckhåll!

Hyresvärdar och Lediga lägenheter

Kontakta gärna någon av de hyresvärdar/fastighetsmäklare som är verksamma i Surahammars kommun. Deras kontaktinformation finns här nedan. De kan alla ge olika boendealternativ såsom egen villa och lägenheter i olika storlekar. Du kan öka dina chanser att hitta lediga lägenheter genom att kontakta privata hyresvärdar.

Kontaktinformation till bostadsföretag

 • Akka egendom
  Mail: [email protected]
  Tel: 0771-33 03 00
  http://akkaegendom.se/
 • Hammartornet AB 0220 – 337 50
 • Bygg o. Miljö S. E. Åhlander AB 021-13 10 95
 • Ericssons Fastighetsförvatning i Ramnäs 0220 – 353 59
 • Sten Perman Fastigheter AB 0220 – 338 73
 • Surahammarshus AB www.surahus.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Svensk Fastighetsförmedling 0220 – 304 10
 • Jason AB0224-74 20 27
Vill du ligga med som hyresvärd i listan?
Maila: [email protected]Sveriges första bil utvecklades och konstruerades här. Året var 1897 och mannen bakom verket var ingenjör Gustaf Erikson. Bilen hade en förbränningsmotor som drevs av fotogen. Första turen blev inte någon framgång efter fler motorstopp och flera igångskjutningar slutade färden mot en kvarnvägg. Erikson byggde en ny bil med bensinmotor, den bilen finns numera på Tekniska museet i Stockholm. Bilen som idag finns på Bruksmuseet i Surahammar byggdes i Södertälje 1903 och är en av de sju bilarna som ingick i den första provserien.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.