Karta över Norberg

Lediga lägenheter i Norbergs kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Norbergs kommun är en kommun i Västmanlands län.
Det finns många bostadsrätter i Norberg. Hyresrätter finns såväl inom kommunens bostadsbestånd som hos andra hyresvärdar.

Privata hyresvärdar i Norberg

 • Suzanne Fernström Rehné, hyresförvaltare i Norberg
  Kornettgatan 13H
  738 34 Norberg
  0223-291 46
  [email protected]

Övriga hyresvärdar

Det finns hyresvärdar i Norberg, några finner ni listade nedan.

 • Gruvporten Fastigheter AB, 070-229 41 74
 • VS-HUS

Vill du ligga med som hyresvärd i listan?

Maila: [email protected]

Information om Norberg

Centralt beläget på Kornettgatan 9-13 finns fyra trevåningshus. Fyra trappuppgångar har tillgång till hiss och vissa lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Totalt finns 49 lägenheter. På Kornettgatan 9 finns matsal på nedre plan där Socialförvaltningen driver lunchservering för de äldre. Hushållsel och värme ingår i hyran.

På Kornettgatan 15 finns Resedans Trygghetsboende från och med november 2013 för dig som är över 70 år och vill bo lite bekvämare. Hiss finns i samtliga fyra trappuppgångar. Läs mer om Trygghetsboende i vår broshyr till höger.

Svanen

På Esbjörnsvägen 18 A-F och Ringvägen A-G ligger fyra trevåningshus med 112 lägenheter centralt belägna i närheten av Norbergsån. Området har en trevlig innergård och två tvättstugor i markplan. Några lägenheter i markplan är tillgänglighetsanpassade. Hushållsel betalar hyresgästen själv. Värme går i hyran.

Syrenen

Syrenen är ett litet radhusområde bestående av sju längor och totalt 35 marklägenheter. Hyresgästen har en liten gräsyta på entresidan och en uteplats på baksidan. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torkskåp. Man tecknar eget elabonnemang och sköter själv sin uteplats. Värmen består av eluppvärda radiatorer som går på hyresgästens abonnemang.

Skallberget

Gul-, Järn och Sävsparvsvägen är ett radhusområde med hyreslägenheter där du bor ”nästan som i villa”. Du har din egen tomt på fram- och baksidan. Området har 94 lägenheter och en gemensamhetslokal som man kan hyra för fester och dylikt. Lägenheterna består av enplans eller tvåplans, är utrustade med tvättmaskin och torkskåp. Redskap för att sköta om grönytorna finns i den gemensamma redskapsboden. Vissa lägenheter är så placerade att NVK kan erbjuda gräsklippning och skötsel till dessa.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.