Lediga lägenheter i Timrå kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Timrå kommun är en kommun  i Västernorrlands län. Att trivas med sin bostad är viktigt för livskvaliten. Är du på väg att flytta till kommunen eller letar efter en ny bostad? Finns behoven att anpassa bostaden eller funderar du på någon typ av särskilt boende? Här finns samlad information för dig som söker bostad i Timrå.

Namnet “Timrå” härrör från “Thimeradh” som det hette på 1500-talet. På den tiden var det mest ljustorpsdalen som utgjorde huvudbygden av dagens kommun. “Radh” är fornsvenska och betyder ungefär “maktområde”, “bygd”. Eftersom Timrå var en enkel bondbygd innan 1600 så betyder det sannolikt mer “bygd” än “maktområde”. Dagens namn antyder “rå” som betyder “liten myr”, “fuktig sänka”. Området vid Wifstavarvsberget var förr sankt och gyttjigt, men sedan har detta område dränerats ur och blivit beboeligt.

Timrå landskommun inrättades 1935 ett municipalsamhälle, Vivsta-Näs. Kommunen ombildades 1947 till Timrå köping, varvid municipalsamhället upplöstes. År 1952 lades kommunerna Hässjö, Ljustorp och Tynderö samman till storkommunen Hässjö. Vid kommunreformen 1971 bildades Timrå kommun av köpingen och Hässjö landskommun.

Privata hyresvärdar i Timrå

 • Timråbo, 060-580900
 • Ifh Properties Timrå AB, 070-2098397
 • Johansson, 070-6877597
 • Topera Fastigheter AB, 0706-577323

Vill du ligga med som hyresvärd i listan?

Maila: ekonomifokus@gmail.com

Lediga Lägenheter berättar lite information om att hyra lägenhet

Vissa hos oss vill att sin nya bostad skall innehålla mer än en bra en lägenhet, utan även ett riktigt hem som de kan bo i flera år i. Och vissa kanske vill ha en extra lägenhet i en annan stad, och det finns ju ingen gräns på hur många lägenheter som en familj kan hyra. Så när ni har bestämt er för hur ni vill bo, en hyresrätt eller flera hyresrätter så kan ni titta på den bostad som ni vill hyra.
Vissa som flyttar in i en lägenhet har länge letat efter lägenheter, och det vi på ledigalagenheter.org gör är att leverera hyresrätter där du vill bo, när du har hittat rätt lägenhet, hyresrätt som finns för uthyres gör enkelt valet att välja den bostad som du vill hyra.

Över 400 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 400 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut på Samtrygg.se

2 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Timrå kommun”

 1. Hejsan, söker en 3a i Timrå eller sörberge till mig Tony Lindholm och mina 2 barn Emilia 11 år och Malte 6 årsom bor hos mig på halvtid . Har fast jobb på nhk och bor just nu i en 2a hos HSB.
  Tony Lindholm
  Vårgatan 15, 86135 Timrå
  0702056951
  Hamstatony@hotmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.