Karta på Ånge

Lediga lägenheter i Ånge kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Ånge kommun är en kommun i Västernorrlands län. I Ånge kan du leva ett gott liv i ett lugnt tempo nära naturen. Kommunen har ungefär 10 000 invånare, men vi blir gärna fler. Oavsett hur du vill bo – i eget hus på landet eller i en tätort med nära till kommunikationer och service – finns ett prisvärt alternativ. Som exempel kan nämnas att genomsnittsvillan kostade 334 000 kr år 2013 (www.bopriset.nu).

Privata hyresvärdar i Ånge

Här nedanför kan du hitta några av alla privata hyresvärdar som finns att hitta i Ånge. Du kan också som en privat hyresvärd få synas i listan helt kostnadsfritt genom att mejla oss på hemsidan. Du kan öka dina chanser att hitta lediga lägenheter genom att ringa och kolla med hyresvärden ifall det finns hyreskö eller intresselista att sätta upp sig på. Du kan också söka efter lediga bostäder hos Samtrygg.se, en sajt där privatpersoner hyr ut sin bostäder. Det är helt gratis att skapa ett konto på sidan.

Ånge Fastighets & Industri AB Besöksadress: Centraltorget 1 Postadress: Box 5, 84121 Ånge Telefon: 0690-250 380 E-post till ÅFA

Dicer Management AB: Servicetelefon 0690-121 00
Från sommaren/hösten 2016 kommer Dicer Management kunna erbjuda 2 st nyproducerade och 1 st totalrenoverad lägenhet till uthyrning.

Motopé Fastighets Aktiebolag, 063-14049

Ånge Fastighets- Och Industriaktiebolag 0690-250380

Det kommunala bostadsföretaget  heter Ånge fastighets och industri AB och nås på telefon 0690-250 380.

Vill du ligga med som hyresvärd i listan?

Maila: [email protected]

Norrlands största arbetsmarknad på pendlingsavstånd

I Ånge kommun finns mer än 600 aktiva företag inom bl a skog, kemi, verkstad, logistik och tjänstesektor. Goda pendlingsmöjligheter med tåg till Norrlands största arbetsmarknad i Sundvallsområdet, resan tar ca 30 minuter från Fränsta eller Torpshammar, drygt en timme från Ånge. Pendling till Östersund är lika enkelt. Detta gör det möjligt att bo vackert utan stor budget och ändå ha tillgång till städernas utbud av arbete, service och nöjen.

Kultur- och föreningslivet är aktivt

Kommunen har gjort sig känd för ett aktivt musikliv med många utövare i olika genrer. Rockarna i Takida och Stiftelsen är te x hemmahörande här. För ungdomar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter, i snitt runt 20 aktiviteter per dag. Här finns ett rikt kulturliv med Folkets Hus- kabaré-, teater och konstförening. Ånge kabarés sommarteater tar ofta upp historiska händelser i repertoaren.

Kommunens område motsvarar socknarna: Borgsjö, Haverö och Torp. I dessa socknar bildades vid kommunreformen 1862 landskommuner med motsvarande namn.
Alby municipalsamhälle inrättades i Borgsjö landskommun 2 december 1904 och upplöstes vid utgången av 1956. Ånge köping bildades 1946 genom en utbrytning ur Borgsjö landskommun.
Kommunreformen 1952 påverkade inte indelningarna i området.
Ånge kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Ånge köping och landskommunerna Borgsjö, Haverö och Torp

Att leva i vackra Ljungandalen

En sak är säker – här finns gott om natursköna platser men ont om trafikljus och rondeller. Välj kommundel, tätort eller by och du finner att det går att hitta ett prisvärt boende. Välj var du vill bo och vi tror att du kan bygga en bra tillvaro här. Vilken by eller tätort är du?
Kommunen består av ett antal samhällen och ett stort antal levande byar. Var och en med sin speciella historia och identitet. Kommunen utgörs av tre församlingar; Torp som utgör den östra kommundelen och Haverö som täcker in den västra. Mellan dessa båda ligger Borgsjö församling som också innefattar Ånge centralort. Nedan ges en kort beskrivning av de till invånarantalet största samhällena i vår kommun.

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.