Karta på Ånge

Lediga lägenheter i Ånge kommun

Hitta lediga lägenheter eller hyr ut din egen lägenhet i andra hand

Hemsidan Samtrygg.se hjälper både privatpersoner som vill hyra bostad och även privatpersoner som vill hyra ut sin lägenhet i andra hand på ett smidigt sätt.

Kika in Samtrygg.se och skapa ett konto helt gratis oavsett om du vill hyra eller om du vill hyra ut.

Ånge kommun är en kommun i Västernorrlands län.

I Ånge kan du leva ett gott liv i ett lugnt tempo nära naturen. Kommunen har ungefär 10 000 invånare, men vi blir gärna fler. Oavsett hur du vill bo – i eget hus på landet eller i en tätort med nära till kommunikationer och service – finns ett prisvärt alternativ. Som exempel kan nämnas att genomsnittsvillan kostade 334 000 kr år 2013 (www.bopriset.nu) .

Norrlands största arbetsmarknad på pendlingsavstånd

I Ånge kommun finns mer än 600 aktiva företag inom bl a skog, kemi, verkstad, logistik och tjänstesektor. Goda pendlingsmöjligheter med tåg till Norrlands största arbetsmarknad i Sundvallsområdet, resan tar ca 30 minuter från Fränsta eller Torpshammar, drygt en timme från Ånge. Pendling till Östersund är lika enkelt. Detta gör det möjligt att bo vackert utan stor budget och ändå ha tillgång till städernas utbud av arbete, service och nöjen.

 Kultur- och föreningslivet är aktivt 

Kommunen har gjort sig känd för ett aktivt musikliv med många utövare i olika genrer. Rockarna i Takida och Stiftelsen är te x hemmahörande här. För ungdomar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter, i snitt runt 20 aktiviteter per dag. Här finns ett rikt kulturliv med Folkets Hus- kabaré-, teater och konstförening. Ånge kabarés sommarteater tar ofta upp historiska händelser i repertoaren.Hyresvärdar i Ånge

Det kommunala bostadsföretaget  heter Ånge fastighets och industri AB och nås på telefon 0690-250 380.

Privata hyresvärdar i kommunen har egna bostadsköer.

Ånge Fastighets & Industri AB Besöksadress: Centraltorget 1 Postadress: Box 5, 84121 Ånge Telefon: 0690-250 380 E-post till ÅFA

Dicer Management AB: Servicetelefon 0690-121 00
Från sommaren/hösten 2016 kommer Dicer Management kunna erbjuda 2 st nyproducerade och 1 st totalrenoverad lägenhet till uthyrning.

Motopé Fastighets Aktiebolag, 063-14049

Ånge Fastighets- Och Industriaktiebolag 0690-250380

Vill ni också synas här ?

Ring : 0721-707 145

eller maila: info@ledigalagenheter.org

Kommunens område motsvarar socknarna: Borgsjö, Haverö och Torp. I dessa socknar bildades vid kommunreformen 1862 landskommuner med motsvarande namn.
Alby municipalsamhälle inrättades i Borgsjö landskommun 2 december 1904 och upplöstes vid utgången av 1956. Ånge köping bildades 1946 genom en utbrytning ur Borgsjö landskommun.
Kommunreformen 1952 påverkade inte indelningarna i området.
Ånge kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Ånge köping och landskommunerna Borgsjö, Haverö och Torp

Att leva i vackra Ljungandalen

En sak är säker – här finns gott om natursköna platser men ont om trafikljus och rondeller. Välj kommundel, tätort eller by och du finner att det går att hitta ett prisvärt boende. Välj var du vill bo och vi tror att du kan bygga en bra tillvaro här. Vilken by eller tätort är du?
Kommunen består av ett antal samhällen och ett stort antal levande byar. Var och en med sin speciella historia och identitet. Kommunen utgörs av tre församlingar; Torp som utgör den östra kommundelen och Haverö som täcker in den västra. Mellan dessa båda ligger Borgsjö församling som också innefattar Ånge centralort. Nedan ges en kort beskrivning av de till invånarantalet största samhällena i vår kommun.

Räkna på om du istället kan köpa en bostad

Har du möjlighet att köpa bostad istället för att hyra? Hemsidan Consector.se kan hjälpa dig att räkna på om du kan få lånelöfte för att köpa en bostad. Det är helt gratis och du förbinder dig inte till något när du gör en ansökan hos Consector.se.

9 reaktioner på ”Lediga lägenheter i Ånge kommun”

 1. Lena Söderman
  Söker rum eller liten etta i närheten av Bobergsgymnasiet.
  Kommer att användas sporadiskt för övernattning.
  Lena Söderman 073 672 4047

 2. Hej! Jag är en änkeman på 73 år som söker lägenhet på Solgårds gatan en tr Hemskogs vägen en tr i Ånge två rum och kök

 3. Hej. Jag söker en lägenhet med två rum och kök. Och en parkeringsplats för bilen. Helst i Fränsta.
  Mitt hyreskontrakt här i Ånge går ut den sista Juli. Så det vore bra om det fanns någon ledig innan. Jag är skötsam och en ärlig person. En kvinna som är ensamstående.

 4. Hej! Jag söker en lägenhet i Fränsta med två rum och kök.finns det någon snäll person att jälpa mej.
  TACK!

 5. Hej,
  Sedan 151101 äger mitt bolag Dicer Management AB hyresfastigheter i Ånge. För dessa fastigheter finns en servicetelefon 0690-121 00 uppsatt.
  Addera gärna bolaget i er lista som en privat hyresvärd i Ånge.
  Från sommaren/hösten 2016 kommer vi kunna erbjuda 2 st nyproducerade och 1 st totalrenoverad lägenhet till uthyrning.

  Mvh Daniel

  1. Hej Daniel, har du möjligen kvar någon bostad till uthyrning. Går en kurs på Fränsta fhsk i höst som fortsätter till vårterminen. Tänker mig en 2:a i första hand, gärna lugnt läge men ändå inte ensam i bushen och långt till service och skolan. Tacksam för snabbt svar! “Mvh Mariann Constancia Ericsson / mobil 072-2510100

Jag söker lägenhet och detta är mina önskemål och kontaktuppgifter!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.