Lediga lägenheter i Skellefteå kommun

Över 1 000 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är även gratis att starta konto för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.

 

 

 

Skellefteå kommun är en kommun i Västerbottens län. I Skellefteå kommun finns det möjlighet till en bra livsmiljö, ett varierat utbud av fritidsaktiviteter, kultur och nöjen. Är du på väg att flytta till Skellefteå och behöver hyra en lägenhet eller ett hus? Här hittar du lite tips.

Var och en av nedanstående hyresvärdar ansvarar för ansökningar och kö till sitt eget bostadsbestånd. Kommunen har ingen gemensam bostadsförmedling.

Privata hyresvärdar Skellefteå

Här finner du kontaktuppgifter till både kommunala och privata hyresvärdar med egna webbplatser. Det kan vara en bra idé att kontakta en privat hyresvärd om du har svårt att hitta boende på annat håll. Som en liten bonus för att öka chansen till en ledig lägenhet kan vi varmt rekommendera den kostnadsfria tjänsten Samtrygg.se. Här kan du hitta lediga lägenheter och andra bostäder som hyrs ut av privatpersoner. Men börja med att kontakta några privata hyresvärdar och lämna intresseanmälan och fråga efter eventuell kö att sätta upp dig på.

Hyresvärdar utan webbplats

Här hittar du privata hyresvärdar som inte har någon aktiv hemsida. De hyresvärdar som vill synas på sajten eller ändra sina uppgifter kan kontakta oss på mejl. Det är helt gratis att synas på sajten och vi vill enbart hjälpa våra besökare att hitta lediga lägenheter.

  • Jeff Lundgren Fastigheter AB, 0910-569 48
  • GS Fastigheter, 0910-72 42 29
  • Lecamt AB, 070-548 86 09
  • Morön fastighets AB, 0910-77 53 30
  • Stella Polaris Fastigheter AB, 0910-888 58
  • Västerbottenshus Fastighets AB 0910-127 70

Vill du synas här som hyresvärd?

Maila: [email protected]

Över 1 200 st lediga lägenheter

Just nu har Samtrygg.se över 1 000 st olika lediga lägenheter på sin hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto och kika in om någon av lägenheterna är något för dig. Gratis är gott!

Det är gratis att starta konto även för dig som har en bostad som du vill få hjälp hyra ut via Samtrygg.